3g ipad'de bi sorun var çözemedim. Telefonum ile tabletin hatlarının yerlerini değiştiriyorum internete giriyor. Ama tabletin kendi hattı takılı iken girmiyor. Nerede hata yapıyor olabilirim? Dün akşama kadar nete girebiliyordum..
Beyler acele yardiminiza ihtiyacim var, iphone video atamiyorum. Telefon iphone 4, 7.1 surumu, itunes 12.0.1 galiba.
Mov uzantili daha onve ayni telefonla cekilmis videoyu atiyorum, telefonda goremiyorum.
fotograflardan videolari dahil et aecenegi secmeme ragmen goremiyorum. bi el atin nasil yapacagim.
Bende iphone 4s bataryasi degistirmek istiyorum. Acikcasi tirsiyorum dandik dundik bisey takarlarda patlar diye. Allah korusun ufaklik bazen bosta bulunca aliyor telefonu kurcaliyor.
Nedir fiyatlari?
iyi Arabalar Sizi "A" Noktasindan "B" Noktasina Ulastirir.Harika Arabalar ise ,Onlar Sadece Basinizi Belaya Sokar.
Türkçe Siri. 8.3 ile birlikte gelecekmiş. Şimdilik beta sürümü var.
http://www.sihirlielma.com/2015/02/24/turkce-siri/
siriye bak tersliyor bide nemi yapıyorum diye
türkçeleştirmiş konusmaları hece hece su robot vari yeni ögrenmeye baslamıs cocuk kıvamındaki konsumayı bir düzeltemediler. seninle ko-nu-şu-yorum, ri-ja ederim söylesi tarzındaki gibi. en güzelini heralde yandex navi yapıyor daha onun gibi tane tane ve net soyleyen cihaza yazılıma denk gelemedim
1881 - 193∞
https://itunes.apple.com/us/app/repo...809009732?mt=8
yada buna benzer başka uygulamada olabilir
instagram k.adı sifreni yazıp giriş yap repost dedikten sonra video sende ve senin instagramında
1881 - 193∞
Hemen deniyorum ya gerekli bir olay bazen bir video görüyorsun çok iyi paylaşmak istiyorsun olmuyorTeşekkür ederim.
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
iphone 5 kullanıyorum son zamanalarda özellikle 3g açıkken oluyor %35 %40 bi civarlarda şarj bitip kapanıyor 10 dk sonra açınca tekrar açılıyor sonra yine kapanıyor apple ile telefonda görüşmemde bataryamın durumu yeşil görünüyormuş sıkıntı yok dedi.şarj makinem orjinal kablom yan sanayi bu yüzden olmuş olabilir mi acaba?orjinal kablo alıp bataryayı kalibre etsem düzelir mi.nasıl kurtulcam bu durumdan
kablodan fark etmez , önemli olan şarj cihaznın orjinal olması. bataryanızı kalibre edin.
oda olmaz ise , eğer ios güncellemeleri ni wifi ile yapıyorsanız bu tarz batarya sounları verebilir, temiz bi kurulum gerçekleştirin.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)