arkadaşımın yaptığı bir oyun piyasaya çıktı.sürükleyici , eğlenceli bir oyun . hemde ücretsiz .sitesinin linkini veriyorum burdanda indirebilirsiniz.app store dada im jack diye aratırsanız çıkıyor.oyunun adı im jack .
I'm Jack
geçen hafta yeni ipad aldım eşime onda gelmiş güncelleme 6.0.1.dün yükledim ama eski halini pek bilmediğim için ne fark oldu anladım sayılmaz.ama açıklamalarında birçok eksikliği düzelttiklerini yazmışlar.
Tabi ki de olacak. Almadan önce araştırsaydınız biraz. Cihaz satışa sunulduğu günden 2 gün sonra anında ortaya çıktı siyahlarda boya atması ve arka kapak sorunu. Bu nedenle şahsen ben 5'i almıyorum. Dış malzemesi 0. Kapsız kullanmayın sakın bosa almış olursunuz cihazı.
ipad mini nin lansmanında eski kasanın makyajlısınıda çıkardılar o mu diye düşündüm , ama değilmiş ( bende düşünüyorum o yüzden sordum)
2.nci üretimlerde bu problemi aştıklarını belirtmişler , bazı telefonlarda hiç yaşanmıyormuş , ama bazılarındada ciddi oranda azalama olduğunu belirtiyorlardı
1 aydan fazla oldu alali ve korumasiz kullandigim halde resimde ki atma,arka kapakta sorun bende yok.
evet atacagi yönünde söylentiler vardi ama resimdekiler daha cok darbe ile alakali gibi duruyor.
+ gözüken resimdeki hic benim elimdeki tele benzemiyor,daha cok kalitesiz birsey gibi duruyor..
(sadece ilk resim gözüküyor)
iphone için itunes olmadan birşeye yaramaz diyorlar doğrumudur birde bu ne işe yarar yani iphone'mu yoksa android telefonmu tercih etmeliyim ?
cstuningstore
ios 6.0.1 restore yaptım gerı yukledım whats app calısmıo ve facebook tan gelen bıldırımlerde ses yok cozum nası acaba bılen warsa yazarsa sevınırım
az önce bende güncellendim, whatsapp çalışıyor.
Facebook bildirimlerine gelince, bütün ayarlarını kurcalamış olmama rağmen 5i aldığımdan beri sesli bildirim alamıyorum.
her zaman iTunes bağımlısı olunmuyor ve öyle kurmak, senkronize etmek de zor birşey değil.
telefon ihtiyaçlarını karşılayabilecek kapasitede.
hangisi daha iyi sorusuna gelince, herkes için birisi daha iyi![]()
sadece 25pp hepsine bedel hem 10 kat daha hizli hem sifre girme anlamsiz karakterleri tanimak gibi bi problemin yok hersey ama hersey var. herkese tavsiye ederim yanliz bi eksisi var çinceonuda hemen oreniyorsun indirme tusunu ve indirdigi yerden kurma tusunu buldun mu bitti
![]()
Bu Ufak upgrade'leri tel üzerinden yapsak faydalarını yine görürüz değilmi arkadaşlar ? Yeniden komple indirmeye gerek warmı sizce ?
eski iphoneum bozulmuştu içindeki numaraları mc backup ile alamamıştım. Yeni telefonuma sim karttakileri aktardım ve bayaa bir kişiyi sonradan kaydedip mc backup ile yedekledim. Eski telefonum tamir oldu ve butun numaraları yedekledim fakat elimde 2 adet sim kart yedeklemesi var bunları nasıl birleştirip kendi telefonuma atabilirim? birleştirince eski ve yeni yedeklerde olan aynı numaralar 2 keremi olucak?
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)