User Tag List

Sayfa 6/8 İlkİlk ... 45678 SonSon
147 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Big turbo wag roling night (bz s3)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TYPERHAKAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hilmi inan ın 2.4 bastığını gözümle gördüm ama aklım sırrım ermiyor hakikaten nasıl bastı ve şu an basamıyor onuda bizzat yanında idim 7000 devirde basınç kapatıyor araba ben çözemedim bu işi.
    Hakan bey acaba 2.4 bari ayni turboylami basti ?Zira eski turboyla basildiysa 2.4 bardaki flow u ile su andaki turbonun flowu ayni olmadigindan arac benzin yetistiremiyor olabilirmi?

ornegin eski turbo 2.4 barda 340 g.s iceriye hava sokuyor ve bu giren havaya gore benzin varsa ve su anda buyuk turbo 2.4 barda 400 g.s hava sokmaya calisiyorsa ve orada icerdeki yanmayi gerceklestirecek benzin yoksa arac normal olarak kesme yapar diye dusunuyorum.

TYPERHAKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı audilover Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hakan bey acaba 2.4 bari ayni turboylami basti ?Zira eski turboyla basildiysa 2.4 bardaki flow u ile su andaki turbonun flowu ayni olmadigindan arac benzin yetistiremiyor olabilirmi?

ornegin eski turbo 2.4 barda 340 g.s iceriye hava sokuyor ve bu giren havaya gore benzin varsa ve su anda buyuk turbo 2.4 barda 400 g.s hava sokmaya calisiyorsa ve orada icerdeki yanmayi gerceklestirecek benzin yoksa arac normal olarak kesme yapar diye dusunuyorum.
    haklı olabilirsin önceki turbosu gt3071 di,şu andaki turbosu gtx3076..bu ikiturbo arasındaki aynı basınçta emdiği hava farklılıklarını bilmiyorum bu işi çok iyi bilen arkadaşlarımız var cevaplarlar umarım bende merak ediyorum.
    zd9000 cupra

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah herkesin araclarına . bu hacı abimin araclarında bişeyler var ya çözemedim gitti maşallah hepsi mermi olur mu bi insanın arabalarının bu arada benimde golf çok hosuma gitti.Allah kazasız belasız sıkıntısız nice gazlamalar nasip etsin hepinize..hayırlısıyla bende stg 3 pozisyonuna gecseydim bol bol gazlardık istanbul semalarında

tekrardan hepsine maşAllah süphanAllah

yasin_R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TYPERHAKAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sana niye böyle yazdın diye sordum cevap verirmisin dedim 1,5 saat bekledim sende açıklamayınca direk art niyet düşündüm,artı haksızlığın karşısında ne yaşı olur ne başı olur bu işin,emin ol başkası seni böyle hakir görse aynı tepkiyi onada veririm benim yapım bu kimsenin kimseyi küçük düşürmesine gelemem,insanlara arabasının beygirine göre değer vermeye ,onu pofpoflamaya karşıyım beni herkes bilir..... insan a insanlığına ,adamlığına göre değer veririm arabasının gücüne göre değil.. eminim sende öylesindir, ama en azından mesajının sonuna o gülücüğü koymasaydın belki de yanlış anlamıcaktım..
    ben kimseyi küçümsemedim, kalbimden gecenler; düşündüğüm eğer sizin klavyede yazdığınız ve düşündüğünüzle birebir örtüşüyorsa allah beni yarına çıkarmayı nasip etmesin...

muharreme şirinlik yapmak diye bi cümle kullandın ama bu cümlenle kimseyi arabasının beygirine göre yorumlamam kelimen hiç birbirini örtüşmedi bence, hele ki turbo typer yasin gardas böyle anlamlı anlamlı konuşman garip...
    ki bundan 4-5 ay önce kadar hatta daha fazla benim cümlelerimdir kimsenin beygirine göre kimseye muamele yapmam demiştim...

bir bucuk saat beklediğini bilseydim direk bu cümlelerinden sonra atlar yanına gelirdim hakan abi...

allah kimsenin tekerine tas değdirmesin tekrardan maaşşallah çok güzel mis gibi basmışssınız bak allah bana nasip etmedi herkezede nasip etmiyo o hp lerde gazlamayı adam gibi... kimseye garezimde yok kastımda yanlış anlanmak en büyük korkumdur...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34GUN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne demek melih başımızın üstüne yerin var. bizde adanaya gelirsek sağolsun senin gibi güzel dostlarımız var ümit kardeşim de var
    abilerin abisi sen gel hele başımla gözüm üstüne yeter ki bi adana topraklarına ayak basın hakan abimle gerisi teferruat birazda buraların tadını çıkartırdık ama aaahhh çok uzagız be abi :S
    [QUOT

inan mpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı UMTT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abilerin abisi sen gel hele başımla gözüm üstüne yeter ki bi adana topraklarına ayak basın hakan abimle gerisi teferruat birazda buraların tadını çıkartırdık ama aaahhh çok uzagız be abi :S
    [QUOT
    valla hacım bnde diodumki şöle bigün binip benim arabaya adanaya gidelim kar kış bitsin sen ben hakan abi bide gelirse bülü ama kesin gelir ama baksana bana bi davet yok siz bensiz artık yaparsınız bi adana yolu ben geçen yaz gittim benim beyaz honda s2000 le yollar çok güsel
    JG CUPRA 100/200 6,4sn

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı inan mpower Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla hacım bnde diodumki şöle bigün binip benim arabaya adanaya gidelim kar kış bitsin sen ben hakan abi bide gelirse bülü ama kesin gelir ama baksana bana bi davet yok siz bensiz artık yaparsınız bi adana yolu ben geçen yaz gittim benim beyaz honda s2000 le yollar çok güsel
    bu kadroya gaddar reşo,hilmi ve benide ekleyin hatta minibüs tutalım
    Dr.ECU

34GUN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hepinizin Hoş sohbetini özledim

Anadolu yakasında oturuyorum

Geldiginizde biriniz bile aramıyorsunuz ahada hepinize burdan sitem

Ben hepinizi Abi kardeş Dost biliyorum siz sakın ola sadece arabacı bilmeyinn beni

hilmi seni niye çağıralım biz arabası bizden yavaş olanlarla takılıyoruz yok kanka ALLAH nasip ederse geçince alo deriz.
    Alıntı _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu kadroya gaddar reşo,hilmi ve benide ekleyin hatta minibüs tutalım
    adamın adı gaddar kaldı yaa
    Mustafa GüNeŞ
    BZ S3UPERMAN

Ö.öztüRk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bütün araçlara maşallah çekim çok güzel olmuş , çok hızlı bi kadro helal olsun
    Peugeot Sport

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hilmi seni niye çağıralım biz arabası bizden yavaş olanlarla takılıyoruz yok kanka ALLAH nasip ederse geçince alo deriz.

adamın adı gaddar kaldı yaa
    Hakan abide hakkını helal et demiş helal olsun ne hakkım varki

kanka ben zaten kangoo ile gelcem muhabbet edicem siz gazlamaya çıktıgınızda bende evime döncem

Muhabbete çagırın beni abi
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

kickboxer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Masallah butun araclara cupralar s3ler harika golfunde onlardan asagi kalir yani yok masallah allah agzinizin tadini bozmasin
    Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hakan abide hakkını helal et demiş helal olsun ne hakkım varki

kanka ben zaten kangoo ile gelcem muhabbet edicem siz gazlamaya çıktıgınızda bende evime döncem

Muhabbete çagırın beni abi
    aynen geçtiğimizde alo diyorum hatta akşam erken geçersek hakan abilerle maltepe DÖNERCİ ALİ ustada bi yemek yeriz öle geçeriz ataşehire.
    Mustafa GüNeŞ
    BZ S3UPERMAN

inan mpower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen geçtiğimizde alo diyorum hatta akşam erken geçersek hakan abilerle maltepe DÖNERCİ ALİ ustada bi yemek yeriz öle geçeriz ataşehire.
    birisi dönerci ali ustamı dedi banamı öle geldi ...? bu hafta gidiyomuyuz hacım bi dönerci buluşması yapalım şöle güsel olur ...
    JG CUPRA 100/200 6,4sn

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ne demek kardesim benim senide bekleriz basimizla beraber keske gelseniz valla cani gonlden isterim gelmenizi acili adanalarimizi yeriz salgamimizi iceriz keske gelseniz...aslinda havalar duzelince ankarada bile bi toplanti yapilabilir cok ciddiyim hem ortada blusmus oluruz hemde ordada guzel abiler kardesler var ne bileyim bi sekilde bi arada olunsa unutulmaz bi ani olur...hepiniz allaha emanet olun ins.
    Bu arada inan kardesim keske adanaya geldigindn haberimiz olsaydi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    birisi dönerci ali ustamı dedi banamı öle geldi ...? bu hafta gidiyomuyuz hacım bi dönerci buluşması yapalım şöle güsel olur ...
    AYNEN kardeşim c. tesi hava kuru olursa ali ustadayız inş.
    Mustafa GüNeŞ
    BZ S3UPERMAN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı UMTT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne demek kardesim benim senide bekleriz basimizla beraber keske gelseniz valla cani gonlden isterim gelmenizi acili adanalarimizi yeriz salgamimizi iceriz keske gelseniz...aslinda havalar duzelince ankarada bile bi toplanti yapilabilir cok ciddiyim hem ortada blusmus oluruz hemde ordada guzel abiler kardesler var ne bileyim bi sekilde bi arada olunsa unutulmaz bi ani olur...hepiniz allaha emanet olun ins.
    Bu arada inan kardesim keske adanaya geldigindn haberimiz olsaydi
    o gelirse zaten bizsiz gelmez kardeşim haftasonu kartepedeydik beraber
    Mustafa GüNeŞ
    BZ S3UPERMAN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tüm araçlara maşallah. sevinerek gururla izliyoruz tüm araçları. allah herkesi kazadan beladan korusun...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uye olup yazmakta biraz gec kaldik ama olsun. Ben bülü. Gelen herkesin ayagina saglik. Guzel aksamdi. Artik buralardayim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dönerci ali bozdu , dönerci celal iyidir
    Dr.ECU

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)