User Tag List

Sayfa 7/10 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
183 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Polo Gti revo & İnsignia Opc pc Chip

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uzatmaya gerek yok bence ....

Dr.Ecu Chiptuning ERDEMM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı arfy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ,herşeyi burda yazmak konuşmak da bana yakışmaz .. yazabiliceğim halde yazmak istemediğim şeyler de var yazmicam da .. pire için yorgan yakmiyim ... ,

ozaman madem konu buralara geliyor .. yazmicam herşeyi açık açık .. madem yakınsınız .. kırk yıllık dragcısınız vs vs .. kim kime ne kadar yazılım yapmıs kim kime ne öğretmiş .. hani benim belki bildiğim garajdaki abilere sorarsın
    Şu yazamıycağın şeyleri açıklarmısın. Bildiklerin varsa olumlu ve olumsuz anlat burdan insanlara. Ama emin ol (Özgün benim ortağım, avukatlığınıda yapmak avukatından önce bana düşer, sonuna kadar arkasındayım ve anlatıcağın bişey yoktur eminim buna ama burdaki herkese kötü izlenim bırakıyosun) bende anlatıcam. Sende anlatıcak bişey yoktur ama hmtcn a demişsin ya senin yazdığın kadar benim sanayide geçiirmişliğim var bende sana söylüyorum arif senin yazdığının 10 katı kadar benimde anlatıcağım var.

hmtcn
    Misafir
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uzatmaya gerek yok bence ....
    aynen mamicim uzarsa kırılan arabaların listesi de uzucak gibi geliyo bana )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hmtcn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkes bı gun dogru yolu bulur ....ben bu alemde unumu eledım elegımı astım ..eger ben konusmaya baslarsam mılletın konusacak agızı kalmaz cunku gırtlagına kadar doldururum emın ol ...o yuzden herkesı kendı halıne bırakmak lazım ..

hmtcn
    Misafir
    herkes bı gun dogru yolu bulur ....ben bu alemde unumu eledım elegımı astım ..eger ben konusmaya baslarsam mılletın konusacak agızı kalmaz cunku gırtlagına kadar doldururum emın ol ...o yuzden herkesı kendı halıne bırakmak lazım ..

imza dedigin böle olur ; yarın gel de su pc çip tunikte bozulan polo cup u bi parmaklayalım ) kara düzen golf programı mı attılar naptılar bi bakalım

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyu uzatmanın bi alemi yok bence çünkü bir amaç yok ortada ne için hangi sebep için herkezin yaptığı iş güç ortada herkez kendine göre haklı bence konu kitlensin en hayırlısı olur

bycrm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ERDEMM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şu yazamıycağın şeyleri açıklarmısın. Bildiklerin varsa olumlu ve olumsuz anlat burdan insanlara. Ama emin ol (Özgün benim ortağım, avukatlığınıda yapmak avukatından önce bana düşer, sonuna kadar arkasındayım ve anlatıcağın bişey yoktur eminim buna ama burdaki herkese kötü izlenim bırakıyosun) bende anlatıcam. Sende anlatıcak bişey yoktur ama hmtcn a demişsin ya senin yazdığın kadar benim sanayide geçiirmişliğim var bende sana söylüyorum arif senin yazdığının 10 katı kadar benimde anlatıcağım var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    imza dedigin böle olur ; yarın gel de su pc çip tunikte bozulan polo cup u bi parmaklayalım ) kara düzen golf programı mı attılar naptılar bi bakalım
    poloyu saolsun selcuk ayarladı cok guzel oldu ...selcukta baslamıs chıp ısıne :d:d

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    poloyu saolsun selcuk ayarladı cok guzel oldu ...selcukta baslamıs chıp ısıne :d:d
    abi heryerde söyleme ya ayar yaptığımı

bycrm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mami selcuk

hmtcn
    Misafir

hayırlısı olsun . e o zaman en kısa zamanda bi şiş kebap partisi bekliyoruz kendisinden de )) sanatcı da gelirse daha cok müsteri gelir . konuya hakim diger yazılım firmasından organizasyon icin bilgi alabilir sanırım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ek648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi heryerde söyleme ya ayar yaptığımı:d:d:d
    saka bı yanada selcuk tymıng te cok ıyısın duydumkı yolda tymıng yapıyomussun ama sukı duymasın ..:d

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    saka bı yanada selcuk tymıng te cok ıyısın duydumkı yolda tymıng yapıyomussun ama sukı duymasın ..:d
    ya abi biz bi gün 200 le su kanalına girdik çıktık....

arfy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sonuc olarak kim nerde isterse istedigi sekilde kurcalatır arabasını o kimseyi baglamaz. ama simdi sen yada bir baskası ben orda yaptırdım haydi dostlar et var şiş var kebap var cok eglendik cok mutluyuz tarzında abidik gubidik özel hayatınızı ilgilendiren modifiye ile alakası olmayan atraksiyonları burda reklam yapar gibi yazarsan önce gördügün gibi moderatörden azar isitir ; sonra da böle isini gücünü bırakır abilerinle sidik yarısına girdikten sonra finalde benim isim gücüm var diye aradan sıyrılırsın . Herkes bildigi isi yapsa böle polemiklere de gerek kalmaz . lokantacı yemegini yapsın dökümcü demir celik vesaire ugrassın ; gercek mapper olan bu isin egitimini almıs insanlarda map yazsın .
    isteyenin istediği yere gitmesi zaten herkesin en doğal hakkı bunla ilgili tek kelimem yokki .. x bi firmaya gidicem diyene oraya gitme buraya git yazdığım tek post'ta yoktur.. ama gidip chip yapmısım memnunu olmusum.. arada mangal yapmısım .. yazarım da çizerimde buna ne sen ne modlar karışır .. mangal yaptım yazmak yasaktıda benimmi haberim yok ?
    beni azarlicak tek allahın kulu yok burda kimse babamın oğlu değil .. heleki hiç tanımadığım insanların haddi değil..

işim gücüm var evet .. boş gezenin boş kalfası olmamamdan mütevellit .. senin vaktin çoksa buyur istediğini yaz çiz .. senle uğraşıcağıma ( ki en başta yaşına hürmeten yazdım ) gider mastribasyon yaparım aynı bence ikiside boşa giden zaman yani

hani derler ya sen ne kadar bilirsen bil , bildiklerin karşındakinin seni anladığı kadardır bugün bunu daha iyi anladım

koca adamsın yada yaşına hürmeten yazıyorum demicem artık herkes gibi yazarım istediğin gibi takıl sende
    Alıntı ERDEMM Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazamicağım değil aslında yazmicağım şeyler kalper boşa kırılmasın burda herşeyi , herkesin bilmesine gerek yok .. bilen biliyordur zaten dimi .. benim yazdığımın 10 katı kadar sanayideysen sende ne mutlu sana

emin ol yazılıcak şeyler çoktur da gerek yok .. bi gün yüz yüze geldiğimizde konuşulur

kırılan kalpler olması geriisi boş
    bozulan araçlarınızı ps'e göndermeyinde neyse .. hani derler ya '' itin hatrı yoksa sahibinin vardır diye ''

herkese selametle

mami abi seni seviyorum .. yazmicam seyleride bilirsin .. iyi akşamlar herkese ..

edit : konu geyiğe bağlamış .. herkese iyi eğlenceler kendi çapında

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ek648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya abi biz bi gün 200 le su kanalına girdik çıktık....
    selcuk ızmırden gelırken :d:d gerısını anlatmıyım gerek yok :d:d

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    top secret ((
    Golf MKVII 1.6 Tdi

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    selcuk senden videoları istediler vermedinmi ? yada isteyen oldumu o videolar kardeş benim yaptığım hiçbirseyden utancım yoktur

hayır benden senden olayım yoktur yaz buraya deki böyle böyle görelim bizde ne olduğunu neoldumuzu bilelim demin hangi beyinleri yapamadığımı yazıyordun söyle dedim söylemedin arif kardeş keske uba olsaydıda deneyecek san 1 düzüne araba çıkarsaydım her zaman olduğu gibi sen uba haricinde bişi ç ıkarabilicekmiydin ? 1.7 dizelinle bak denemicekmissin denememey dewam et aman biri gelir geçer kusuruma bakma benim gördüğüm en güzel giden stock specte cupra resitinki keske olaydıda deneyeydiniz ....

megane rs den bahsediyorsun sanırım sen sor bakalım abinin aleti hariç hiçbirsey kullanılşmı neyin peşindesin bro sen

hahaha arif kardeş sen ilk yazılım yapıp köprüyü geçir haaa kırılıncada alper yapmş özgün kurcalamış dedirtme beni konuşturma varsa sıkıntın buyur gel yazısalım benim kimseden gocuntum yok
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    selcuk ızmırden gelırken :d:d gerısını anlatmıyım gerek yok :d:d
    dimi mami
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)