suki selcukta yazılım isine girmis ; yarın iki kilo köfte alalım da hayırlı oolsuna a gidelim olmazsa :)
Printable View
cumleten ıyı geceler yarın kapagını yapacıgım bı arac var sabah erken kalkmam gerekeıyo ..selcuk sende gelde tymıng lerı yaparsın :D
Megane rs gecmis arasa noooluo nan. Konuya mudahil oliim mi. Mami vites aticam diye arabayi mi kirdin nan. Yapma olm sonra bak yazilimdan dioruz inandiramioruz.
kardeşim burada kimsenin reklamını yapmaya gerek yok ben parasını veririm yazılımı yaptırırım.
bugüne kadar 50 tane video koydum siteye 1tanesinde REVO VS. yazmadım sadece 1 videoda special thanks bayçu abi yazdım oda aramızda olan bişey. tutupta imazama destan gibi cart curt vs. dalga geçer gibi şeyler yazmadım. yazanda doğal olarak karşılığını görür MÜSLÜMAN MAHALLESİNDE salyangoz satılmaz BARBAROS abi insanlık vede esnaflık olarak güzel bi insan ama
iştir kişinin aynası lafa bakılmaz demişler. kullanan insanlara sormak lazım 80.bin yaptı aykut abinin AH CUPRA ps chip ile motor açıldığında en ufak bi aşınma olmadığınıda BAYÇU abi söyledi...
heee burası ÖZGÜN ün sitesi işine gelen yazar işine gelmeyen yazmaz kardeşim adam istemiyosa burada ps nin reklamını yapamaz kimse yaparsada karşılığında ceremesini çeker.
Suki mami gebze tayfasıyla geliyorum diyor sen gelin fark etmez diyorsun :D :D :D
Selçuk su kanalı tehlikeli,sen diğer kanala gir çık,hem yaşlarıda büyümüştür kocaman olmuşlar :D :D
Gebzeden selim anlatıyor abi mavi bir evo vardı jop u bir geçti fenaaa anlatamam,araba bozuldu ayar falan derken birazda yüklendi tekrar deniyoruz jop da 4 kişi evo da tek kişi jop 4 boy 5 boy derken uzayıp gidiyor,mami o an ne yapayım ayar bu akdar oluyor biraz daha açarsak motor kıracak :D :D :D
Hamit öyle bir konuşuyorsunki bizim hamit ile aynı bire bir bu kadarmı benzer konuşmalar,cidden hangi hamitsin ?
Biri hakkında o kadar çok konuşulduki gelip şuraya bir kelime yazma zahmetinde bile bulunamadı...