Uzatmaya gerek yok bence ....
Printable View
Uzatmaya gerek yok bence ....
Şu yazamıycağın şeyleri açıklarmısın. Bildiklerin varsa olumlu ve olumsuz anlat burdan insanlara. Ama emin ol (Özgün benim ortağım, avukatlığınıda yapmak avukatından önce bana düşer, sonuna kadar arkasındayım ve anlatıcağın bişey yoktur eminim buna ama burdaki herkese kötü izlenim bırakıyosun) bende anlatıcam. Sende anlatıcak bişey yoktur ama hmtcn a demişsin ya senin yazdığın kadar benim sanayide geçiirmişliğim var bende sana söylüyorum arif senin yazdığının 10 katı kadar benimde anlatıcağım var.
konuyu uzatmanın bi alemi yok bence çünkü bir amaç yok ortada ne için hangi sebep için herkezin yaptığı iş güç ortada herkez kendine göre haklı bence konu kitlensin en hayırlısı olur
mami selcuk :confused:
isteyenin istediği yere gitmesi zaten herkesin en doğal hakkı bunla ilgili tek kelimem yokki .. x bi firmaya gidicem diyene oraya gitme buraya git yazdığım tek post'ta yoktur.. ama gidip chip yapmısım memnunu olmusum.. arada mangal yapmısım .. yazarım da çizerimde buna ne sen ne modlar karışır .. mangal yaptım yazmak yasaktıda benimmi haberim yok ? :)
beni azarlicak tek allahın kulu yok burda kimse babamın oğlu değil .. heleki hiç tanımadığım insanların haddi değil..
işim gücüm var evet .. boş gezenin boş kalfası olmamamdan mütevellit .. senin vaktin çoksa buyur istediğini yaz çiz .. senle uğraşıcağıma ( ki en başta yaşına hürmeten yazdım ) gider mastribasyon yaparım :) aynı bence :) ikiside boşa giden zaman yani :)
hani derler ya sen ne kadar bilirsen bil , bildiklerin karşındakinin seni anladığı kadardır :) bugün bunu daha iyi anladım :)
koca adamsın yada yaşına hürmeten yazıyorum demicem artık :) herkes gibi yazarım istediğin gibi takıl sende :)
yazamicağım değil aslında yazmicağım şeyler :) kalper boşa kırılmasın burda :) herşeyi , herkesin bilmesine gerek yok .. bilen biliyordur zaten dimi :) .. benim yazdığımın 10 katı kadar sanayideysen sende ne mutlu sana :)
emin ol yazılıcak şeyler çoktur da gerek yok .. bi gün yüz yüze geldiğimizde konuşulur :)
kırılan kalpler olması geriisi boş :)
bozulan araçlarınızı ps'e göndermeyinde :) neyse .. hani derler ya '' itin hatrı yoksa sahibinin vardır diye ''
herkese selametle :) :heyoo: :heyoo: :heyoo:
mami abi seni seviyorum .. yazmicam seyleride bilirsin .. iyi akşamlar herkese ..
edit : konu geyiğe bağlamış .. herkese iyi eğlenceler kendi çapında :)
top secret :(((
selcuk senden videoları istediler vermedinmi ? yada isteyen oldumu o videolar kardeş benim yaptığım hiçbirseyden utancım yoktur
hayır benden senden olayım yoktur yaz buraya deki böyle böyle görelim bizde ne olduğunu neoldumuzu bilelim demin hangi beyinleri yapamadığımı yazıyordun söyle dedim söylemedin arif kardeş keske uba olsaydıda deneyecek san 1 düzüne araba çıkarsaydım her zaman olduğu gibi :) sen uba haricinde bişi ç ıkarabilicekmiydin ? 1.7 dizelinle bak denemicekmissin denememey dewam et aman biri gelir geçer kusuruma bakma benim gördüğüm en güzel giden stock specte cupra resitinki keske olaydıda deneyeydiniz ....
megane rs den bahsediyorsun sanırım sen sor bakalım abinin aleti hariç hiçbirsey kullanılşmı neyin peşindesin bro sen :D
hahaha arif kardeş sen ilk yazılım yapıp köprüyü geçir haaa kırılıncada alper yapmş özgün kurcalamış dedirtme beni konuşturma varsa sıkıntın buyur gel yazısalım benim kimseden gocuntum yok