User Tag List

Sayfa 5/8 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
147 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Big turbo wag roling night (bz s3)

inan mpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Wolkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkeze o aksam ıcın tesekkurler.Bence cok guzel bır geceydı uzun zamandır cıkmıyordum.Bu vesıle ıle cıkmıs olduk cokda eglendım.Bu waglar gunden gune cok hızlanıyor dıkkat etmek lazım)Butun araclara tekraradan masalllah hepsi cok ıyıler.
    Abim bizde sana ayrica tsk. Ederiz bizim icin geldin benzin yaktin gerci cok keyifli bir gece oldu makara yaptik testlerimi yaptik sende tomy makn. Bizi yanliz birakmadin gusel gece icin tsk ederim gerci bize biraz fazlami geldin ama keyifliydi tsk.
    JG CUPRA 100/200 6,4sn

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı inan mpower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abim bizde sana ayrica tsk. Ederiz bizim icin geldin benzin yaktin gerci cok keyifli bir gece oldu makara yaptik testlerimi yaptik sende tomy makn. Bizi yanliz birakmadin gusel gece icin tsk ederim gerci bize biraz fazlami geldin ama keyifliydi tsk.
    Moruk seninki ile dincerin setup 1 e 1 aynimi debriyajina kadar

Basinclar ayni olunca nasil gidiyosunuz

Evo ile cok fark oluyormu 200 e kadar

200 den sonra yaklasmaya basliyormusunuz

Bu stage 4 ler kac bar en max gt30 ile

Bide motor icleriniz yapili nicin hala daha maximum 550 hp lik birturbo kullaniyosunuz gecsenize 62mm turboya ucan VAG olsun da gecelere renk gelsin accik

Motor denemesi varmi bu aralar
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Moruk seninki ile dincerin setup 1 e 1 aynimi debriyajina kadar

Basinclar ayni olunca nasil gidiyosunuz

Evo ile cok fark oluyormu 200 e kadar

200 den sonra yaklasmaya basliyormusunuz

Bu stage 4 ler kac bar en max gt30 ile

Bide motor icleriniz yapili nicin hala daha maximum 550 hp lik birturbo kullaniyosunuz gecsenize 62mm turboya ucan VAG olsun da gecelere renk gelsin accik

Motor denemesi varmi bu aralar
    Dincer abiyle benim hersey ayni fakat stega 4 yazilim ve 1.75 basincta suan ben ise onla ayni sekilde gtx3076 turbo yazilim setga 3 basinc 1.55 hersey zamanla be abim bunu gordum simdi bnde setga 4 gecicem depo ici pompa ve basinc olarak bu turboyla 2.2 acicam sonrasinda ise bakalim artik egzantrik emme manifold ve tabiki buyuk turbo ve arti bize buyuk enjektor olmadigi icin arti bir takim rs4 enjektoru eklememiz gerekicek suan mutluyum cokta bnce daha once 1.2 basin actim simdi 1.5 - 1.6 actim sonrasi neyi gostericek hep beraber gorelim ins. Motor denemesi yapicam yine ama bu basinca diil daha once actigim gibi 2.4 acicam motor suan yeni toplandi abim basinc acmaya kiyamiyorum biraz bole kullanim basinca acinca eksikler bitince sende aramizda olursun yapariz bi motor denemesi hayirlisiyla ...
    JG CUPRA 100/200 6,4sn

yasin_R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TYPERHAKAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    muharrem bizim kardeşimiz her rollingde beraberiz zaten onla ilk deneyende benim aramızda geçme geçilme derdi olamaz ordaki bütün insanlar onun arkadaşı dinçer,bülent,inan,hacı,volkan,murat. hepsi ile istediği zaman dener, fakat buna rağmen YASİN in muharrem e şirinlik yapacam diye oradaki bir dolu insanın kimliğini,emeğini, tiiye alması beni çok kızdırıyor deli oluyorum ya.YASİN ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN GARDAŞ,ALLAH TEALA NIN SOPASI YOK DERLER YA ,EMİN OL SOPASI DA VAR ... YGZ TURBO TYPE R YASİN GARDAŞ.
    hayırdır hakan abi.
    neden bu kadar böbürlendiz ki_?
    beni yeterince tanısan bu kadar böbürlenmezdin, art niyetle yazmadım asla yazmamda, saygıda kusur etmedim yok yasin turbo typer gardas yok allah gönlüne göre versin yok muharreme şirinlik yapıcam diye ne kadar sacmalamışssın sanA hiç yakıştıramadım, muharrem kim ki benim için; ona şirinlik yapayım oda etten tırnakdan bi insan neden bu kadar carpıtarak düşündün onu hiç anlamadım, siz hep iç içesinizdir kardeşinizdir bişiy demedik ki, cağırmadınız oladabilir de benim düşüncem sadece güçler eşit gibi ne güzel çıkmışssınız denmeişssinz maaşşallah, yakışıyo mu yok allahın sopası yok yok deli oluyorum, suana kadar ne saygısızlığımı çarpıklığımı gördün hakan abi_?

kimin emeğine saygısızlık ettik kimin şahsına ne dedk neden marka fanatikliği yapayım ya. şu yorumları gördüm varya şok oldum...

ŞU USLUBUNU BİRDAHA OKUSANA BENİM YANINA GELİPTE ELİNİ SIKIP ÖPTÜĞÜM NE ZAMAN DA GÖRSEM YANINA KADAR GİDİP ELİNİ SIKTIĞIM HALİNİ HATIRINI SORDUĞUM ADAMA YAŞINA HİÇ YAKIŞMIŞ MI_?

ALLAH HERKEZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN HAKAN ABİ,,,_

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olur böyle şeyler , herkes klavye başında birşeyler yazarken hangi mantıkla yazdığını tam anlayamıyoruz aslında.. Yasinin cümlesi kötüyede iyiyede yorumlanacak bi cümle ama kötü niyetle söyleyeceğini sanmıyorum , VAG ' cıların hepsi arkadaşımız,abilerimiz zaten hakan abininde dediği gibi ..

Hacı abi 0.7 basınç basmaktan sıkıldım ondan dolayı çıkarmak istemedim.. Şuan arabam sanaide emme manifoldu , kelebek ve boost selenoidi takıldı, basın açıyoruz inş. Ondan sonra herkesle denemek istiyorum tekrardan.
    Dr.ECU

meh66 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cok guzel denemeler olmus masallah butun araclara

TYPERHAKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yasin_R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayırdır hakan abi.
    neden bu kadar böbürlendiz ki_?
    beni yeterince tanısan bu kadar böbürlenmezdin, art niyetle yazmadım asla yazmamda, saygıda kusur etmedim yok yasin turbo typer gardas yok allah gönlüne göre versin yok muharreme şirinlik yapıcam diye ne kadar sacmalamışssın sanA hiç yakıştıramadım, muharrem kim ki benim için; ona şirinlik yapayım oda etten tırnakdan bi insan neden bu kadar carpıtarak düşündün onu hiç anlamadım, siz hep iç içesinizdir kardeşinizdir bişiy demedik ki, cağırmadınız oladabilir de benim düşüncem sadece güçler eşit gibi ne güzel çıkmışssınız denmeişssinz maaşşallah, yakışıyo mu yok allahın sopası yok yok deli oluyorum, suana kadar ne saygısızlığımı çarpıklığımı gördün hakan abi_?

kimin emeğine saygısızlık ettik kimin şahsına ne dedk neden marka fanatikliği yapayım ya. şu yorumları gördüm varya şok oldum...

ŞU USLUBUNU BİRDAHA OKUSANA BENİM YANINA GELİPTE ELİNİ SIKIP ÖPTÜĞÜM NE ZAMAN DA GÖRSEM YANINA KADAR GİDİP ELİNİ SIKTIĞIM HALİNİ HATIRINI SORDUĞUM ADAMA YAŞINA HİÇ YAKIŞMIŞ MI_?

ALLAH HERKEZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN HAKAN ABİ,,,_

Sana niye böyle yazdın diye sordum cevap verirmisin dedim 1,5 saat bekledim sende açıklamayınca direk art niyet düşündüm,artı haksızlığın karşısında ne yaşı olur ne başı olur bu işin,emin ol başkası seni böyle hakir görse aynı tepkiyi onada veririm benim yapım bu kimsenin kimseyi küçük düşürmesine gelemem,insanlara arabasının beygirine göre değer vermeye ,onu pofpoflamaya karşıyım beni herkes bilir..... insan a insanlığına ,adamlığına göre değer veririm arabasının gücüne göre değil.. eminim sende öylesindir, ama en azından mesajının sonuna o gülücüğü koymasaydın belki de yanlış anlamıcaktım..
    zd9000 cupra

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı inan mpower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dincer abiyle benim hersey ayni fakat stega 4 yazilim ve 1.75 basincta suan ben ise onla ayni sekilde gtx3076 turbo yazilim setga 3 basinc 1.55 hersey zamanla be abim bunu gordum simdi bnde setga 4 gecicem depo ici pompa ve basinc olarak bu turboyla 2.2 acicam sonrasinda ise bakalim artik egzantrik emme manifold ve tabiki buyuk turbo ve arti bize buyuk enjektor olmadigi icin arti bir takim rs4 enjektoru eklememiz gerekicek suan mutluyum cokta bnce daha once 1.2 basin actim simdi 1.5 - 1.6 actim sonrasi neyi gostericek hep beraber gorelim ins. Motor denemesi yapicam yine ama bu basinca diil daha once actigim gibi 2.4 acicam motor suan yeni toplandi abim basinc acmaya kiyamiyorum biraz bole kullanim basinca acinca eksikler bitince sende aramizda olursun yapariz bi motor denemesi hayirlisiyla ...
    sen daha önce kırdıgında stage 4 tün ama dimi egzantrik falan yokmuydu sende enjektor vs vs basıncın baya yüksekti çok iyi gidiyordu

kırılma sebebini buldunuzmu neden olmuş bir daha basınc acınca başına yanısı gelicek diye bişi yok be inan bukdar evhamlı olma yav

hayırlı olsun sanada tekrardan

inşallah araçlar bir bitsin de var motor cok deneriz bol bol inşallah

artık 5 saniyelerde cupra görmek istiyorum çok ciddiyim yani bırakın şu GT30 ları artık lütfen

kanka birde su volkan abi ile ne oluyor dincer falan denedimi onu burda yazmak istemiyorsan bana bir özel mesaj atsana

dincer neden 1.7 basıyor onda eksik ne varki yeni debriyaj da aldı yada sende ne fazla vardıda sen 2.4 basabiliodun
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkeze maşallah harika bi gece olmuş
    "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "
    NAMIK KEMAL

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen daha önce kırdıgında stage 4 tün ama dimi egzantrik falan yokmuydu sende enjektor vs vs basıncın baya yüksekti çok iyi gidiyordu

kırılma sebebini buldunuzmu neden olmuş bir daha basınc acınca başına yanısı gelicek diye bişi yok be inan bukdar evhamlı olma yav

artık 5 saniyelerde cupra görmek istiyorum çok ciddiyim yani bırakın şu GT30 ları artık lütfen

kanka birde su volkan abi ile ne oluyor dincer falan denedimi onu burda yazmak istemiyorsan bana bir özel mesaj atsana

dincer neden 1.7 basıyor onda eksik ne varki yeni debriyaj da aldı yada sende ne fazla vardıda sen 2.4 basabiliodun
    Abi daha once bnm araba yine ayni stega 3 tu yine ayni setup topladim arabam kirilmadi sadece fakire kalmisti basinctan dolayi buji eridi bnde can sikintisindan komple yeniden kol piston yay sapka sibop vs vs yeni aldim topladim sikistrmam dusuktu daha once 9.5 idi ondan dolayi 2.4 basa biliyodum simdi sikistrmayi 10.05 yaptim orjinal sikistrma ve pistonlarim daha once 82.5 idi simdi 83.5 yaptim daha gusel ve hem siki hemde saglikli oldu durum bundan ibaret benm hersyim tam suan arp saplamalara kadar herseyim tam bi depo ici pompayi takicamsonra ozel yazilim gelicek suan baycu yok gelince basin. Ve stega 4 gecicem
    JG CUPRA 100/200 6,4sn

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Abi daha once bnm araba yine ayni stega 3 tu yine ayni setup topladim arabam kirilmadi sadece fakire kalmisti basinctan dolayi buji eridi bnde can sikintisindan komple yeniden kol piston yay sapka sibop vs vs yeni aldim topladim sikistrmam dusuktu daha once 9.5 idi ondan dolayi 2.4 basa biliyodum simdi sikistrmayi 10.05 yaptim orjinal sikistrma ve pistonlarim daha once 82.5 idi simdi 83.5 yaptim daha gusel ve hem siki hemde saglikli oldu durum bundan ibaret benm hersyim tam suan arp saplamalara kadar herseyim tam bi depo ici pompayi takicamsonra ozel yazilim gelicek suan baycu yok gelince basin. Ve stega 4 gecicem
    JG CUPRA 100/200 6,4sn

ecz_murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aslında sorunun cvabı şu an enjektör olarak rs4 enj. kullanılabilindiğinden dolayı 520 hp üstlerinde sorun oluyor. sonuç olarak ne basarsan bas hp olarak 520 hp gelindimi enj. %100 oluyor. die biliyorum!!

34GUN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkeze o aksam ıcın tesekkurler.Bence cok guzel bır geceydı uzun zamandır cıkmıyordum.Bu vesıle ıle cıkmıs olduk cokda eglendım.Bu waglar gunden gune cok hızlanıyor dıkkat etmek lazım)Butun araclara tekraradan masalllah hepsi cok ıyıler.
    Alıntı _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olur böyle şeyler , herkes klavye başında birşeyler yazarken hangi mantıkla yazdığını tam anlayamıyoruz aslında.. Yasinin cümlesi kötüyede iyiyede yorumlanacak bi cümle ama kötü niyetle söyleyeceğini sanmıyorum , VAG ' cıların hepsi arkadaşımız,abilerimiz zaten hakan abininde dediği gibi ..

Hacı abi 0.7 basınç basmaktan sıkıldım ondan dolayı çıkarmak istemedim.. Şuan arabam sanaide emme manifoldu , kelebek ve boost selenoidi takıldı, basın açıyoruz inş. Ondan sonra herkesle denemek istiyorum tekrardan.
    kardeşim sen bilirsin ama daha fazla turbo murbo olayına girme bu şekil devam et bence güzel güzel bin uğraşma artık ottomandan beri uğraşıyosun ustalarla vs. hazır güzel yürüyoken daha fazla kurcalama derim. tabi senin bileceğin iş. hayırlısı olur inş. sıkıntısız binersin. bu sanayiler ustalar insanı yoruyor biyerde durmak lazım.
    Mustafa GüNeŞ
    BZ S3UPERMAN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi güzel muhabbet oldu . o kanatlar yandan çıksa uçacak heralde tommy maşallah ı var 2 barda ışınlanır heralde
    Mustafa GüNeŞ
    BZ S3UPERMAN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34GUN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim sen bilirsin ama daha fazla turbo murbo olayına girme bu şekil devam et bence güzel güzel bin uğraşma artık ottomandan beri uğraşıyosun ustalarla vs. hazır güzel yürüyoken daha fazla kurcalama derim. tabi senin bileceğin iş. hayırlısı olur inş. sıkıntısız binersin. bu sanayiler ustalar insanı yoruyor biyerde durmak lazım.
    yok yok öyle birşey yapmıyorum az basınç açıyorum bide emme kelebek klasik şeyler , yormayan üzmeyen parçalar.
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yok yok öyle birşey yapmıyorum az basınç açıyorum bide emme kelebek klasik şeyler , yormayan üzmeyen parçalar.
    hayırlısı olsun kardeşim inş. ALLAH gönlüne göre versin.
    Mustafa GüNeŞ
    BZ S3UPERMAN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

hilmi inan ın 2.4 bastığını gözümle gördüm ama aklım sırrım ermiyor hakikaten nasıl bastı ve şu an basamıyor onuda bizzat yanında idim 7000 devirde basınç kapatıyor araba ben çözemedim bu işi.
    zd9000 cupra

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hepinizin Hoş sohbetini özledim

Anadolu yakasında oturuyorum

Geldiginizde biriniz bile aramıyorsunuz ahada hepinize burdan sitem

Ben hepinizi Abi kardeş Dost biliyorum siz sakın ola sadece arabacı bilmeyinn beni
    Call for prayer
    Instagram hesabımız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hepinizin Hoş sohbetini özledim

Anadolu yakasında oturuyorum

Geldiginizde biriniz bile aramıyorsunuz ahada hepinize burdan sitem

Ben hepinizi Abi kardeş Dost biliyorum siz sakın ola sadece arabacı bilmeyinn beni
    hilmi bir akşam seni rahatsız edelim o zaman inşaallah,hacım,reşit,inan,ben,dinçer. nebilim işin gücün vardır rahatsız etmeyelim diye aramıyoruz.hakkını helal et.
    zd9000 cupra

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)