Valla ne yalan solim Mehmet'in dediklerine bende katılıyorum eski zamanda sus-dbs denemesinde herkez elinden gelenin en iyilerini yptilar camlar bagajlar koltuklar hersey kimse kilo olayı yapmasın herkez bütün herseyini tamamlasın çıksın sonra belli olsun 2 tarafta kabullenmeli koşulları bence.
zuhahuahuah lan siz beni yalancımı çıkarmaya çalışıyorsunzuzkardeş site benim istediğimi yazar çizerim egzantirik yok demişler bana gelip sordularda ben yokmu dedim Senin kelfortları takmadığın gibi sağı solu söküp viraj demirlerini söküp sökmedim demeniz gibimi yada kaputun içini kesip sağı solu söküp konuşmalarınız gibimi MTr olayını diyorsan o aynen öledir ben yalancıysam sahibi yazar herkesin yüzü burda
neye kime ne sokmaya çalışıyorsunuz onu anlayalım
LAn kalleş ben değilim arkamdan sik gibi site kurmaya çalışıp elinize yüzünüze bulaştıorıp Yüzzzsssüz gibi buraya yazabiliyorsunuzkim yalancı kim dolancı kim iki yüzlü yaw kardeş bırakın bu işleri herkesin ne *** yediğini hepimiz biliyoruz
sıkıntı yok buyur gel deneyin kiloları eşitleyin diyoruz cvp vermiyorsunuz :komikmisinizneysem gizleyin gizleyin
sıkıntı Yok DBs güzel gitmiş metin dbs getirde aksam etiler de bişiler yiyelim nasıl olsaa araba hızlı ep3 diince buyrun peak garajda EP3 duruyor hafifse hafif denersiniz
ama klasmanım değil dersiniz olur biter
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
bg de egzantrık yok demedın mı?? cus ozgun cusss pasaoglundan cıktık bgye bındık anlamıyım dıe gaz bıle basmadın oha ne bıcım alt devır var bunda dedım dynoda ayar yaptık dedın..
yalanla dolandırıcılıkla ısım olmaz cok ıyı bılırsın ben neyse onu konusurum..
peak garajdakı arac demıssın na k serısı yapmayı dusunuyorum ıns yaparımda denerız sorun olmazhem bak draga da gırcekmıs typer cup.. 12.255 onu gec bı dahakı yarısa benım arac ıns yetısır
12.225 yapan aracın setubınıda ıyı bılırsın orcunun setubı pasaoglunda 249 hp almıstın sen.. o kdr gucsuz bır arac yanı
drag cartel stg 4 fln yok ustunde sıralı sanzıman yok
![]()
senı tebrık edıyorum ozgunsenına rkandan sıte kurmak ne ya komedıya bak. senınkınden baska sıte kurulamazmı. her tartısmalı konuda bunu yazmak sana nasıl bı haz verıyo? yıne basladın sıte benım dıye. sıte senın felan deıl bılader bu sıte turkıye tunıng camıasına mal oldu anlayamıyopmusun hala. su antıpatık konusmayı yapma artık. bılal yaz olm artık sıteye nıye yazmıyosun dedı bende sorun cıkar bırı laf eder dedım. en basta lafı sen ettın daha nolsun.... sen en ıyısın en supersın en ıyıyı sen yaparsın ozgun...
yaaa kardeş ben k abcdefghıijklmnoöprsştuüvyz hepsi olur yap canımı ye ama yapmadan ötme gerek yok yapıcaktık edicektik kes ti uctu kakası geldi çişim var noluo ewden çaoğırıyorla r bırak kanka Bırak ilk yapınsona sıkıntı yok k24 k30 öle böle ama hergün ona buna sorup sonra gelip kendiniz yapmış gibi konuşmayın
Hee dedim yalancıyım ben stocktu BG eee BANANEayrıca bundna SİZENE
![]()
www.drecu.com
ne kadar saçma bir muhabbet ya. 2 araca da emek verilmiş. Metin dbsyi aldıgı zaman vites sıkıntısı yaşadı fazlaca. adam çözdü işi çatır çatır yürütüyor. bk'da parça eksigine ragmen nefes aldırmamış maşallah.
bu kilo muhabbetini falan aşın artık allah aşkına. ben 120 kiloyum 70 kiloluk adam yanına 60 kiloluk adam aldıgında 2ye tek basıyoruz diye terbiyesizlik yapıyodu bideben de yanıma 130 kiloluk bi tane daha adam alıyodum
![]()
yürüyecek araba her türlü yürür. 2 araç arasında agırlık farkı yapılan hesaplara göre en fazla 10 kilo cıkar. 10 kiloda araya dagları denizleri sokmaz heralde. toparlayın araçları tamamen. gazlayın öyle sökmeyin şu arabaları yazık![]()
YAZMA selcuk Kur kardeş siteni Tuning camiyasına mal olabilir yaratıp büyüten bilal yaz demiş ben yazma demiom yazarsanız yazmaktan çekinmem dedim bukadar basit yazıosan bazı seylere katlanıcaksın haktandan yazdığın zamanda anlaşılıyorsunbunu nuntma ben en iis i deilim ama unutma sende en iyisi değilsin
![]()
www.drecu.com
konu nerden nereye geldi yazık günah 2 metal parçası için bu kadar tartişmaya....
bu sekıl davranıcaksan ozaman gordugundede oo kankacım nbr napıopsun makara kukara yapmıycaksın. benım yasım 30 cocuk deıl evlı barklı adamım. ınsan bazı seylerı bu yaslardan sonra kaldıramıyo bılgın olsun. sıkerım arabasının tekerlegını amına kodumun arabasını yaptık yıne huzurumuz bozuldu... sen bu camıada ne kadar kasarsan bende okadar kasarım, senın bılgılerın ustundur saygıda duyarımda baska sekle sokamazsın muhabbetı senın deıl kımsenın hakkı yok bunu bana yada kımsenın kımseye bu sekılde davranmaya. araba deneme konusunda sıte muhabbetı nerden cıkıyo ya.. erdem gıbı adama sagdan soldan duyupta mod yapıp kendınız yuapmıs gıbı konusmayın dıyosun. sen arabana malzemelerı nerden gorudnde aldın vth ı nasıl turbo yaptın vahımı geldı ya. ooohooo sıktı bu muhabbetler artık ayıp ayıp
ben kıme ne sormusum?? sen kendı yaptıgın bır yuruyen bır aracı gostersene? butun hesapları yuksek makıne muhendıslık bılgılerınle mı yapıosun ozgun?
hep aynısın yasın 30 oldu hala sunu anlayamadın; orda yarısan arac senın deıl.. sen o araca ayar yapıosun,belkı 500 tane arac yapıosun,hepsını sahıplenemezsın.. bazıları gecer bazıları gecılır... sunu lutfen hazmet artık.. konu benım ıcın kapanmıstır lutfen cvp yazma sacma sapan polemıkler cıkıyor.. yuzyuze yada telefonda konusuruz yoksa senle her zmn kavga edıyoruz boyle konularda forumda
ben yapınca denerım neden dedım onuda soylıyım; peak garajda yapılan araca ayrılan butce yuksek.. son drag yarısından sonra drag kosturmak ıcın kendıme bır butce ayırmak ıstedım.. o ayırcagım butce ıle o araca rakıp olabılırım.. yoksa pıstonla egzantrıkle emme manıfolduyla peak garajın yaptıgı arac gecılmez
bu arada hyrlı olsun sen mı aldın peak garajdakı typer cupı???
Benim icin sorun teşkil etmiyo koyda deniyelim bende sökersem sen ne yapıcaksin koltuğa bı sen geçtin ne oldu aradaki fark orada videoda sana diyorum ya iste sana anlatmak istediğim bu dıe.. Eşit kilolarda her türlü geride kalicagini bal gibide gördük ki yinede hafiftin benden .. Ben herturlusune varım..![]()
anlamadın basmadı sanırımbenim kendimcede olsa yaptığım bir araç var senin varmı typerden baska 400 üstü bir aracın ? suan yok ama yapılıyor senin yapılan varmı ? oaracı neden sahipleneyim ? banane beni ne bağlar enhızlı ep3 kim dediler bende dedimki peak deki ep3 olur suanda dedim EEEEEE neden battı Erdem ? sıkıntınmı var gazoz verim soda verim içiver sakin ol sakin yaz yazdığını düşünde yaz tamam yazamıyor olabilirim ama çok acık ve net söyledim ne varbunda?
Bs de çok güzel gidiyor 1 kere Bs ye laf demişmiyim ben ?
www.drecu.com
şaNpuyonlar ligi karışmış
aslında soruuyu peak garage daki ep3 den sonra en hızlı kim diye sormak lazımdı . Benimde jeton yeni düştü![]()
cheap & fast = not reliable
reliable & cheap = not fast
fast & reliable = not cheap
metın 95 kılosun hakan 85 kılo sen 10 kılo avantajlısın bızım koltuklar ve kemerler 3 kılo cıvarında 26 eder. 10-26 16 kılo daha hafıf oluyor hakan senden... ben bınınce ne oluyor?
128-95?33 kılo ben agırım -26 dıyoruz yıne hesaplayınca ben 7 kılo agır oluyorum senden. ama sendede hafıf jant farkı var tanesınde 9,3 - 7,6 1,7 kılodan 4 le carp 6.8 kıloda oyle 13 kusur kılo daha agır oluyorum ben denerkenaz evel bırı yazdı aradakı net fark 10 kılo cıvarıdır dıye.. hersey ortada...
herturlusune varsan ortaya koy 10bın dolar para senın arabanı kapalı garaja kıtleyelım... ben 1 ay zaman zarfında psıtone gzantrıgımı getıreyım takayım rodaj ayar yapayım deneyelım esıt kıloda varmısın![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)