akşam sıfırdan güncelledim, new iphone yaptım. bugün twitter harici internet içeren hiç bir işlem yapmadım.
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
şarj problemi ios 7.01 veya 02 den sonra oldu.
beta ilk çıktığından beri 2 iphone dada kullanıyorum ne ios 6 da nede beta 7 de böyle bir sorun yoktu. ne zamanki orjinal 7 ye geçtim bu problem olmaya başladı 2 side 4s ikisininde alınma tarihleri arasında 1 sene veya daha fazla var yani biri eski biri yeni 2 side hemen hemen aynı şekilde kullanılıyor, ve 2 hafta arayla beta dan çıktarttım telefonları biri beta diğeri orj iken betada sorun yoktu.
çevremdeki çoğu ip kullanıcısında aynı sorunu görüyorum 4,4s,5 kullananlarda
e60 535d & THE A45 AMG
iyi Arabalar Sizi "A" Noktasindan "B" Noktasina Ulastirir.Harika Arabalar ise ,Onlar Sadece Basinizi Belaya Sokar.
Güzel Manager'lik oyunu tavsiye edebilecek biri var mı?
Galatasaray Fantasy Manager oyunundan sıkıldım.
Transfer yapabiliyorsun ama oyuncu satamıyorsun vs. sürekli oyun içi alım isteyen bir oyun.
iPad im imessage gondermiyor 1 haftadir sebebi ne olabilir? ( wi-fi )
Edit
Son surumu guncellememistim simdi guncelledim imessage sorunsuz calisiyor.
Telefonun ahizesinden hiç ses gelmiyor.Düşürme,ıslanma vs hiçbirşey olmadı.Başına gelen var mı ?
sürüm 6.1 ios7 yi sevmediğim için geçmek istemiyorum.Önerisi olan var mı ?
---BTU cupra---
İos 7 kullanıyorum sonraki güncellemeleri almadım bilerek.Şimdi 7.0.4'e geçiyorum.
Var mı sıkıntı yaşayan ? Forumlarda garip garip sıkıntılarla karşılaşanlar var.
It is better to travel well than to arrive.
Garantiden gelen telefonumu garantiye gönderdim sim kilitli gönderdikleri ve bir sürü sorunu çıktığı için, şimdi yenisi geldi.. Şarja takıyorum 15 sn sonra falan sıcaklık uyarısı veriyor şarj edemiyorm telefonum buz gibi kafayı yiyeceğim var mı yardım edebilecek? Allah bu teleservice'in belasını versin!
Kardeşime aldığım 4s te de şarj sorunu var. %7 de kapandı, şarja taktık %7 olarak açıldı. iOS7 yüklü ancak son sürümü değil. Nedir bizim sorunumuz ? Ne yapabiliriz, tavsiyeniz nedir ?
dun aksam beta 7.1 kurdum tertemiz bir şekilde sadece rehber ve notlarım var uygulamaları yüklemedim.
Pil %65 şu anda
Kullanım 2 saat 16 dakika (yarıdan fazlası 3g açık, 1 saatten fazla konuşma,wifi ve konum servisleri hep açık.)
Beklemede 15 saat 30 dakika (ekran full parlaklık,sabah en az 10 dk alarm çalar)
şu an memnunum su gibi akıp gitmiyor hiç olmazsa 1-2 gün böyle kullanıp uygulamaları yüklemeyi düşünüyorum. inşallah uygulamaları yükledikten sonrada böyle devam eder şarj süresi.
not: (pil tasarrufu yaptıracak bazı ayarlar yapılı; mail kontrolu elle, hava durumu elle, borsa kapalı,zaman eşitlemesi kapalı arka plan yenilemesi kapalı, hareketi azalt aktif.)
e60 535d & THE A45 AMG
şu an şarjım %20 ye indi
kullanım 4 saat 25 dakika
bekleme 1 gün 4 saat
üstteki mesajımdan sonra %80 3g açık kullandım diğer şeylerde aynı
dün akşam saat 8 gibi şarjdan çıkarmıştım şu an saat 00:00
bence süper gitti şimdi tekrar şarj ediyorum. tekrar %20 ye indiğinde kısa bir özet geçerim.
(artık telefon eskisi gibi ısınmıyor 3g açık iken)
e60 535d & THE A45 AMG
Aynı sıkıntı bende de olmuştu iç kulaklık mefta, değişimi gerekiyor büyük ihtimalleServise sordum değişimi parça dahil 85tl dediler. Ben ebaydan sipariş ettim 3$ a kendim değiştireceğim
Parça bu..
Ear Piece Speaker Replacement Part Earpiece Repair Tools for iPhone 4S | eBay
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)