maşALLAH araclarabnım vıtes cubugum cıktgı neden yazılmıyor anlamıorum 3 vıtste kescye dustgum bu aksam bı deneme yaplaım yşar abı
EK sctck bı aractr ayrıca
![]()
maşALLAH araclarabnım vıtes cubugum cıktgı neden yazılmıyor anlamıorum 3 vıtste kescye dustgum bu aksam bı deneme yaplaım yşar abı
EK sctck bı aractr ayrıca
![]()
Yok söyledi bana vites çubugu çıktı ee nin deneyemedik saglıklı dedi bana,ama o aracı geçmeniz biraz zor samet kardeşim YG ile olan videosunu izledim şaka gibiydi
trafikde denemeyin sonuç belli olmuyor uzun bir yol seçin kesiciye kadar devam
106 hastalıktır ALLAH kaza bela vermesin hepinize .
Tüm araçlara maşALLAH Kazasız belasız . yaşar abi neyin peşindesin ? başkasının üyeliğinden girip oraya bişeyler yazmak sonra birde kendi üyeliğiden saldırmak amaç nedir anlamadım ? ki YG ile olan videoda cümle alem biliyorki benm arabam filtre eksozlu oldunu ve benm bunu bilerek denedimi videoya gerekte pek yok YG 106 EE 106 'YI 10 BOY GEÇMİŞTİR FİLTRE EKSOZLU HALİYLE . BU Hırs neyin hırsı onuda anlamış deilim . polemiğe girmicem öyle tlfndan geçirdim vs.. gibi laflarınıda pek kalaya almıyorum bunu bil. ama sen şimdi diyeceksinki sen nası konuşuyorsun ibo ben 32 yaşında 2 çocuk var çoluk çocukla muhabetemi giricem . o zaman böyle şeylere meeaal vermemek gerekiyor TeKrar bir yorum yapmicam . SAYGILAR.
BAKİ OLAN ALLAH.........YA RAB!KUSURUMU AFFET.BENİ KENDİNE KUL KABUL ET....
İBO hayırdır bir yaramı var neyin peşindesi? benim peşimdeysen,uzun bir yol kat etmelisin
Çeçen e ne oldugunu yaz diyince zorunamı gitti hayırdır chip filtre egzoz biraz ayıp olmuyormu ? sen gençsin ateşlisin normaldir senle kötü olamıyorum ibo yetiştirdigimiz gençlerden birisin vursam vuramıyorum ekmegini yedik
yegenlerin sana selamı var yaş 32 değil bu arada 34 oldu yine geriden geliyorsun![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Ayrıca YG ile çekilen video seninle denedigin video değildi bilgin olsun geçen hafta çektigimiz videoRT ve YG seninle alakası yok ama halen bırakamaadın bu 106 işlerini Yaşar diye bir adamı duymak istememen normaldir.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
yaşar abi kaldığın yerden devam ediyorsun maceranaMaşallah araçlara.. şş kızdırmayın yaşar reisi
![]()
Masallah araclara..
ome-R
yasarabi samet isyernde yazamiyo ama bn knustum buaksam
EEyle busfer bz gelip deneyelim gorelim araclari
1. ibo ben rt nin ve yg nin video izledim bir ilce girdigini gordum . Seni hakan giresunda 10 boy gectigini kast etmedim . arti ee nin spacklerini senin agzindan duydum ve ankarada yapan ustadan duydum.pasaogluna danisipda yuzde 70 kapak silik diye sordum ve bu rakam cok ciddi rakam oldugunu soyledi sen yuzde 70 mi sildirmissin yuzde 85 mi sildirdin beni alakadar etmez ben burda ee nin bildigim spacklerini yazdim arti benim adima kimse birsey yazamaz sen bu dusunceye de nerden kapildin bilmiyorum . ben gereken kisilere gereken cvbi her zmn hazirdir bende bu olay sana neden bu kadar dokundu senin adin gecmedi hic senin bi arabanda yok yani ee bi baskasinin zaten bu kadarda destan yazmama gerek yoktu burda da yuz yuze konusabiliriz hani yasar abi abindi bu konusmayi dogru buluyor musun rolling e kalkarken 7/24 ariyordunuz yasida onemli degil saygi olmasi lazim sende hakki cok bu adamin bana sorarsan![]()
Yasar abi sen kızma ama mamimakinenin golfü hepinizi gecer dün aksam bindim çok iyi gidiyo gercekten videolardada arkadan gelip geciyo galiba![]()
![]()
![]()
![]()
C R M performance
denıyomuyuz bu aksam yaşar abı![]()
Kardeşim şimdi girdim ofise ay sonu ***** sıkışık biraz,araba ne zaman istersen hazır kardeşim deneriz sıkıntı yok ama videoyu sizin araç çeksin bizde sıkıntı oluyor gözünü seveyim
Bu tarafa gelirsiniz,burda güzel bir yerimiz varsittin sene gitmem ataşehire
Dosya her seferinde kabarıyor
Fatihi aramışsın herhalde oda beni aradı şimdi sıkıntı yok sametle sabaha kadar deneriz dedim bilgin olsun![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)