-
Ne videosu koydum,konu nerelere geldi:)Tekrar söylüyorum,benim AH cupram 80 bin km yol yaptı Ps chip ile,gayette memnundum,ama polo gti aldım Revo yaptım,golf r alırım zarttt chip yaparım,o anki duruma bağlı.Kimsenin mapperliğini tartışmıyorum,övmüyor,kötülemiyorum.Aracımda ne olduğu belli olsun die yazıyorum konu başlarına.Bundan sonra Yazılım der geçerim.
-
çok enteresandır, buradaki bazı arkadaşlar bu forumda da bizim anayasa geçerli falan sanıyor heralde demokrasiyi burada da arıyor. Ya kardeşim burası adamın kendi forumu. herkes mapped by .... yazar, kimseye laf etmeyebilir ama bi tanesine izin vermez. istemiyorum der kestirip atar. yok işte bence modlarda karışamaz ben istediğimi yazarım vs denmiş. ne diyosun kardeşim sen neyin kafasını yaşıyorsun? yazamazsın tabi. kim zorluyo seni burada olmaya? beğenmiyorsan girme bu kadar basit. Kendini Dominic Toretto sananlar bu forum sayesinde hava filtresinin ne oldunu öğrendi. Yemek yediğiniz kaba sıçmayın. Boynuz kulağı geçti misali buraya gelip efendim ben memnun kalmışım yazılımından, neden yazmiyim şöle böle iyi diye. yazamazsın arkadaşım burada kuralları T.B.M.M. koymuyor. Burda kanun Özgün dür. Onun ağzından çıkandır. Dediğim gibi, kimseyi burda zorla tutan yok. Kuralları sevmeyen çeker gider.
Siz Fenerbahçenin forumuna girip Galatasarayı övüyomusunuz? Ben GS liyim diye imzanıza yazıyormusunuz? Madem GS lisin, git onun forumuna.
Bu kadar sevdiğiniz PSChipTuning in kurduğu ait, böle 10.000 lerce üyesi olan, sizin gibi iş güç sahibi adamların bile her allahın günü 50 kere log in olduğu 2000+ mesaj yazdığı (maşallah yani demek iş güç olmasa 10.000 i zorlicak) bi forum var ise gidin orda yazın istediğinizi kimse size bişey demez.
-
edit : yanlış şahıs :)
bide yazdıklarımı adam gibi oku .. ne demişim .. kural özgünün kuralıdır istediğini yapar .. imzamda orda istersen silersin .. rahatsız olsam giderim .. keyfim yerinde demişmiyim ? :) eee neyin savunması bu .. yada neyin çabası :)
neyse zaten şu konuda çok yakın bildiklerim dahil bikaç arkadaşımı tanıdım .. demek herşeyde bi hayır vardır :)
hala da diyorum imzamda yazıyor .. yasaksa kaldırın .. canınız isterse banlayın .. kural'a gerek yok banlamak için nasl olsa :)
-
arda mı? Muhahaha ne ardası yaw.Ardanın konudan haberi yoktur allah bilir.
-
arda değilmiş nick benzerliği ... arda üstüne alınma :) pardon :)
-
ya sen hala benim sorumu cvplamamışssın Yazssan bilmediklerimizi yapamadığmıız beyinleri bekliyorum
kardeşim iitin köpeğin lafiyla beni tanıma gel buyur tanı çayımı iç sohbet et benimle muhabbet et ondan sonra bana yorumunu yap seninbildiğinden çok sey biliyorum o dedi kodular hakkında hepsinide kanıtlarım ama sen kanıtlayamassın ! yazmıodun sen hani ? nie yazdın hayırmı ?
-
Up up up up up up up up up up up
-
fazla up lama özgün cevap gelemez heralde.
-
gelsin ki bizde bilelim neyde yetersizmişiz?
biri gelir fazla basmıtır turbo ucmuştur Der biri turbo spin atrmıştır der :) biri onu der biri bunu der heycanlı herkes
arkadan konuşmayı çok sewen cokcokcular var sewmiyorum okadar
-
Up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up
-
guncel cevap veremedi hala arkadas
-
Up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up up