Pil dolunca devre elektrigi kesmiyormu?
Experience is what you get when you don't get what you want.
Eskiden telefonumda guitar rock tour 2 adında oyun vardı tekrardan yuklemek ıstıyorum ama apple storeda bulunmuyor. Ipa dosyası olarak ındırıyorum bunu acaba jailbreaksiz telefonda çalıştırabilirmiyim?
ios 7 5 e ne zmn gelecek varda banamı gelmıyor ? :S
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
4s power tuşu içine kaçtı genpa garantili 1yılı doldurmadı garantiden yaptırabilirmiyiz ki
beyler benim JBli iphone 4 birden dondu yuvarlak çıkıp dönüyodu sürekli vs. hard reset attım düzeldi ama numaralar gitti tüm rehber.. Yedek illaki vardır ama 6 ay öncesinin bi sürü numara eklendi o arada.. arkadaşlarımın da başına gelmiş açmışlar kapatmışlar düzelmiş.. benimki düzelmediturkcell yedek de yok.. geçmiş mi olsun şimdi benim rehbere?
ios 7 beta 2 yi nerden indircez ip5 için
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Arkadaslar ozelliklede uzun sure konusan sevgilisi olan arkadaslarim.bu sorunu ben surekli yasiyorum.sizden ricam uzun sureli konusmalarinizda telefonu yatay konuma getirip konusurmusunuz.bu sorunu yasayan olursa yazsin burayada apple a mail falan atalim ya
Arkadaslar sorun gunceldir 4s kullananlar denesin lutfen
indirdim bu seferde ipsw degil secip yukleyemıyorum
If you are Windows Users --> Open .dmg with "7zip"
böyle birşey yazıyor 7zip iindirip cıkarttım ios7 yi yine olmadı kurabilen varmı ? yardımcı olsun bi,
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)