ip5 normal kullanimda hic bir sorun yokken, sarja takinca sapitiyor.
kafasina göre birilerini ariyor,mesaj gönderiyor,menülerde dolasiyor falan.dün yine birini ararken yakaladim..
var mi ayni problemi yasayan yada duyan?
ip5 normal kullanimda hic bir sorun yokken, sarja takinca sapitiyor.
kafasina göre birilerini ariyor,mesaj gönderiyor,menülerde dolasiyor falan.dün yine birini ararken yakaladim..
var mi ayni problemi yasayan yada duyan?
soket kısmında sıkıntı oluşu etkileyebilir diye düşündüm ben de..
son sürümde şarjı kesiyor, onun yüzünden yolda şarj edemedim geçenlerde çakmaktan, orj kabloya rağmen..
telefon %10 sarjdayken kapanıyor kamera bazen açılıyor ama görüntü gelmiyor sim siyah bi ekran geliyor ve telefon bir süreliğine kilitleniyor.Bu durum oldugunda flaşda açilmiyor simgesi offa düşüyor basamıyorsun garantisi devam ediyor götürsem değiştirebilirmiyim sizce? yoksa yazılımsal bişey midir?
Haksızlık önünde eğilmeyiniz. Çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz.
Hz.Ali
ben telefonun kasasını degıstırmek ıstıyorum, suan beyaz sıyah yapmaya nıyetım var. Telefon 5S. Malıyetı ne olur bıze apple'da ?
elimizde bir 5s gold var garantiye vermek istiyoruz , ancak en erken pazar gününe alabildim , acaba perşembe zorluya filan gitsek oradan randevusuz bakma şansları nedir bilgi verebilecek var mı?
Clash of clans oynayan var mı ?
Oyuna yeni başladım, daha önce accountumu ortak kullandığımız bir arkadaş vardı. O da oynamış vaktinde biraz. Şimdi Onun köyünü yanlışlıkla yükledim. Sıfırdan nasıl başlarım ? Nette biraz araştırdım ama tam sonuca varamadım henüz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)