Engin abi ile dün tanıştık 2 de 70 civarı basıyoruz ki ben 80 de iyiyim yinede bastım ben her viteste tampon onundeyi 5e attığımızda 5 de bi kafa gösterir gibi oluyosun ama 5 bitiminde ben seni geçiyorum ki 6 ya attığımda benim kapımın arka çamurluğa bağlandığı yere düşüyosun
Polemik yaratmak değil konu ama ama shell e geldiğinde fogu da emg yide geçtim demek olmadı abi seni ben arka çamurluğuma aldığım netti bıraktın ki ben hiç bıraktığını görmedim bıraktığın anda zaten direk gerilersin arka çamurluğumda baya yürüdün abi yanlış anlaşılmasın belki tanımıyosun ama dün ortam içinde Mami abi bişey dedi Arenle gece gündüz basılır dürüst çocuktur ne tünel yapar ne akıtır ne bişey geçildide mi mertçei söyler al abi işte dün arabdan indim gittim Muharremin elini sıktım tebrik ettim konuyuda ben açtım dün de söyledim burda konuşmak boş laf çıkarız yarın konuşurum denedim geçildim ama 1 tampon ama 1 çamurluk ama 1 boy ama 5 boy geçmek benim için ölçü birim fark etmiyo geçidin bitti abi şimdi bana bu teselli değil ki arabam 1 çamurluk geçilmiş günün sonunda ben geçtimmi geçildim mi ona bakarım
dun arkadaslara tebrıkler işi bilen adamlarla roll zevklı oluyor
mehzet camcar aracından canlı yayın ceken mehzent e tesekkurler
ucan ayı bahcelerı dun suladı gene mumuhahaha
mamı 106 cok ıyı yuruyor hıcbır s2000 gecemez kardesım senı bellı gıdısten
Masallah 2'si de cok deparli fog'un jantlari yeter, emg zaten anormal iyi gidiyo hani diyecek pek bisey bulamiyorum cok emek verilmis Allah nazarlardan saklasin![]()
çok güzel denemeler olmuş araçlara maşşallahfog s2k çamlıcada görüldü
![]()
içerisi şampiyonlar ligi gibi, pırlantacılar galericiler...
Urfa işi biliyor ya deneyen arabaların içinde olsak sonucu bu kadar net göremeyiz helal olsun valla
Aren şimdi top sende kanka şu eksikleri tamamla rövanşta ben camcar olcam
Maşallah ikinizede..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)