Yeni sürümle icloud fotograf yayını eklenmis albümde, onu nasıl iptal edebiliriz?
Yeni sürümle icloud fotograf yayını eklenmis albümde, onu nasıl iptal edebiliriz?
3.300tlye iphone 5 alıp mp3 çalar diye mi kullanacaklar nano sim çıktı mı bizde?
JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
apple storeda aramaya emoji yazip ilk çıkanı indir. Daha sonra Ayarlar>Genel>Klavye ayarlarına gireceksin orda klavyeler yazıyor onu tklayıp yeni klavye ekleyi tıklayıp çıkan listeden emojiyi seçeceksin. Böylece yüklenecek. Yazı yazarken boşluk tuşunun yanındaki dünya gibi şeye tıklayınca smileylar açılacak. Ben hep bunu kullanıyorum. Rehberdeki kişilere bile smiley koyabiliyorsun![]()
Bu whatsappi e72 imde kullanyorum sorunsuzda
İphone4 aldigimda satin almistim bu yillikmiydi?
Yoksa simdi tekrarmi para vermemi gerek?
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Bu arada copy trans manager programını tavaiye ederim itunesdem çok daha kullanışlı ve kolay
hergün bir app ücretsiz, tavsiye ederim.
App Store
+ önümüzdeki aydan itibaren itunes yeni yüzü ile geliyor.
sağoalsın buldum.backup 22 temmuzda yapılmış.ama açtığımda içinde 3 tane daha klasör çıkıyor![]()
Yanlış hatırlamıyosam bir uygulamayı aynı kullanıcı adı ve şifre ile sanırım 5 ayrı cihaza ücret ödemeden kurabiliyordunuz. Para vermenize gerek yok yani.
--------------------------------
Yedek almış demekki telefonunuz. Itunes'da soldaki menüden telefonunuzun isminin üzerine gelip sağa tıklayın ve "yedekten geri yükle" deyin. Eğer birden fazla yedek varsa oradan istediğiniz tarihi veya 22 Temmuz'a geri döndürün.
rehberdeki whatsappdaki kişilerin hepsini facebook dakilerle karıştı restore ettim hala aynı yardımcı olabilecek varmı?
abi benim 4 uçuşa geçti ama bugün kitlendi bi ara düzeldi suan![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)