6 ile ben net günü çıkarıyorum, gün içinde arama, whatsapp, oyun, face, inst vs geziniyorum paso![]()
telefon kendi kendine İos 9.02 yi indirmiş , ama çok şükür ki kurmamış.fakat Hafızada 1.1 gb lık yer kaplıyor bu indirdiği yeni İOs . 9.02 yi kullanmak istemiyorum bu indirilen dosyayı telefondan nasıl silebilirim ?
Ayarlar-saklama alanı-alanı yönete geliyorsun ve ios 9.0.2 yi tıklayıp sil diyorsun.
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
bugün iphone 6 telefonum yarısına kadar suya girdi 10dk sonra telefoncu tarafından açılıp kurulandı ana kart sağlammış telefonu actı calısıyo ama ekran zarar gormus dokunmatiğinde sıkıntı var garantisi devam ediyor serviste değiştiren varmı fiyatı nedir
Unutmuşum yazmayı, müşteri hizmetlerini arayıp bilgi almaya çalışsana yarın gündüzden Aykut
(0212) 708 3700 Zorlu Center Apple
(0216) 250 7100 Akasya Üsküdar Apple
telefonları bi ara bakalım..
Etmek lazım milli servet
Seçime gidip gelince uğrucam dükkana gece polisajı olursa oh misss stres atarız![]()
Yeni güncellemeden memnunum bi arada takılma oluo ekran sifresi girdigimde 50 de 1 defa 2 sn gec acıyor whatsapp arada gec acıyor onun harici sıkıntım yok veya ben cok takıyorum sarjından memnunum beni iş saatleri içersinde rahat rahat haraket ettiriyor
ios9 kullananlar yeni güncellemeden memnunmusunuz. 9.01 deki sarj sorunu giderilmişmi. ben bilerek yüklemedim 8.4 var şarjı çok iyi gidiyor htc one m7 den sonra benim için.
Bende merak ediyorum 9.1 i yükleyen varmı durum nedir en son güncellemeyi araştırmadan yaptım ve tek şikayetim kasma ve klavyenin ben yazdıktan sonra geç yazması
artık corc-i zamanıcdti
Macbook pro son surum olan el capitan a gectikten donra dahada yavasladi. videolari dona dona izliyorum daha dogrusu izlemiyorum . Nedir cozum ? downgrade oluyormu mac de ?
ipad 3 ün ön camı çatladı nerde ve ne kadara değiştirebiliriz ? değiştirdiğimize derğermi ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)