adamı varya yaşlandırdınız iyice yaşar abi bırak bu roll işlerini geçti senden![]()
maşallah araçlara.RT nin nasıl gittiğini çok iyi biliyorum 2. ve 3. viteste rt yi geçemezseniz 4. ve 5. viteste balyoz gibi indiriyor valla![]()
bende 106 gti sahibi oldum bi çok 106 da gördük arkadaşlarımızda ama RT nin top speed çok zalım
barnak bassam olurmu ?
Tamamdır kardeşim fatih de bekliyor karşıda oturuyor ama geleceksiniz diye fabrikada bekliyor
Yokbe kardeşim egleniyoruz bir dahamı gelecegiz dünyaya ? basmışım nikahına inşallah beni geçer EE bak ciddi diyorum şaka falan değilişin makarasındayım yemin ederim .
ufuk videoda önüm tıkalı oldugu için yaptım önde oldugumu görünce dediğin gibi geçtim yoksa ne yanımdaki fatih'i nede karşı araçdaki kardeşlerimizi riske atmak haddimize değil![]()
Ahmet seninle videomuz var yükleyecem reissss sen yg yi kullanıyorsun ben rt yi![]()
![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
EK648 sessizce bekliyor![]()
![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
[QUOTE=Ahmet_28;2735872]denemişsiniz zaten.tekrar tekrar denemenin faydası bize değilde benzinlik ve ustalara
EE yle deneme fln yok ortada o video dikkate alincak bi video deil araclarin yururyle ilgli
ilk denemede 4.e atarken vts cubgu cikti smdi yoldayiz buaksm belli olcak merakla bekliorz bzde![]()
Sağol kardeşim benim
Suat ustam saygılar bu ara seni göremiyoruz,bizi ele güne mert'e nagmerte muhtaç etme araba konusunda
Öyle dene görende bizi king zannedecek![]()
[QUOTE=cffsymbol;2736267]Tekrar maşallah ama 5 de gaz kesiyorsunuz![]()
Söylemeden edemiyorum![]()
![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)