Programin adi ne
Cycloramic.
Edit; handsfree ozelligi iphone 5 ve 5s icindir. 4s te stabil calismadigi soylenmis deneme sansim olmadi.
hotmail de arşiv adlı bir klasör oluşturdum, telefonumdan (4s) 6 ay önceki mail i kontrol etmek istediğimde, aratarak bulabiliyorum. içeriğe baktığımda "bu ileti sunucudan indirilemedi" diyor. sebebi ne olabilir?
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
vodafonedan az önce sıfır iphone 5 aldım eve geldim cihazı bir açtım bildiğin ikinci elbenden önce yabancı birisi kullanmış ki rehberde yabancı numaralar fotoğraflar felan
hemen aradım shopu yanlışlık olduğunu yarın değiştireceklerini söylediler
daha önce böyle birşey başına gelen oldu mu
Arkadaşlar iphone 5 kullanıpta pili %20den sonra hızlı bi şekilde düşen arkadaşlar oluyor mu ? Misal yüzde 20 den bi anda 11lere sonra 4 lere falan düşüp kapanıyor. Acaba pili mi sorunlu ?
yalnız apple çalışanı birisinin telefonuymuş galiba abi. rehberde onca isim var kime tıklasam mail uzantısı apple.combaktım özel belge felan yok
![]()
yalnız telefon çalıntı mı nedir çözemedim apple store giriş kullanıcı adı ank.gucuu.1910@hotmail.com
APPLE iPad MD525TU/A 16GB WiFi + C - TABLET PC - Teknosa.com
bunu almak istiyrm ama ikisi arasında kaldım sizce hangisini tercih etmeliyim ?
diğeride bu
APPLE iPad MD543TU/A mini 16GB WiF - TABLET PC - Teknosa.com
4S in ön camı tek başına değişmiyor sanırım değilmi? ön cam haşat oldu. nereden nasıl bulurum orjinal parça? Daha önce 3G dağıtmışlığım var bunu da hallederim diye düşünüyorum
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)