cydia üzerinden yada tinyumbrella redsn0w gibi jailbreak araclarıyla öğrenebilirsin
cydia üzerinden yada tinyumbrella redsn0w gibi jailbreak araclarıyla öğrenebilirsin
54 YL 820
ATLETİC SPOR CENTER
Telefonunuza jailbreak işlemi yapmadıysanız SHSH kaydınız yoktur. Eğer jailbreak yaptıysanız, tinyUMBRELLA le shsh kaydınızı alıp*, Redsn0w** ile 5.1.1 e dönebilirsiniz.
* = tinyUMBRELLA ile SHSH kaydı nasıl alınır? SHSH kaydı varmı nasıl sorgulanır
** = Redsn0w 0.9.15b3 Çıktı!(6.0/6.0.1 Tethered, 5.x Restore) [Lütfen İlk Mesajı Dikkatlice Okuyun]
Suan 3g iphone'umda hic bir app acamiyorum basiyorum iki saniye sonra tekrar kapaniyor tum uygulamalarda boyle neden olabilir fikri olan varmi? Surum uzun zamandir guncellemiyorum suan 4.2.1 var bundan kaynaklaniyo olabilirmi
Whatsapp ile sorun yaşayan var mı? Whatsapp da favori listesine girdiğimde sürekli yüklüyordu bir türlü ulaşamıyordu, önceden konuşmadığım yeni konuştuğum kişilerin de isimleri değil telefon numalaraları çıkıyor. Sildim tekrar yükledim favor listesi gene aynı yükleyip duruyor birde önceki konuşmalarım da gittiği için şuan bana yazmazlarsa ben konuşma başlatamıyorum. çözüm bilen yardım edecek biri var mı ?
Edit: konu açılmış bunun için..
Henüz İOS 6.1 i yüklemedim.İos 6.1 i de yüklerken telefonu komple ilk günki formata çevirip , ios 6.1 i indirip öyle temiz kurulum mu yapmayı önerirsiniz yoksa direkt telefondan güncelleme yapsamda aynen sorunsuz kullanabilir miyim ?
icloud kimliğimi unuttum birtürlü bulamadım tekrar nasıl yapabilirim? şifremi değiştiriyorum email üzerinden ama kullanıcı adı bir türlü çıkmıyor.
Delikanlılık efendiliktir, gereksiz action değil...
iphone 4s 6.0.1 versiyon yüklü işyerinde wirelesstan internete bağlanabiliyorum ama evdeki modeme bağlanmama rağmen no internet connection uyarısı veriyor. Fakat evdeki bilgisayarla internete girebiliyor. Bir yardım edinınternet paketım bitmek uzere
teşekkürler
Word dosyalarını kaydetmek ve düzenlemek için program önerisi olan var mı?
Jailbreak yok ios 6 4S cihazım.
ben 2 gün önce ios 6.0.1 e geçtim,hatta restore yapmadan direk geçtim,ne şarj sorunum var ne de başka bir şey.hatta iki gündür test ediyorum şarjı eskisi gibi hiç bir fark yok,wirelessda da sıkıntı yok. dün akşam 9 gibi fulledim şarjını şu anda %77 de. tereddüt etmiştim biraz ama bir sıkıntım yok şu anda,tereddüt eden arkadaşlar için paylaşayım dedim.
bu arada cihaz iphone 4s
walla bilemedim bende,herkes yazdı çizdi şöyle böyle sıkıntılar var falan diye,bende de hiç sıkıntı yok. Ama gerçekten sıkıntı yaşayanlarda var,anlamadım gitti.Hatta şöle söyleyeyimm buraya yazdığımdan beri facebook yardırıyorum %70 de şarjım hala,wireless sürekli bağlı 3g sürekli açık.
6.0.1 de bende sıkıntısızlardanım sanırım evde ofiste wifi devamlı acık. yoldada unutuyorum kapatmayı arıyorsa gene arıyor.. 3g hep acık oyun müzik twit checkinn filan derken aksam saat 8 9 gibi %27 30 larda oluyor. eger oynamazsam kurcalamazsam % 45 50 rahat rahat aynı saatlerde.
sadece bu ses acma kapama dugmesı varya yanda. onlar bazen karısıyor gıbı gelıyor bana.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Apple Amerika’da Unlocked iPhone 5 Satışlarına Başladı | iPhone ve iPad Türkiye
Apple Store'da Unlocked iPhone satışı başlamış diye bir haber okudum. Doğru sanırım başlamış ancak
kafamı karıştıran bir ibare var ben mi yanlış anladım bilmiyorum ama "buy now" sayfasındaki açıklama hakkında
kesin bir bilgisi olan var mı acaba?
Biz bu telefonu alıp turkcell hattımızla bir sorun yaşamadan kullanaibilir miyiz?
Bir diğer konu da bunların imei numarası neyle başlayaak şimdi 0'la mı 9'la mı? Facetime iMessage vs sorunu olacak mı?
ön sipariş. bu bildiğin işte gönderiye 1 hafta sonra baslıycaklar.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)