User Tag List

Sayfa 4/15 İlkİlk ... 2345614 ... SonSon
281 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Clio RS -RS 319- vs Honda CRX

K.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sanırım gızlılık ayarlarından vıdeo gozukmuo:S

ramorex - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    vay kopuk uçurtma ej le o roll senin bu roll benim ota b..ka gazlıyoduk ne günlerdi be

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ALOO ALOOO stlya ramazan abı hhasdha

halilkarakas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ramorex Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vay kopuk uçurtma ej le o roll senin bu roll benim ota b..ka gazlıyoduk ne günlerdi be
    ss rs le durumu sen canlı bliyorsun ramo aga sonra ss okanın bişeyler yapıp ne kadar fark olduğunu biliyosun güzel günlerdi
    Alıntı Günkut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ALOO ALOOO stlya ramazan abı hhasdha
    adam panik yapmıştı
    SENSİN.

SEÇKİN172 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    videolar açılmıyo ama bi problemmi var acaba ...

mrt_tsn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34 ZY 8569-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    videolar açılmıyo ama bi problemmi var acaba ...
    videoları ekleyeli 1aydan fazla sure oldu, basına bı ıs gelmıstır vıdeonun

pusatbeyturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mrt_tsn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sadece elimde bu ıkı vıdeo wardı ekledım,soylenenlerı yazdım kardesım ben. taypar gecıyo bu arac dıyende sız yada sızın arkadaslarınız dı, hatta ''SS'' clıoyla yuruyor bu arac bu bızı nasıl gecer diyen, aracın eksoz kokusuna bakıpta bu arabada egzantırık war dıyende bızzat sensın konusturma benı, ne zaman dersenız ben hazırım kardesım arabamda hıc bı degısıklık yok benım aynı duruyor sızınde en ıyı surenınız hasta olmayanınız kımse o kullansız, sız hersey sokuk gelın yıne ben stepneye kadar uzerınde gelırım sıkıntı yok yani bi telefon kadar yakınım
    Komik ben orda eksoza elimi ısıtmak için tutmuştum nasıl bi anlayış tarzın var anlamadım, artı olrak ss le denemişler 2 boy geçiyomuş dedim, sende ben aldgımda denedim ss le denemistin filan dedin.Aracın için orda söylediklerin; arabamda sadece emme port polis var düz boru var dedin. Sonra biz typerle denedik geçtik bilmem ne filan demedik bu uydurma bi söylenti ordaki herkezde buna şahit,ha bu arada abim seni geçti artı olarak erhan da yanındaydı aracın içindeydi dürüst ol mevzu geçmek yada geçilmek degil biraz dürüst olmak lazım sonuçta bir avuç civata.Dereceli mevzusuda sende derecelimi var dedim sadece eger bu var oldugunu idda etmekse bilmiyorum anlayış tarzlarımız çok farklıymış.Bizim için sıkıntı yok istedigin zaman istedigin yerde aynı şekilde deneyelim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı pusatbeyturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Komik ben orda eksoza elimi ısıtmak için tutmuştum nasıl bi anlayış tarzın var anlamadım, artı olrak ss le denemişler 2 boy geçiyomuş dedim, sende ben aldgımda denedim ss le denemistin filan dedin.Aracın için orda söylediklerin; arabamda sadece emme port polis var düz boru var dedin. Sonra biz typerle denedik geçtik bilmem ne filan demedik bu uydurma bi söylenti ordaki herkezde buna şahit,ha bu arada abim seni geçti artı olarak erhan da yanındaydı aracın içindeydi dürüst ol mevzu geçmek yada geçilmek degil biraz dürüst olmak lazım sonuçta bir avuç civata.Dereceli mevzusuda sende derecelimi var dedim sadece eger bu var oldugunu idda etmekse bilmiyorum anlayış tarzlarımız çok farklıymış.Bizim için sıkıntı yok istedigin zaman istedigin yerde aynı şekilde deneyelim.
    Kardes bı avuc cıvata ewet oyuzden surda sole dendı bole dendıye gerek yok, sen kendı katagorınde olan ''ugur vti'' ı bi gec sonra benı ararsın denerız arabalar kırılana kadar

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hondacilar hep soka giriyor geçildiğinde yok egzantrik vardı yok benzin kötüydü yok çok sardı yok senin arac specleri yalan yanlis gecmek iyide gecilince neden mazeretler sıralanıyor %70 oranında durum böyle

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardes bı avuc cıvata ewet oyuzden surda sole dendı bole dendıye gerek yok, sen kendı katagorınde olan ''ugur vti'' ı bi gec sonra benı ararsın denerız arabalar kırılana kadar
    harbi komidi. gerek yok bu tür durumlara sonuç olarak denedigimizde onca insan vardı ve sonucu gördü.. ve bu iş klasman meselesi değil ciğer meselesidir... bak mesela sen bizim geçtiğimizi söyleyemiyorsun biz soranlara Erhan denediginde clio rs, aldı abim denediğinde crx aldi diyebiliyoruz bu bir vizyon meselesi.. uzatmaya gerek yok yaz gelsin tekrar deneriz vay sunu geç vay bunu geç demek gibi bi şaçmalık olamz güven sorunu oldugunu düşünürler sonra

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Almas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hondacilar hep soka giriyor geçildiğinde yok egzantrik vardı yok benzin kötüydü yok çok sardı yok senin arac specleri yalan yanlis gecmek iyide gecilince neden mazeretler sıralanıyor %70 oranında durum böyle
    Gecilen herkez bir şekilde bahane uyduruyor hondası bmwsi nissanı yok gereksiz olmuş bence ..

cliver - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı halilkarakas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rusyadan kit bekliyorum 300 heyçpi yapıcam bende
    panpa sen onuda yaparsın hastasın mk.
    Alıntı cliver Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güneşi göremedim diye ağlarsan yıldızlarıda göremezsin
    alın teri
    16 YA 234 minik serçem
    16 BS 462 Clio rsi
    16 R 5115 Saxo vts(Kermit)
    16 GU 424 punto hgt
    Anka Vts
    belediye otobüsü

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Günkut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gecilen herkez bir şekilde bahane uyduruyor hondası bmwsi nissanı yok gereksiz olmuş bence ..
    Valla 16 yaşından beri araç üstündeyim gördügüm o sen şimdi ehliyetsiz 16 yaşındaydın dersin diyede bi not cifte vatandaşlık var
    Geçmek kadar geçilmek var bahane uydurmaya gereksiz yere gerek yok mesela adam buji kırar bahanedir yerindedir ama adam istedigi kadar gibi kaldıramaz kendi hatasıdır bahane degildir Zamanında c2 vts vardı hafif oynanık 1.6 iesler rahat gecebiliyordu bende herşeye ragmen zevk icin kalkıyordum vti vardi stock kendi gücümdeki araclarla kalkardım gecerdim gecilirdim zevk alırdım iddaya bindirmezdim

Şuanki deneme amaclı yaptıgım kalkıslar oldu adı üzerinde deneme idda yok şu bu yok video cekilmesini istemedim hatta bazı araçlara gecilcem diye gidip gectim bana süpriz oldu

Araba işi keyif işi olmalı insanlar birbirine laf carpıtarak degil gecildiginde tebrik etmesinide bilmeli
    Ama Honda ya sahip olupda kabullenen insan az benim Antalyada gördügüm bu

halilkarakas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cliver Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    panpa sen onuda yaparsın hastasın mk.
    kardı yanlıyo fena vazcaydım kitten
    SENSİN.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet söyledigin birçok şey haklı ehliyetli yada ehliyetsiz kullanmışsın sosyal mesaj vermeyede gerek yok akıl yaşta değil baştadır .

Aslında işin mantıgı bu geçsende geçilsende kabullenıceksın madem eksıgın var cıkmıcaksın bu kadar basit çıkarsan yan yattı camura battı yapmıcaksın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı pusatbeyturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    harbi komidi. gerek yok bu tür durumlara sonuç olarak denedigimizde onca insan vardı ve sonucu gördü.. ve bu iş klasman meselesi değil ciğer meselesidir... bak mesela sen bizim geçtiğimizi söyleyemiyorsun biz soranlara Erhan denediginde clio rs, aldı abim denediğinde crx aldi diyebiliyoruz bu bir vizyon meselesi.. uzatmaya gerek yok yaz gelsin tekrar deneriz vay sunu geç vay bunu geç demek gibi bi şaçmalık olamz güven sorunu oldugunu düşünürler sonra
    Gercekten cok komık, al yanına bı kamera oturt bırısını, bende yanıma bı adam alıp oturturum basarız neyın ne oldugunu vıdeo paylasınca anlar herkes.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Burda kimsenin anlamadıgı benimse takıldıgım nokta geçmesi yada geçilmesi degil burda önemli olan bütün videoları degil sadece geçtigi videoları koyması burası istanbul gibi degil kayseri küçük konuşuldugu zaman insanın canı sıkılıyor sonuçta bi emek harcanıyo araçlara ve emegin oldugu halde hiçe sayılması insanın canı sıkılıyor ben kayseride çok duydum görmedigim trafikte karşılaşmadıgım araçların beni geçtigini burası kayseri boş beleş adam çok benim rexim 200hp miş ben bunu sanayide duydum daha ben 200hp oldugunu ben bile bilmiyorum birileri sürekli bişeyler uyduruyor bi iş yapılıyosa dürüstçe yapılsın istiyoruz kimse kimsenin hakkına girmesin mevzu olan bu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gercekten cok komık, al yanına bı kamera oturt bırısını, bende yanıma bı adam alıp oturturum basarız neyın ne oldugunu vıdeo paylasınca anlar herkes.
    herkezin anlaması benim için önemli degil sadece Sen dürüst olamadın benim amacım sadece senden doğru olanı duymaktı ama senin amacın başkalarına bişeyleri kanıtlamak mış odaklandığın nokta burda ortaya çıkıyor sadece geçmiş olmak. aracımız burada yine deneyecez merak etme. ama herseyden önce başkalarına saygı önemli egolar değil...

mechanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    burda yazdıkça kavga çıkıyor beyler aynı şehirdesiniz illaki görüşeceksiniz, bir daha yarışırsınız...
    sakin...
    --
    her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)