maşallah :icon_tup:
Printable View
maşallah :icon_tup:
maşallah .. araba ciddi anlamda değişmiş .. barbaros abiyi seçmekte çok iyi karar vermişsiniz..
iyi ve kötü yorumlar muhakkak vardır .. ben yıllardır aldığım kullandığım tüm araçlrımı N/a ve turbo barbaros abiye yaptırırım .. arkadaşlarıma da öneririm ... kuşkunuz olmasın..
o kiloyla nasıl bı gıdıs o yahu :D net ağırlığı kaç opc nın
Opc gibi spor karaterli bir otomobili neden bu kadar ağır yaparlarki , maşallah araç 1500 kg civarlarında olsa çok güzel olur, anlamsız bir ağırlık vermişler otomobile
Maşallah iki araçada,
bmw 540 yada m5 falanmı . ben cok anlamadıgımdan soruyorum . kusura bakmayın . bu güclerde arabalar denerken onun da sol seritten kafama göre tuning modunda gitmesi dikkatimi cekti . bide cekim slow motion falan mı yoksa 40 km 140 km arasımı deneme yapıyolar . yoldaki seritlerin gecisleri sanki yavas gibi geldi yada benim ekran kartımı bozuk :soru:
her iki aracada maşallah
opc ile denemem şart tanışıp denememiz mümkünmü :)
abi yarın akşam kısmet olursa güzelşehirdeyim otobanın tozunu bi alıyım bide bizimjunıor gtı ın rövanşını :):) perşembe akşam
Deneme harikulade fakat denemeden de ziyade, ilkten birbirinizi tanımadığınız vakitlerde sinsi sinsi geçme planları yaparken; şimdi böylesine bir arkadaşlık geliştirebilmeniz takdire şayan. : ) İkinizi de tebrik ediyorum abiler. :)
maşallah OPC'ye koptu gitti, Polo'nun tutunması güzeldi maşallah araçlara