Şuna açıklık getirelim.
Dün Apple destek hattında bi yetkili ile görüştüm. Apple ürüleri tüm Dünya'da 1 yıl garantili. Türkiye'deki yasal zorunluluktan dolayı elektronik ürünlere 2 sene garanti verildiğinden ülkemize farklı "kıyak" söz konusu
Bizim de değişim hakkı olan bi 5'imiz var. Dün o kadar dil dökmemize rağmen değişimini buradan yapamadık. Amerika'dan alınan cihazlara yine ülkemizdeki elektronik ürün ithalatına uygulanan kısıtlamadan dolayı "şimdilik" yapılamadığını ama en kısa zamanda bu cihazların da değişiminin yapılabileceğini söylediler.
O yüzden biz de dün İspanya'ya giden bir arkdaşımıza telefonu verdik, değişimi ordan yapılacak.
Applestore' daki teknik servis bu kadar yoğunmu oluyor?. Benimde iphone 5 in arka kapağı darbe aldı içine göçtü acaba kasayı ne kadara değiştirirler bilgisi olan var mı?
İos Mac'e güncelleme gelmiş, yükledim, yeni pc gibi oluyo her seferinde, müthiş cidden
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
hatunun ip5 power tuşu 6 aydır çalışmıyor vatandan alınma değişim için nasıl bir yol izlemem gerekiyor istanbulda kuzen var kargoyla göndersem zorluda değişim olurmu
apple tr sitesinden appstore şifreniz ile randevu alacaksınız, ama değişimi yapacak arkadaş adına alın randevuyu, telefon programa dahilse 5 dk lık iş eskisini alıp yanisini verecekler. müşteri hizmetlerini arayıp telefon sahibinden başkası gelse sorun olur mu diye sorun durumu izah edip, iş garanti olsun
genpada en son yedek telefon olarak iphone veremiyorlardı. verdikleri telefona da bizim sim kart ufak geliyor manasız bi iş yani. ben erdem holdingi kuran amcayı tanıyorum genpada torpilin allahı (genpa=erdem holding)onun referansını verdim gene iphone ayarlayamadılar, artık abi mi tırt çıktı bilmiyorum
zorlu en temizi, hem etilerden daha merkezi yer, 5 dakkalık iş randevuyu aldıktan sonra
iphone 4s kullanıyorum.8.1.1 yüklü şuan. anca tuş kilidindeyken wifi kapanıyor.home tuşuna basınca bağlanıyor.
bunun bi çözümü varmıdır.battery doctor yüklü o mu kapatıyot acaba.
zorlu en son 5s arızasına bile yeni cihaz veremez durumdaydı çok yoğunlar yetişemiyorlar
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
7083700'i arayarak yardım alabilirsiniz.
Ya da Genpa'ya ulaştırın. Öncelik apple cihazlarında çünkü..
Abi bununla ilgili kesin bir bilgi varmı ? Kimi diyor ki amerikadan gelen cihazlar bir çok hattı ve datayı desteklediği için Tr de değişimi olmuyor (ki bence hiç bir fark yok buradaki cihazlar sim kilitliler hariç at&t vs haricindekilerde kısaca). Kimi sizin söylediğinizi söylüyor , kimi 1 yıl garantili yurt dışı cihazlar ben değiştirdim diyor . Allak bullak etti resmen .
2 haftaya kadar 6 plus gelecek amerika dan fakat herhangi bir sorunda ne yaparım ne ederim diye düşünmeye başladım, sıkıntıya gelmek istemiyorum .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)