Ya yeni sesler falanlar filanlar vardır. iOS 7 Beta' a alışınca pek etkilemiyor nedense şuan beniAma yine de güncelliyim, melodimi değiştireyim abi yeter bıktım artık ya
![]()
%80 civarı install ediyorum şuanda, bakalım ne ile karşılaşacam![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
hata verdiğinde biraz daha yer açtım. makinaya reset attım şuan sorunsuz ilerliyoruz1-3-2-8 ve en son 2 saat diyor bakalım umarım 1 -2 gün gibi saçma sürelere çıkmadan hallederiz.
TR - B13
İlk izlenim:
Kurulum devam ediyor, 2. resetini attı alet, arada PC gene algıladı cihazı, 7.50gb olan boş alanım 6.50gb oldu.
Edit: Yükleme şimdi bitti Merhaba, Hello, Hola,...vs saydırıyor alet bana.![]()
TADAAAAA. En birinci ben oldum. Kurcalayalım bakalım. O kadar Yazılım Mühendisiyim bir kere Beta'yı indirip bakmadıydım.
![]()
bende iTunes üzerinden güncellemeye başladım, henüz yazılım indiriliyor diyor. bakalım hayırlısı![]()
Web tasarım ve SEO çalışmaları yapılır, Anzer balı bulunur.
Aaaaaaaaaaaaaaaaa bendekinin aynısının tıpkısı ahahahaYa BETA kullananlara hiç hadi beeeeeeeee diyebilcek bir şey varmı acaba ?
Hiç gaza gelmiyorum zevk mevk yok
Bu arada abi, artık el feneri programını kaldırabilirsinAlttan yukarı doğru elini kaydır orada otomatik el fenerin var artık
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)