i tunes çok karışık değilmi arkadaşlar ? bi boktan sinek uçuramadım ben![]()
i tunes çok karışık değilmi arkadaşlar ? bi boktan sinek uçuramadım ben![]()
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Geçti artık Oğuz abim. Tam olarak şu an itibari ile, valide hanımın isteği üzerine yeni 4S'imi kullanmaya başladım. : ) Quantum abi 5'in mantıklı olmadığını, 5S'in daha mantıklı olacağını söylediği için 5S'i bekleyeceğim. Büyüklerimi dinlemenin haklı mutluluğu ile yazıma son veriyorum. Teşekkürler.F
K.
Experience is what you get when you don't get what you want.
beyler ıos 6 da harıtanızda omerlı barajının ortasında pendık tuzla gıbı seyler yazıyormu harıta karıstı da![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
ben bazen 4s %1 e kadar düşürüyorum yine hemen kapanmıyor %10 garip durum
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
benim 4s te % 1 e kadar düşüyor ama hiç bir kapanma olmuyor,bence temiz kurulum yapın.
OEM+
Anlayamadıgım bir sorunla karşı karşıyayım. Appstore'dan güncelleme gelmiş 2 tane indireyim dedim ,ama farklı mail adresimle işlem yaptırıyor bana şifreyi giriyorum yanlış . Ayarlar kısmından diğer mailimi etkinleştiriyorum her zaman kullandıgım ama appstore a girdiğimde yine o giremedigim mail karşıma çıkıyor . Yardımcı olacak var mı ?
imzasız..
beyler iphone 5 i moderm olarak kullanmak ıstıyorum ama ıcınde kısısel eresım noktası dıye bır bolum yok nasıl baglıcm bunu bı zahmet yardım edın![]()
temem buldumm ucak modu acık kalmıs![]()
arkadaşlar takas teklifi geldi 3gs nasıldır bu saatten sonra alınırmı yeni oyunları uygulamaları açabiliyormu?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)