User Tag List

Sayfa 14/14 İlkİlk ... 4121314
264 sonuçtan 248 ile 264 arası

Konu: new m3 vs supra(360ps)

Grs91
    Misafir
    allah hepinize bmw sirket hissesi nasip eylesin.. allah tuttugunuzu mercedes amblemi yapsın... allah colugunuza cocugunuzu porsche' ye bindirsin... mclaren lerden indiğiniz günleri göstermesin... hadi şimdi koca bi AMİN yazın... siz bence bir de ALLAH KORUSUN diyin çünkü yakında arabam bitiyor, üzücem baya bir alman hatunu... Ondan sora cıkıp dersenız sole bole bilmem ne... abicim gidin koltuk ısıtmanızı acın, ac radyonun sesini, yak bı sigara, ındır camı arala sunroofu, park et her hangi bir starbucksın onune ohh missssssss ne siz ugrasın ne biz ugrasak

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    haeuhaeaeu sinirler yıpranmış hauehah

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    reşit bmw yi cok sevıosan kardeşim nie typer a biniosun japona biniosun japonu kötüluosun bmwci adam bmw yi birakmaz...
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

BMK TypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı maxiboost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nerden öğrendiniz? bence yurt dışı fiyatlarına bakalım bizim ülke enteresan *****

gt-r ın ingiltere fiyatı bi yerde yazıodu 59 bin pound olması lazım m3 üde şimdi buldum oda 50 bin pound
    bı akrdasım e92 m3 alcak yada gtr35 sordurmus turkıyeye 178000euro gelıyo e92 m3de 149000euro ordan bılıyorum.

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    resit kumda bi oyna sen bro 340 yap yap gel su dök çiş miş yap gazla gazla gel hhahahahah arasıra buji deiştir naparsan yap m5 i getir bro

gtr35 Tr ye 120 bin euro 150 bin dolar civarında sipyariş alıyorlar m6 lı arkadasım sipariş etti bile neysee KARSILAŞTIRIN SONA KONUŞALIMş Gencler duruş gidiş yol tutus faslan filan hhahahauhahuauhauhuha
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı miniks Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    reşit bmw yi cok sevıosan kardeşim nie typer a biniosun japona biniosun japonu kötüluosun bmwci adam bmw yi birakmaz...
    ne alaka sımdı burda supra stock e92 m3 stock karsılasıtırcak zıhnıyet var nedıyım 400metre gecmıs bı vıdeoda ne vıdeoysa öfff 360ps supra vay aman yıkılıyo ortalık öffff kımse yedıremıyo, arabanın 0-100 0-400 topspeed bellı ne kel alaka e92 m3 le, dogruyu konussunlar, bız dedık kadın bıseydedıgımız yok ama suprayı kullandan ıyımı acaba onu demek ıstedık öfff o kım bılıyomusun bmw pılotu heheehe muhabbetler bunlar.supra nsx skıylene efsane bısey demıyoruz ama sen sımdı 94 arabayla 2008 m3 karsıaltırısan karıstırırm burayı) tmm supra standartı roll yaptımı e46 m3 yada e36 321lıkle gıdıcek araba ama nereye kadar uzundada m3 gecer her turlu burda adamlar 4.0 makıne 420hp karsılastır)gtr35 cıft turbo dort ceker arac aldıkalrı guc ortada 460hp bırıde 4.0 420hp atmosferık ben typerıda savuncagım yerı bılırım yada japonu, kel alaka sacma sapan konular degıl)
    motor teknolojısı dıyosanızda arkdaslar 620hp atmosferık motor yapsın bu unlu japonlar 1990yılında bmw yaptı konusalım) ıyıkı bı s2000yaptılar lıtre bası lıtre bası) s2000 potansıyelını gorduk.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    resit kumda bi oyna sen bro 340 yap yap gel su dök çiş miş yap gazla gazla gel hhahahahah arasıra buji deiştir naparsan yap m5 i getir bro

gtr35 Tr ye 120 bin euro 150 bin dolar civarında sipyariş alıyorlar m6 lı arkadasım sipariş etti bile neysee KARSILAŞTIRIN SONA KONUŞALIMş Gencler duruş gidiş yol tutus faslan filan hhahahauhahuauhauhuha
    maşallah hayırlısı olsun aldıysa.özgun e92 m3 mu gtr35 desen gtr35 alırım hem daha özel hem daha hızlı dıye) anlamadıgınız konu sızın herseyde japon demenız) bu arada gtr r spec mı aldı arkdasın daha hafıf ama daha cıkmadı galıba pıyasaya.

Serkan.S
    Misafir
    modifiyeli accentler siziiiii

OmerRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Grs91 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    allah hepinize bmw sirket hissesi nasip eylesin.. allah tuttugunuzu mercedes amblemi yapsın... allah colugunuza cocugunuzu porsche' ye bindirsin... mclaren lerden indiğiniz günleri göstermesin... hadi şimdi koca bi AMİN yazın... siz bence bir de ALLAH KORUSUN diyin çünkü yakında arabam bitiyor, üzücem baya bir alman hatunu... Ondan sora cıkıp dersenız sole bole bilmem ne... abicim gidin koltuk ısıtmanızı acın, ac radyonun sesini, yak bı sigara, ındır camı arala sunroofu, park et her hangi bir starbucksın onune ohh missssssss ne siz ugrasın ne biz ugrasak
    Mclaren f1 i geçiyosun yani. Porsche BMW falan da hep cadde arabası zaten. Anlayamıyorum bu mantığı.
    Azim Oto Özel Ford Servisi
    http://www.azimfordservisi.com/

Serkan.S
    Misafir
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

tmm oz karşılaştıralım sen capondan gtr35 diyosan gt2 ile karşılaştıralım onu sonra o bitsin başkasını karşılaştıralım sonra o bitsin başkasını

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bı akrdasım e92 m3 alcak yada gtr35 sordurmus turkıyeye 178000euro gelıyo e92 m3de 149000euro ordan bılıyorum.
    açıkçası orakamlara çıkabiliyorsam kesinlikle tercihim gtr olurdu. Mesela alman araçlarının en iddialı olan bölümlerinden biri olan iç mekan kesinlikle gtr da daha güzel. Yeni m3 gerçekten fiyatını hak etmiyor bence.. Ah e46 m3 ahh

Serkan.S
    Misafir
    bence tam tersi e46 m3 ten kat ve kat daha iyi bi araba v8 ama sıralı 6 dan hafif, e46 da csl de kullanılan şeyler e92 de var.Ayrıca iç mekan kalitesinin daha iyi olduğuna eminmisin görkem binip içine baktımı ? nası bu kadar kesin konuştun.Ayrıca o rakamlar diyosunda arada 30k€ fark var 2 araba parası haha

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı grkm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    açıkçası orakamlara çıkabiliyorsam kesinlikle tercihim gtr olurdu. Mesela alman araçlarının en iddialı olan bölümlerinden biri olan iç mekan kesinlikle gtr da daha güzel. Yeni m3 gerçekten fiyatını hak etmiyor bence.. Ah e46 m3 ahh
    bmwteam.net karsılastırması yapıldı orda bende gtr alırım dedım zaten) hem farklı olmak ıcın hem ıcı fılan.. sorun oldegıl ama 997turbomu gtr35 deseler 997turbo secerdım.

Serkan.S
    Misafir
    Alıntı BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bmwteam.net karsılastırması yapıldı orda bende gtr alırım dedım zaten) hem farklı olmak ıcın hem ıcı fılan.. sorun oldegıl ama 997turbomu gtr35 deseler 997turbo secerdım.
    ben gt2 seçerim

BG_TYPER
    Misafir
    reşit sevicem simdi snın bu bmw hevesını. ne kadar m3 varsa topla gel. yanlız ortada topla gel saglı sollu gelme.

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konu daldan dala atladigi icin kapandı tesekkurler...
    Experience is what you get when you don't get what you want.

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Serkan.S Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence tam tersi e46 m3 ten kat ve kat daha iyi bi araba v8 ama sıralı 6 dan hafif, e46 da csl de kullanılan şeyler e92 de var.Ayrıca iç mekan kalitesinin daha iyi olduğuna eminmisin görkem binip içine baktımı ? nası bu kadar kesin konuştun.Ayrıca o rakamlar diyosunda arada 30k€ fark var 2 araba parası haha
    evet binip içine baktım. en donanımsız paket e90 kadar kalitesiz içi var. Plastik butonlardan , vites çerçevesi etrafındaki tuşlara kadar her biri o sınıf ve o paket araçtan uzak ucuz işçilikli ayrıntılar olarak gözüme çarptı. Ekranla biraz dolu göstermeye çalışmışlar ama ben çok yadırgadım kısacası..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)