reklam....?
Printable View
dun arkadaslara tebrıkler işi bilen adamlarla roll zevklı oluyor
mehzet camcar aracından canlı yayın ceken mehzent e tesekkurler
ucan ayı bahcelerı dun suladı gene mumuhahaha
mamı 106 cok ıyı yuruyor hıcbır s2000 gecemez kardesım senı bellı gıdısten
Masallah 2'si de cok deparli fog'un jantlari yeter, emg zaten anormal iyi gidiyo hani diyecek pek bisey bulamiyorum cok emek verilmis Allah nazarlardan saklasin :)
ne demek hepberaberız
cam car fenaymış:) maşallah araçlara güzel denemeler olmuş
çok güzel denemeler olmuş araçlara maşşallah :) fog s2k çamlıcada görüldü :)
Urfa işi biliyor ya deneyen arabaların içinde olsak sonucu bu kadar net göremeyiz helal olsun valla :)
Aren şimdi top sende kanka şu eksikleri tamamla rövanşta ben camcar olcam :D
Maşallah ikinizede..
Sağolasın Enes:D bu işin sonu yok meth basıcam devir dönücem koltukları sökücem e ne olucak S2k geçsen ne olucak 1 üstte BA type R sen varsın YGZ var DBS var bu arbalarla yürüsek 200 e kadar iyi ama yoruldum artk arabayla uğraşmaktan çok yattı araba aldığımdan beri şu an haftalık 1000 KM ortalama ile geziyorum bir süre bu şekilde kalsın diyorum zaten yaz sıcak bizim miniler SC olduğu için istediğim gibi gitmiyo e arbanında canını almak istemiyorum
benim için şu an çok tatminkar gidiyo ama eksiklerimi tamamladığım zaman denediğim tüm arabalarla tekrar denicem:D
Muharremi geç yeter kanka hiç sevmiyorum şu s2000cileri :D
Miniye ilk kim nos basıcak çok merak ediyorum
ben s2000 ci değilim genel olarak hondacıyım :D
Hatta arabadan indik kavacık sonrası kornalarımız tamam mı tamam tünel var mı yok akıtma varmı yok 230 a kadar bastık mı bastık geçtim mi dedi geçtin dedim yüzü burda Muharremin abi :D
Hayır muharremin yüzü orda da şimdi ben kadrana takıldım
sen tampona düşüyorsun
aradan 10 saniye geciyor
urfanın yanındaki kadranı cekiyor
kadran 213 :D
Moderatörlerden ricam nickimin drahte miniks olarak değiştirilmesini istiyorum
bana 90 da bastırdı Muharrem S2k nın kadranı bole o yuzden dün benim 80 ime göre basıcaz dedi , onu bilemiyorum ama biz Özgünle dün kendi kadranımı ölçtük gps ile 80 le giderken makne 81 gösteriyo normal ki ben arka tamponuna kadar düşmedim abi birde mehmet kendisi bana 227 de bıraktık bi yerde dedi ilk mi 2. mi kendisi görünce yazar zaten
gazdan çekiyorlar sonra kadrana dönüyor kamera ;)
şimdi ilk videoda 35 nci saniyede nerdeyse tampondasın
42 nci saniyede urfanın kadranı 213
ben buna anlam veremedim :D
Özgünle süper marioyu gördünüz mü kadranda ?
Bu arada 2nci videoda sol şeritte bir S2K daha mı var o iki kişi heralde
kaç S2K çıktınız yola kardeşim bir gecede bukadar S2K miniciler ilk defa yakalamışlardır :)
:D haklısın abi yürüyemez saygım var benim arabam 168 HP fabrika verisi 1.6 litre SC 1235 KG bırak geçmeyi birçok kişi mini ile S2Knın 2. viteste yanında durmazsın derdi
bak ne oldu şimdi?:D geçtimde yürüdümde bu iş günün sonuna kim nederse desin ciğer yürek ekmek arası yalan bu iş günün sonunda nakite bakıyo motor içine girmeden şu halimle ayar meth yapsam 230 a kadar yürümeyi bırak geçerimde ben arabamın ne kadar yürüdüğünü gördüm Muharremin arbasını yabana atmayın ben başka S2K larlada denedim kimi nerde nasıl geçtiğimi biliyorum benim gördüğüm bana yeter abi :D
Araba satılık mı ?
doğru çekmez, Haklısın..
bi gariplik var bu işte ?
Bana mı bu laf abi?
banaysa beni en iyi sen anlarsın abi arabaya harcadığın para 100000 TL+ dır belki usd ama satmaya kalksan ki denedin yazık paralar yazdık sonra için el vermedi haklı olarak bende yaptım kendim için abi biniciem aklımda satmak gibi bir durum yok ticaretinde olmadım hiç bi zaman:D
Ama abimsin sende saygı duyarım fikirerine görüşlerine benim tecrubem bilgim seninki yanında esamesi okunmaz ne desen haklısın:D
Hulk satılık mı ;)
edit : :D