ios6 da benim tek sorunum appstore yavaş çalışıyor geçişler kasıyor
onun dışında hiçbir sorun yok şarj süresi hemen hemen aynı
ios6 da benim tek sorunum appstore yavaş çalışıyor geçişler kasıyor
onun dışında hiçbir sorun yok şarj süresi hemen hemen aynı
yeni apple store tam bir rezalet. tek iyi yanı bişey indirirken apple store dan çıkmıyor ve geri dönünce listeye kaldığın yerden devam edebiliyorsun.
Bende yavaşlama vs. olmadı sadece şarj bana da biraz geç doluyor gibi geldi. telefonum 4s
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
pilin daha çabuk bittiğini biliyorum. ve ben hala beklemedeyim. jb li 5.1.1 ile değmeyin keyfime![]()
New iPad ve 4s kullanıyorum en küçük sıkıntı yok yine stabil bi sürüm olmuş. Wifi kullananlarda sıkıntı duydum bir kaç güne ufak bi pack gelir sorun düzelir..
yeni ipad kulllananlar için bugun farkettiğim bir sorun
güncellemeden sonra turkcell 3g kullananlarda bağlantı sorunu çıkabiliyor ortaya
internet ayarlarında vpn in içinde internet yazan ismi değiştirince düzeldi
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Sakın yüklemeyin. Gece %73 şarkları bıraktım sabah %13 kalmıştı 5 kez restore ettim dfu modda da restore ettim düzelmedi. Şarjım inanılmaz çabuk bitiyor
imza yok paraf atim.
Benim telefonda ilk yüzde 98 de kalmiş şimdide eve gelince şarja bağladim yarim saattir yüzde 98 de kaldi
bugun bır arkadasım yuklemıs gayet ıyı hıc bır sıkıntı yok kılıt ekranında arama oldugu sırasında cevaplama msj at vs gıbı ozellıler eklenmıs benımde yukleme vaktım geldı
bende başka konu açmayayım. bilen varsa yardımcı olabilir mi?
ios 6 beta 3 yüklü normal ios 6 ya geçmeye çalışıyorum nasıl yaparım?
apple bana özel yazılım üretmiş vay be
gece bırakıp sabah aldığımda %5 gitmiyor benim nasıl beceriyorsunuz bunları?
Birazdan %100 yapayım da batarya bittiğinde şarj kullanım screen i alayım
3G wireless ve tüm bildirimler açık. en az 2-3 saat kullanmak üzere..
1.5 gün tahmin ediyorum sonucu..
Benimde şarjımda hiç bir sorun yok.12 saatte sadece yüzde 92 ye kadar geriledi.3G hiç kullanmadım gibi birşey , pekde fazla konuşmadım.Bana eskisine göre şarjı daha çok gidiyor gibi geldi sizde neden öyle oluyor anlamış değilim.
Nette 1 kişide aynı benim şikayetimi yazmış dh sitesinde. Başka kimseden duymadım. Ama aklım almıyor her telde nasıl farklı sonuclar verebiliyor. Sonuçta iTunes den güncelledim. Yarın pili dwgiştirecem (test amaçlı) bide öyle deneyim. Tel 8 aylık pilin bozuk olma ihtimali çok az gibi ama böylede kullanılmıyorki bu tel.
Not: http://www.pressturk.com/teknoloji/h...os-cikti-.html işte tamda bu şikayetim kullanmadan şarj bitiyor ve ısınıyor
imza yok paraf atim.
gece yatarken özellikle kontrol ettim,
%45 idi,sabah kalktığımda %44.
anormal bir durum yok açıkcası bahsedilen sekilde.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)