User Tag List

Sayfa 4/14 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
253 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: jb 106 -reg 106 gti ARAÇ İÇİ ÇEKİM

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Diğer konuya yazmadım bu videoları bekledim,
    İlk videolarda gaza oturdukdan çok az bi süre sonra Reg kopmaya başlıyo iki arabanın ivmelenmesi alakasız duruyo ....
    Sonraki denemelerde ise çok hafif Reg burun verir gibi olmuş ama sonrasında eşitlenmiş..kilosu/yere verdiği gücü eşit arabalar gibiler..

Benden tavsiye her iki aracında kim hızlı onu bulmak yerine eksik yönlerimiz ne acaba diye olayın üstüne giderek farklı zamanlarda tekrar tekrar denemeleri daha iyi olur,

İkisinede maşallah

aLperTunga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı vtecburac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kesinlikle aynı fikirdeyim
    regin öne çıkması tamamen pilotaj bence, vites atış zamanlamarı felan çok iyi selçuğun eminim orçundan iyi vites attıığna...
    orçun ilk denemelerde sanki çok devir dönmüşsün gibi geldi bana,
    ama arabalar denk bence aralarında max. 1 boy olur..
    heh bakın şimdi yorumlar araç içi gelince nasılda değişiyor?

ben sabahtan beri bunu anlatmaya calısıyorum!

aralarında 1 boy oynar yada oynamaz! bu kadarda açık konuşuyorum!JB yi çok iyi tanıyorum çünkü!

millet burda jb yi taşaa sardı dünden beri! ayıp ya bu kadar basite almayın JB yi!!

Hele şu kesme sorunu hallolsun o zaman daha güzel şeyler olacak..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben bilmem abi video video dünden beri yırttı ortalığı orçun bi denemede ben yokum gazı bırakmasa neler olucağını görücektik ama neyse ben yine olanı söylüyorum arabasında hiç bir sıkıntı yokken REG JB nin 1.5 boy önündedir bi kabul edin be kardeşim olmayan bişeyi anlatmıyoruzki burda olanı söylüyoruz hee ben bunu diyorum sen aksini idda ediyorsan arabanı yapıcan gelicen bir daha deniycen ama çatlama patlama kesme küsme olmadan ( mekanik sıkıntıya lafım yok o piyango)

Eyw kardeşim..

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orcunnn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çıkmadan önce söyledi tamam dendi kestigi noktada açılına kadar basarsın kesme sıkıntı yaratırsa bırakırsın dediler bende bıraktım bi denemede bırakmadım oda reg 2 boy kadar önüme çıktı uzun bastıgım o zaten diger denemelerde ortada zaten sondan bi önceki deneme reg yine kafa çıkıyor ama jb tam yanından geçicekken patırma oluyor ve çok bariz belli biraz anlıyorsan sesi aç ve iyi izle
    sen kimle konuştun ya bunları yok patırama olursa burakırım fln manyakmısın sen?

sen aynen dedinki dd gelsin onla basın ben arkanızdan basıp arabaya bakıcam ondan sonra deniycem bende dedim hatta sana oldu başka derdin varmı diye... ve sonra yok öyle bişey çıkıcaz deniycez önce benle basarsın öyle ölçü alma işi olmaz dedim bana kesmeden carttan curttan bahs etmedin ben böyle bahanen olucağını bilsem gelmezdim denemezdim zaten biliyorum başıma bunların geliceğini konu açarsın arabayı alalı 5 oldu hep bi patırdamadır gidiyo UE ile denerken patırdama var CVK ile denerken patırdama var REG ile denerken patırdama kesme kopma ne ararsan var orçun sen bize atar gider yapıcağına arabanı yap gel geç tebrik edelim varmı daha ötesi?

orcunnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ben bilmem abi video video dünden beri yırttı ortalığı orçun bi denemede ben yokum gazı bırakmasa neler olucağını görücektik ama neyse ben yine olanı söylüyorum arabasında hiç bir sıkıntı yokken REG JB nin 1.5 boy önündedir bi kabul edin be kardeşim olmayan bişeyi anlatmıyoruzki burda olanı söylüyoruz hee ben bunu diyorum sen aksini idda ediyorsan arabanı yapıcan gelicen bir daha deniycen ama çatlama patlama kesme küsme olmadan ( mekanik sıkıntıya lafım yok o piyango)
    selçuk sen halen geçenin aşkındasın anlaşılan sen beni 1 boy bile geçemesin azcık hareket yüksel 2 boy geri düştün ya bende patırmadan temiz 3 boyum var anladın dimi denense zaten deneme ilk arkamda kalınca sıçaklık yoktu 2 basınca yükseldi birden bire neyse haftaya kadar insallah cözerim sıkıntı o zaman ısınırmsın sogurmusun bilmiyorum ama sen bu şekilde beni geçicegine ben inanmıyorum
    bu arada mami abine de söyle avansları biraz kıssında denemelerin zevki çıksın 2 sıkımlık araba olmasın ........
    Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
    DR.ECU

percussionali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olm varya bi samiyetimiz olsa bişey diyecemde neyse
    sakin ol matador ROLLİNG den sonra kafanız bu şekilde olmasın yeter

arkdaşlar arasında mesafe güzel bişy hep içinde bişy bırakıyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    selçuk sen halen geçenin aşkındasın anlaşılan sen beni 1 boy bile geçemesin azcık hareket yüksel 2 boy geri düştün ya bende patırmadan temiz 3 boyum var anladın dimi denense zaten deneme ilk arkamda kalınca sıçaklık yoktu 2 basınca yükseldi birden bire neyse haftaya kadar insallah cözerim sıkıntı o zaman ısınırmsın sogurmusun bilmiyorum ama sen bu şekilde beni geçicegine ben inanmıyorum
    bu arada mami abine de söyle avansları biraz kıssında denemelerin zevki çıksın 2 sıkımlık araba olmasın ........
    sen kumda oyna orçun

peugeotefe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yapın şu patırdama işini de bende geleyım cumartesi günü bi görüyüm arabamı nasıl gidiyo hızlımı yavaşmı görmek istiyorum artık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    sen kimle konuştun ya bunları yok patırama olursa burakırım fln manyakmısın sen?

sen aynen dedinki dd gelsin onla basın ben arkanızdan basıp arabaya bakıcam ondan sonra deniycem bende dedim hatta sana oldu başka derdin varmı diye... ve sonra yok öyle bişey çıkıcaz deniycez önce benle basarsın öyle ölçü alma işi olmaz dedim bana kesmeden carttan curttan bahs etmedin ben böyle bahanen olucağını bilsem gelmezdim denemezdim zaten biliyorum başıma bunların geliceğini konu açarsın arabayı alalı 5 oldu hep bi patırdamadır gidiyo UE ile denerken patırdama var CVK ile denerken patırdama var REG ile denerken patırdama kesme kopma ne ararsan var orçun sen bize atar gider yapıcağına arabanı yap gel geç tebrik edelim varmı daha ötesi?
    başka bişey demeye gerek yok sogut gel baştanda söyliyim yakıtı aynı yerden alıcaz ışık yanık geşeceksin shell 97 alınacak araç içi ne sökersen sök dd muhabbeti olmasın araç dışı orjinal kaput-cam-bagaj bunuda belirtiyim
    DR.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aLperTunga Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    heh bakın şimdi yorumlar araç içi gelince nasılda değişiyor?

ben sabahtan beri bunu anlatmaya calısıyorum!

aralarında 1 boy oynar yada oynamaz! bu kadarda açık konuşuyorum!JB yi çok iyi tanıyorum çünkü!

millet burda jb yi taşaa sardı dünden beri! ayıp ya bu kadar basite almayın JB yi!!

Hele şu kesme sorunu hallolsun o zaman daha güzel şeyler olacak..
    kimsenin hafife aldığı yokki alper öyle olsa ben neden denemeye geliyimki? ama araba sorunlu geçilince hep albeni modeline giriyo bahanesi bol

mami_makinen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Orcun ben senin avansini kisarim rahat ol selcukun arabasinin kocasi belli CRM ...senin arabanin gezmedigi sanayi usta kalmadi ne demek istedigimi anlamistirsin .. Yani selcuk seningibi ortaligina dusmus saskin ordek gibi sanayi sanayi gezmiyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    başka bişey demeye gerek yok sogut gel baştanda söyliyim yakıtı aynı yerden alıcaz ışık yanık geşeceksin shell 97 alınacak araç içi ne sökersen sök dd muhabbeti olmasın araç dışı orjinal kaput-cam-bagaj bunuda belirtiyim
    ulan bi siktir git salak salak konuşma amk 9 kere denedik arabayı bana hala masal anlatıyon ya gel şimdi yarın öbür gün bir dahaki hafta 1 ay ne zaman ne saat önemli değil gel ama bu kadar adam şahit ağlamıycan arabam kesti biçti diye ue denemsi gibi olmasın tutunamaz demiştin sanırım onada gördük şimdide sen patırdaman gidince 3 boyun var he? hadi bakalım buyur hodri meydan araba aynı oraya nasıl geldiyse öyle gelir tek bir yerine dokunulmadan istersen benzini bidonla getir sen benim depoya koy

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kimsenin hafife aldığı yokki alper öyle olsa ben neden denemeye geliyimki? ama araba sorunlu geçilince hep albeni modeline giriyo bahanesi bol
    ya olm sana demıyorum..üsttede belittim o boş boş konuşan JB yi taşaa alan lara diyorum..sikinti yok lafım sana değil..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ama bendeki avans hepinize yeter sana ve ustalarina akil hocalarin kimse onlarada soyluyorum gecebilecek varsa buyursun gelsin ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ulan bi siktir git salak salak konuşma amk 9 kere denedik arabayı bana hala masal anlatıyon ya gel şimdi yarın öbür gün bir dahaki hafta 1 ay ne zaman ne saat önemli değil gel ama bu kadar adam şahit ağlamıycan arabam kesti biçti diye ue denemsi gibi olmasın tutunamaz demiştin sanırım onada gördük şimdide sen patırdaman gidince 3 boyun var he? hadi bakalım buyur hodri meydan araba aynı oraya nasıl geldiyse öyle gelir tek bir yerine dokunulmadan istersen benzini bidonla getir sen benim depoya koy
    benden telefon bekle ben pırlamı yapmadan artık denemem bunuda sen bil specler aynı zaten yapılacak başkada bişey sadace patırdama yapılacak o zaman geçerse söz seni herkezin önünde tebrik edicem ama tersi olursa yada kafa kafaya gidersek sende burda herkezin önünde evet orçun haklıymış diyecekmsin
    DR.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı mami_makinen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ama bendeki avans hepinize yeter sana ve ustalarina akil hocalarin kimse onlarada soyluyorum gecebilecek varsa buyursun gelsin ...
    spec yaz abicim işin rengi farklı insallah gönlüne göre verir
    DR.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benden telefon bekle ben pırlamı yapmadan artık denemem bunuda sen bil specler aynı zaten yapılacak başkada bişey sadace patırdama yapılacak o zaman geçerse söz seni herkezin önünde tebrik edicem ama tersi olursa yada kafa kafaya gidersek sende burda herkezin önünde evet orçun haklıymış diyecekmsin
    ne oldu az önce 1 boy bile geçemiyordum? bnm için problem yok ben geçilsem dünyanın sonu değil ilk kez başıma gelmiyo bende çok geçildim önemli olan doğruyu konuşabilmek kendini kandırmamak beni geç ben derimki sen hızlısın halada yavaş demiyorum ama aramızda 1 boy net var oda ben öndeyim yap gel ara msj at bir daha göstericem sana

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    spec yaz abicim işin rengi farklı insallah gönlüne göre verir
    Abi mabi dumenlerini herkes biraksin ..denemek istedigin araba reg se ben reg icin konusuyorum .. Spec isine gelirse ne zamandan beri spec ogrendin daha dune kadar arabana egzantrik taktigim zamani hatirliyorum egzantrikleri gordugunde UFO girmus gibiydin simdi spec falan baya gelismissin ama iste patirdamayi cozsen tam usta olucan ..he bide beyaz arabaya beyin baglarken yanimda masum kedi gibiydin bak simdi aslan olmussun ne garip degilmi .. Ama sakin sakin ne araba muabbeti ne farkli muabbet icin sakin beni arama selam dahi verme ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    ne oldu az önce 1 boy bile geçemiyordum? bnm için problem yok ben geçilsem dünyanın sonu değil ilk kez başıma gelmiyo bende çok geçildim önemli olan doğruyu konuşabilmek kendini kandırmamak beni geç ben derimki sen hızlısın halada yavaş demiyorum ama aramızda 1 boy net var oda ben öndeyim yap gel ara msj at bir daha göstericem sana
    kimim haklı oldunu belli olur sıkıntı sen haklı çıkarsan eyvallah derim sıkıntı yok
    DR.ECU

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)