Yukarda Allah var muharrem bende hiç riske atmadım tek riske attım an taksiye silme geçtiğimdir ondada baktım ufak ufak sola kayıyosun yanaştım yoksa baktım kaymicaksın frene basar arkana atlardım![]()
o bu değilde bak başkalarına örnek teşkil ettik anında görüntü oğleden sonra konuştuk gece dışarda 24 saat olmadan videolar nettegeçtin kardeşim dünde elini sıktım arabana maşallah kazasız belasız FOG iyi yürüyen bi S2k bundan sonra dyno olarak kullanırız sen headrs egzostunu teke çevir ben bir süre daha devir dönmeyi ve meth basmayı düşünmüyorum
![]()
gece seslerinizi duydum evdende, güsel muhabbet dönmüştürtaxi işide öle çok sıkıntılı olmamış bence, kamera açısında mini ile s2k arasında yer var baya, daha risklilerinide gördük
tüm araçlara kocaman maşallah
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
denemeler keyifli olmuş maşallah fogda ciğer çıktı yaw![]()
yanlız bu camcar bi ara fogla emg nin üstünden atlicak sandımsc s2k fenamış
güç durumu nedir urfanın arabada ?
dönüşte shell muhabbetleri iyiydi
otoban cok kalabalıktı bı ara kamyoncularla baya bı sevısıyoduk az kalsın![]()
aynen yolun azizliğine uğrayan çok kişi vardı, bi çok kes frene bastım metin kaptırmış gidiyor bi ara öyle selktör attım ki onun frene asıldığını gördüm aracın götü sağa sola oynuyordu resmen.aman dikkatli olalım beyler herzaman 200-300-400 metre öteye bakarak araba kullanmakta fayda var...
PowerTune
Walla ben anlamam Enginle 2 de 75 te basmıssınız 3 te 100 te bitirmişsiniz denemişsiniz yani
Yaw Muharrem rahat ol Enginle konuştuk o da aynısını söyledi telefonda. Basamadık doğru düzgün dedi. Debriyajının şiştiğini söyledi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)