Moruk seninki ile dincerin setup 1 e 1 aynimi debriyajina kadar
Basinclar ayni olunca nasil gidiyosunuz
Evo ile cok fark oluyormu 200 e kadar
200 den sonra yaklasmaya basliyormusunuz
Bu stage 4 ler kac bar en max gt30 ile
Bide motor icleriniz yapili nicin hala daha maximum 550 hp lik birturbo kullaniyosunuz gecsenize 62mm turboya ucan VAG olsun da gecelere renk gelsin accik
Motor denemesi varmi bu aralar
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Dincer abiyle benim hersey ayni fakat stega 4 yazilim ve 1.75 basincta suan ben ise onla ayni sekilde gtx3076 turbo yazilim setga 3 basinc 1.55 hersey zamanla be abim bunu gordum simdi bnde setga 4 gecicem depo ici pompa ve basinc olarak bu turboyla 2.2 acicam sonrasinda ise bakalim artik egzantrik emme manifold ve tabiki buyuk turbo ve arti bize buyuk enjektor olmadigi icin arti bir takim rs4 enjektoru eklememiz gerekicek suan mutluyum cokta bnce daha once 1.2 basin actim simdi 1.5 - 1.6 actim sonrasi neyi gostericek hep beraber gorelim ins. Motor denemesi yapicam yine ama bu basinca diil daha once actigim gibi 2.4 acicam motor suan yeni toplandi abim basinc acmaya kiyamiyorum biraz bole kullanim basinca acinca eksikler bitince sende aramizda olursun yapariz bi motor denemesi hayirlisiyla ...
JG CUPRA 100/200 6,4sn
hayırdır hakan abi.
neden bu kadar böbürlendiz ki_?
beni yeterince tanısan bu kadar böbürlenmezdin, art niyetle yazmadım asla yazmamda, saygıda kusur etmedim yok yasin turbo typer gardas yok allah gönlüne göre versin yok muharreme şirinlik yapıcam diye ne kadar sacmalamışssın sanA hiç yakıştıramadım, muharrem kim ki benim için; ona şirinlik yapayım oda etten tırnakdan bi insan neden bu kadar carpıtarak düşündün onu hiç anlamadım, siz hep iç içesinizdir kardeşinizdir bişiy demedik ki, cağırmadınız oladabilir de benim düşüncem sadece güçler eşit gibi ne güzel çıkmışssınız denmeişssinz maaşşallah, yakışıyo mu yok allahın sopası yok yok deli oluyorum, suana kadar ne saygısızlığımı çarpıklığımı gördün hakan abi_?
kimin emeğine saygısızlık ettik kimin şahsına ne dedk neden marka fanatikliği yapayım ya. şu yorumları gördüm varya şok oldum...
ŞU USLUBUNU BİRDAHA OKUSANA BENİM YANINA GELİPTE ELİNİ SIKIP ÖPTÜĞÜM NE ZAMAN DA GÖRSEM YANINA KADAR GİDİP ELİNİ SIKTIĞIM HALİNİ HATIRINI SORDUĞUM ADAMA YAŞINA HİÇ YAKIŞMIŞ MI_?
ALLAH HERKEZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN HAKAN ABİ,,,_
olur böyle şeyler , herkes klavye başında birşeyler yazarken hangi mantıkla yazdığını tam anlayamıyoruz aslında.. Yasinin cümlesi kötüyede iyiyede yorumlanacak bi cümle ama kötü niyetle söyleyeceğini sanmıyorum , VAG ' cıların hepsi arkadaşımız,abilerimiz zaten hakan abininde dediği gibi ..
Hacı abi 0.7 basınç basmaktan sıkıldım ondan dolayı çıkarmak istemedim.. Şuan arabam sanaide emme manifoldu , kelebek ve boost selenoidi takıldı, basın açıyoruz inş. Ondan sonra herkesle denemek istiyorum tekrardan.
Dr.ECU
Sana niye böyle yazdın diye sordum cevap verirmisin dedim 1,5 saat bekledim sende açıklamayınca direk art niyet düşündüm,artı haksızlığın karşısında ne yaşı olur ne başı olur bu işin,emin ol başkası seni böyle hakir görse aynı tepkiyi onada veririm benim yapım bu kimsenin kimseyi küçük düşürmesine gelemem,insanlara arabasının beygirine göre değer vermeye ,onu pofpoflamaya karşıyım beni herkes bilir..... insan a insanlığına ,adamlığına göre değer veririm arabasının gücüne göre değil.. eminim sende öylesindir, ama en azından mesajının sonuna o gülücüğü koymasaydın belki de yanlış anlamıcaktım..
zd9000 cupra
sen daha önce kırdıgında stage 4 tün ama dimi egzantrik falan yokmuydu sende enjektor vs vs basıncın baya yüksekti çok iyi gidiyordu
kırılma sebebini buldunuzmu neden olmuş bir daha basınc acınca başına yanısı gelicek diye bişi yok be inan bukdar evhamlı olma yav
hayırlı olsun sanada tekrardan
inşallah araçlar bir bitsin de var motor cok deneriz bol bol inşallah
artık 5 saniyelerde cupra görmek istiyorum çok ciddiyim yani bırakın şu GT30 ları artık lütfen
kanka birde su volkan abi ile ne oluyor dincer falan denedimi onu burda yazmak istemiyorsan bana bir özel mesaj atsana
dincer neden 1.7 basıyor onda eksik ne varki yeni debriyaj da aldı yada sende ne fazla vardıda sen 2.4 basabiliodun
Call for prayer
Instagram hesabımız
herkeze maşallah harika bi gece olmuş
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
Abi daha once bnm araba yine ayni stega 3 tu yine ayni setup topladim arabam kirilmadi sadece fakire kalmisti basinctan dolayi buji eridi bnde can sikintisindan komple yeniden kol piston yay sapka sibop vs vs yeni aldim topladim sikistrmam dusuktu daha once 9.5 idi ondan dolayi 2.4 basa biliyodum simdi sikistrmayi 10.05 yaptim orjinal sikistrma ve pistonlarim daha once 82.5 idi simdi 83.5 yaptim daha gusel ve hem siki hemde saglikli oldu durum bundan ibaret benm hersyim tam suan arp saplamalara kadar herseyim tam bi depo ici pompayi takicamsonra ozel yazilim gelicek suan baycu yok gelince basin. Ve stega 4 gecicem
JG CUPRA 100/200 6,4sn
Abi daha once bnm araba yine ayni stega 3 tu yine ayni setup topladim arabam kirilmadi sadece fakire kalmisti basinctan dolayi buji eridi bnde can sikintisindan komple yeniden kol piston yay sapka sibop vs vs yeni aldim topladim sikistrmam dusuktu daha once 9.5 idi ondan dolayi 2.4 basa biliyodum simdi sikistrmayi 10.05 yaptim orjinal sikistrma ve pistonlarim daha once 82.5 idi simdi 83.5 yaptim daha gusel ve hem siki hemde saglikli oldu durum bundan ibaret benm hersyim tam suan arp saplamalara kadar herseyim tam bi depo ici pompayi takicamsonra ozel yazilim gelicek suan baycu yok gelince basin. Ve stega 4 gecicem
JG CUPRA 100/200 6,4sn
aslında sorunun cvabı şu an enjektör olarak rs4 enj. kullanılabilindiğinden dolayı 520 hp üstlerinde sorun oluyor. sonuç olarak ne basarsan bas hp olarak 520 hp gelindimi enj. %100 oluyor. die biliyorum!!
kardeşim sen bilirsin ama daha fazla turbo murbo olayına girme bu şekil devam et bence güzel güzel bin uğraşma artık ottomandan beri uğraşıyosun ustalarla vs. hazır güzel yürüyoken daha fazla kurcalama derim. tabi senin bileceğin iş. hayırlısı olur inş. sıkıntısız binersin. bu sanayiler ustalar insanı yoruyor biyerde durmak lazım.
Mustafa GüNeŞ
BZ S3UPERMAN
Hepinizin Hoş sohbetini özledim
Anadolu yakasında oturuyorum
Geldiginizde biriniz bile aramıyorsunuz ahada hepinize burdan sitem
Ben hepinizi Abi kardeş Dost biliyorum siz sakın ola sadece arabacı bilmeyinn beni
Call for prayer
Instagram hesabımız
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)