kanka bende o bahsedılen stg1 egzantrık olsa nolur? hadı var dıyelım sende pıston stage2 bpr egzantrık var ? hafıf jantın var :) son kez rıca edıyorum kameranın BK da OLDUGU VIDEOLARI koyarmısın :)
Printable View
Forumdan bi type R cı arkadaş hafif jant ve oem jant karşılaştırması yapmıştı ve hiçbir fark olmadığını söylüyordu.. O yalan mı yani
iki araca da maşallah dbs nin vitesler çok iyi..
bir delikanli gormedim ki, gecildigim zaman, gecildim diye kabul etsin.
Jantın en çok farkı alt devirde basmayla ortaya çıkıyor , ep3 de arka koltuklarım olmasın jantım oem olsun , diyim gerisini siz anlayınn..
ama DBS deki jantlar 8.2 kg veya 7.7 oem jantlar zaten 9.2 kg .. 4.vites 30 da basssalar hafif jantın artısı hissedilir olur..
Baska video varsa izlemek isteriz. Sadece bir videodan yorum yapmak yaniltici oluyor sonra kalp kiriliyor.
selcuk ben bu araba sokme ısını beceremıyorum..sende tak koltukları vs bende..
orj sekılde cıkalım.. hatta ıkı arkadas da gelsın ıkısınıde kontrol etsın koltukları ıcını vs sı kım kullanıyosa kullansın gel bıde oyle denıyelım bakalım..???? gercek gıderlerını gorelım aracların.:)
yemin ederim şu forumda en özlediğim adamlardan biri selçuktu.. :D :D araçlara maşallah,bütün videoları izleriz inşallah,seviyorum type-r denemelerini :)
ben alim geilm digitale Kantareeee
tamam oylede deneyınde, sen dıger vıdeolarıda upload eder mısın? vıdeo dendıkce baska seyler cıkarıyorsun metın kardes bır kısmını koyup dıger kısmını koymamak delıkanlılık deıl lutfen dıger vıdeolarıda koy yıne cıkın her zmn deneyın ama suan polemık oluyor.. sen bu vıdeoları koymadıgın surece kalp kırılıcak gerek yok