4s kablomu kaybettim.kaliteli bir kablo nerden alabilirim aciliyeti var
Clash of clans strajedi Oyunları'nda tek.
Hababam bozulan iPhone 4 gome tuşu.
Yalandan vaar olan şarjı.
arkadaşlra benim 4S te son bir haftadır oyun oynarken telefonun zis sesi seviyesi kendi kendine yükseliyor. sesi kıssam yada kısmasam bile en açık olduğu halde ses açma tuşuna basmışım gibi ekrande bildim beliriyor. Teknik bir sorunmudur acaba? başıne gelen var mı?
geçen sene amerikadan aldıgım 4s satılık arkadaşlar, tek eksigi yogun kullanımdan sonra ekranın sol üst köşesinde oluşan çok hafif bi sararma, cihaz kendi pasaportuma kayıtlı, kulaklıgı hiç kullanılmadı kutu içerigi tam. ciddi ucuz bi fiyata vermeyi düşünüyorum.
Tango-1 never dies.
i phone 5 e sarj yetiremiyorm 4s den sonra bariz kisa geldi sarj suresi genel sorun mu yoksa benim cihazda mi sikinti var
Yav arkadaşlar bana bir akıl verin,abim yurt dışından makineyi getirdi ama abim yabancı pasaportlu olduğu için 6 ay geçerliymiş onun pasaport a işletsem.şimdi 1 ay içinde çıkış giriş yapmış birinide bulamıyorum bunun imei ni kırdırsam ilerde kapanıyormuş,yokmu bir çaresi bir yardım edin makine yatıyor kutusunda.
Yok yok ben yaklaşık 1 aydır (hep şehir merkezinde) kullanıyorum, hiç 3G yazısını görmedim. Dün bir arkadaşım Vatan'dan aldı geldi. Yanımda onunkinde 3G yazarken bende E yazıyordu yine.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)