öküz öldü ortaklık bitti .. uba bitti konusmanın manası yok .. herkes kendi eğlencesine baksın dediğim gibi artık .. harbiden işim gücüm var :) kaçtım ben hmtcn dan da azar işitmeden :D :D selametle :)
Printable View
öküz öldü ortaklık bitti .. uba bitti konusmanın manası yok .. herkes kendi eğlencesine baksın dediğim gibi artık .. harbiden işim gücüm var :) kaçtım ben hmtcn dan da azar işitmeden :D :D selametle :)
Arifcim benim kim olduğumu zamanında kimle ortaklık yaptığımı biliyomusun. Sen özgüne burda yazıcaklarım var ama pire için yorgan yapmıycam dedin. Şahsi bi mesele değilse ben burdan işi ile ilgili bi konudaki muzdaripliğini anladım. Emin ol çoğuda aynı şeyi anlamıştır.
Sanayide evet senden 10 katı fazla durmuşumdur. Çok bilidiğimden değildir daha hala lafına itimat ettiğim adamlar bişeyler öğretir anlatır dinlerim öğrenirim. Bilmediğim konu hakkında yorum yapmam. Ancak sen herşeyi biliyorum edelarında 32904581304923 tane firmadan 23847230 arabama program yaptırdım en iyisi x firmadır demeye getiriyosun.
abi valla ben video ile alakalı birşey hatırlamıyorum hatta o gece benmi mami abimi kullanıyordu kim çekti onu bile hatırlamıyorum uzatmanın bir manası yok bence ya uziycaksada burdan uzaması hoş değil ARİF sana düyorum yarın gideriz maslağa bu kadar sıkıtı varsa yazma sende daha. ben dahil bu adamın yaptığı işi kimse beğenip oky demiyor bir sen diyorsun erdem abi adamla bu adamla ortaklık yaptı senden benden önce tanıyorlar birbirlerini he bi sana iyidir tamam oda sende kalsın da yavrum bırak yatıcam bak amk yeter:D
afr boş konuşma kardeş pireyi yorganı evi yak sıkıntı yok yaz bro bilelim yaz sen yeter
Her ayar yapanda avans kullaklıgı olsada arabalar avanstan kırılmasa ..yazık gunah mıllı servet arabalar arabalarımızı seveleımkı onlarda bızı sevsın ...demekkı neymııs duyulmayan avansa ayar yapılmaz ..oyle demııııı...
yanlız videoyuda şimdi izledim opel iyi uzamış be:D
hadı avans kulaklıgını gectım barı voltmen kulaklıgı tak...:D
abi ewolarda orjinalde gdrek yok gozle baq yeter
ben goki ben gayım