1450 kg a 1950 kg. Şanzıman oranları olarak evo çok daha kısa. O nedenle OPC yakalayana kadar evo şanzımanı bitirir. Aradaki 500 kg hatrı sayılır fark ettirir. Bide Türkiye ye gelen evolar stock 300 hp diye biliyorum.
Printable View
benim anlamadıgım polocu arkadas barbarosun videoları koyuyor ; ama arabasında revo yazılım var . birde barbarosa yaptırsa da bizde aradaki farkı görelim . hatta sitede baska bir konuda polo gti ların denemesi olucak .oraya da barbarosun yaptıgı bir polo gti katılmıs olur . bizde yazılım farklarını görmüs oluruz .
revo yazılım var diye pschiptuning'li video koyamaz diye bi kaidemi var ? kaldıki karşısındaki adamın samimi bi arkadaşı olduğunu söylüyor onla olan denemelerini koyuyor .. ve yine kaldıki kendi aracında değil arkadaşının aracında ps yazılım varmış ..
bende şimdi doğan var .. evo videosu koyabilmem için evo sahibi olmammı lazım .. ozamnda evo alda denemeye gel video koy mu olucak :) yaşınıza hürmeten yazıyorum kırıcı cevap vermezseniz sevinirim .. zira kardeşiniz yaşındayım :)
güzel kardesim sürekli barbaros abi öle yapar barbaros öle böle yapar diyerekten burda barbarosu ve ps tuning i översen ; adama sorarlar yani barbaros yapsında bi polo ; diger yazılımlı pololar ile bir denensin görelim . hangisi daha verimli ise bizde ona yaptıralım . sonucta agactan toplamıyoruz paraları :) insanları bi yere sevketmeye meyleder gibi reklam kokan hareketlere pek sıcak baktıgım söylenemez. evo videosu koyman icin de evo almana gerek yok ; ama arabanın programını cabbar a yaptırıp burda cimşiti övmeye gerek yok ( isimler hayalidir ) :))
slmlar nedir bu imzalar pardon hayır anlamadığım canınız rekllammı yapmak istiyor ?
Benim Barborosu övdüğüm bir yazım yok.Kimseyide bir yere sevketmeye niyetim yok.O an Revo yapmak istemişim ve yapmışım ama barbarosta arkadaşım.Revo Opel yapmadığı için de alternatif bir yazılım aradık ve Barbarosu uygun gördük.Kanımcada Barbarosun kendini ispatlamak gibide bir kaygısı yok.
yha sonuçta iki araçta arkadaş samimice bir deneme olmuş öncesinde denenmiştir sonrada chip tuning uygulamasında deneme yapılmış ve görmüşler araçtaki farkı değişikliği bunuda burda paylaşmışlardır polemiğe ne gerek var herkez kendince iyidir revonun yeri ayrı ps chip yeri ayrıdır iki araca maşallah güsel denemeler...
tabi herkesin fikrine saygı duymak lazım . sana göre onun kendisini kanıtlamasına gerek olmayabilir . sonucta benimde arkadasım olsa bana göre de kendisini kanıtlamaya ihtiyacı olmaz tabiki de.
ama modifiye camiasında bulunan arkadaslarımdan ögrendigim kadarı ile bana göre de kanıtlamasına gerek yok . at arabası alsam gene gidip orda yazılım yaptırmam :) buda benim fikrim yani . benim dikkatimi ceken her msj da barbaros abi öle barbaros abi böle derken ; revo ya yazılım yaptırmanız pek garip . barbaros un polo yapamadıgındamı ? yoksa yeni mi arkadas oldunuz ? yada polo da revo barbarostan daha mı iyi yazılımda .??
konularda barbarosun eline saglık falan diince ben yazılım icin sölüyosunuz sandım . polo gti alıcagım icin de eger barbaros iyiyse ona giderim bide ona denettirirz diye düsünüyodum . ben eline saglık kısmını yanlıs anlamısım o zaman . actıgınız diger konuda mangaldı yemekti onun icin sölemissiniz sanırım . polonun revo lu olduguna ilk basta dikkat etmemistim . sandım ki barbaros yapmıs . daha yeniyim de forumda kusura bakmayın :) sonucta bu iş parası ile olduktan sonra o an paşa gönlüm kime istersen ona yaptırabilirim diye düsünüyorum . ha at arabası alır stock binerim ; ha polo gti alır pc chip tuning e giderim yada herhangi x bir yazılımcıya . oda kimseyi baglamaz tabi. burda barbarosun avukatlıgına da gerek olmadıgını düsünüyorum . işin özeti barbaros bey polo gti yapabiliyomu yapamıyo mu onu henüz anlamıs deilim .
beğendiğimi övmekte serbest olduğumu düşünüyorum.. defalarca araba yaptırdım , hiçbirinde en ufak sorun yaşamadım .. arkadaşlarımı yönlendirdim , ki aracı olmak vebal almaktır .. şükür gene sorun yaşamadım .. burdada videosu çıkmış 2 güzel söz yazmamak ayıp olur , emeğe ihanet olur bana göre :)
gel gelelim cabbara yaptırıp cimşiti övmeye ; herkes herşeyi hergün biliyor olamaz :) diyelim ki ben cabbara araba yaptırdım .. sonrada cimşitinkiler beni geldi geçti .. baktım harbi cimşit iyi .. yeni öğrendim bunu , hani sizin modifiyeye yeni merak sarmanız gibi ..
bi çok kişide powered by zart mapped by zurt yazıyor .. sorun pschiptuning se barbaros bayrak olarak değiştirebilirim :)
değinmeden geçemicem , at arabası alsam barbaros'a yaptırmam dedikten sonra polo alıcam ona getiririm para benim değilmi demek için hangi haklara sahip olmak gerek merak ettim .. ben hiç diyemedim de .. sonuçta evet para sizin ama uygulamayı yapıcak olanda insan.. karşınızdaki fahişe değilki parasını verdimmi yatarım , soyun diyeceksiniz... barbaros abi emin olun sizin gibi düşünenlere değil yazılım yapmayı filtre satmaz.. kusura bakmayın artık
* sizin gibi düşünenler : para benim herkes benim .. istediğime iş yaptırıım
Atarın atarı iyidir atarın fazlası gote batar,herkez memnun oldugu yere gitsin sonuçda en son geleceğiniz yer aynı :)
tabi bbuda bi fikirdir :)) unutmamak lazım ki müsteri her zaman haklıdır . hem fahiselerde insan öle dememek lazım . herkes ekmeginde :)) bide bu barbarosun avukatları olarak siz burdasınız da neden kendisi konuya herhangi bir fikrini yazmıyor merak ettim . sahsen ben ismen sizden duymamıs olsam ; diger konuda ki mangaldı yemekti sefanızdan sonra kendisini lokantacı sanabilirdim :))
Barbaros gibi mapper görmedim valla. Kaç tane arabasını biliyorum zart zurt turbo bozdu. Hatta bi müşteri ile bayağı papaz olmuştu adamın 3 arabasında birden turbo bozuldu. Gökhan 10 binde sekman kırdı. Gökhan kendim kaşındım dio ama ben mapper olsam kırıcak ayarda bırakmam arabasını adamın. Yani demek istediğim şu övdüğünüz adamın bi sürüde vukuatları var hatalı yazılım yüzünden.