User Tag List

Sayfa 6/8 İlkİlk ... 45678 SonSon
138 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: Kim? Haklı.

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BENDE MOTOR ALIP ORTADAN GİDİCEM

hayatımda bu kadar saçma sapan birşey duymadım görmedim.Fren mesafeni ayarlarsın hızını ayarlarsın sağ şeritten ağır ağır gidersin hayvan pisliği de olsa kenara kaçarsın vs kurtarabilirsin hayvan pisliğinden kaçıcaksın diye ortadan gidemezin öyle bir dünya yok

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    şu iki şerit ortası muhabbetine son kez yazıyorum ya insanlar anlamak istemiyor yada ben anlatamıyorum bakın motor eğitmenleride lastik izini takip edin diyor yada arka çaprazdan takip edin diyor..

binin bir motora bir aracın arka sağ lastik izinden takip edin bakın bakalım kendinizi iki şerit ortasında bulucaksınız yada çapraz takip edin gene iki şerit ortasında bulucaksınız..
    açık trafiği saymıyorum açık trafikde motorcu adamda tabiki şeritte gider ama kapalı yoğun trafikde araba sürücüleri zaten motorcuları iki şerit ortasına sürüklüyor atıyor motorcu için kötümü hayır iki şerit ortasında motorcunun korunması güvenliği daha yüksekdir çünkü sağındaki ve solundaki araçları kendine siper kalkan yapar.. artık anlayamayan daha varsa diyebiliceğim bir şey yok..

gerçek hayatta motorcu şeritte gitse adama bin tane laf edersiniz minnacık motorla koca şeridi kapamışsın çekil kenara gitsene aradan dereden... gelmişin önümüzü kapamışın falan filan diye.. kornalar çalarsınız hatta bazıları motorcuyu taciz eder üstüne sürer arabasıyla şeritten çıksın önü açılsın diye bilmezki o motorcu bir dengeyi kaybetse arabanın altında.. burdada gelir yok efendim öyle bir dünya yok öyle bir şey der durursunuz kusura bakmayında her kez kendi menfaatleri doğrultusunda hesabına geleni yazıyor..

bende tam zamanlı bir motor sürücüsü değilim ama o seleye bir kere oturdunuzmu bütün riskleri görüyorsunuz..
    hödük yokmu aşırı derecede motor sürmeyi bilmeyen motoru hava civa aleti olarak gören yada tamamen bana bir şey olmaz aga tarzında koruma v.b giymeyen motor eğitimi almamış binlerce motorlu var ve bu benzin fiyatları arttıkca arabadaki ötv mtv arttıkça istanbul trafiği iyicene kitlendikçe bu motorcuların sayısı git gide artıcak hatta aranızdaki pek çok motoru sevmeyen insanlar bile mecburiyetten daha kolay bir ulaşım vasıtası olduğundan vede trafiğe fazla yakalanmadığından ikinci vasıta olarak arabanın yanına motorlarda alıcaklardır o zaman ne demek istediğimi daha iyi anlıycaksınızdır..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motorcu haksız bence de ..

1:06 da ne diyor eleman

bugratemel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arabalı abi çok set geldi ama kaskı görünce g.t yemedi ben motorcu kaskı çıkarıp katliama kaskla katliama başlar diye düşündüm ama olmadı
    -- Japan center --

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu iki şerit ortası muhabbetine son kez yazıyorum ya insanlar anlamak istemiyor yada ben anlatamıyorum bakın motor eğitmenleride lastik izini takip edin diyor yada arka çaprazdan takip edin diyor..

binin bir motora bir aracın arka sağ lastik izinden takip edin bakın bakalım kendinizi iki şerit ortasında bulucaksınız yada çapraz takip edin gene iki şerit ortasında bulucaksınız..
    açık trafiği saymıyorum açık trafikde motorcu adamda tabiki şeritte gider ama kapalı yoğun trafikde araba sürücüleri zaten motorcuları iki şerit ortasına sürüklüyor atıyor motorcu için kötümü hayır iki şerit ortasında motorcunun korunması güvenliği daha yüksekdir çünkü sağındaki ve solundaki araçları kendine siper kalkan yapar.. artık anlayamayan daha varsa diyebiliceğim bir şey yok..

gerçek hayatta motorcu şeritte gitse adama bin tane laf edersiniz minnacık motorla koca şeridi kapamışsın çekil kenara gitsene aradan dereden... gelmişin önümüzü kapamışın falan filan diye.. kornalar çalarsınız hatta bazıları motorcuyu taciz eder üstüne sürer arabasıyla şeritten çıksın önü açılsın diye bilmezki o motorcu bir dengeyi kaybetse arabanın altında.. burdada gelir yok efendim öyle bir dünya yok öyle bir şey der durursunuz kusura bakmayında her kez kendi menfaatleri doğrultusunda hesabına geleni yazıyor..

bende tam zamanlı bir motor sürücüsü değilim ama o seleye bir kere oturdunuzmu bütün riskleri görüyorsunuz..
    hödük yokmu aşırı derecede motor sürmeyi bilmeyen motoru hava civa aleti olarak gören yada tamamen bana bir şey olmaz aga tarzında koruma v.b giymeyen motor eğitimi almamış binlerce motorlu var ve bu benzin fiyatları arttıkca arabadaki ötv mtv arttıkça istanbul trafiği iyicene kitlendikçe bu motorcuların sayısı git gide artıcak hatta aranızdaki pek çok motoru sevmeyen insanlar bile mecburiyetten daha kolay bir ulaşım vasıtası olduğundan vede trafiğe fazla yakalanmadığından ikinci vasıta olarak arabanın yanına motorlarda alıcaklardır o zaman ne demek istediğimi daha iyi anlıycaksınızdır..

Kendi menfaatim doğrultusunda değil bilinçli bir sürücü olarak yazıyorum.Motorsiklet kullanan arkadaşlara soruyorum ki ben hayatımda kullanmadım diyebilirm en fazla 5 yada 6 sefer binmişimdir.+ olarak trafikte kendimden cok onları kolluyorum diyebilirm arkamdan eşek gibi gaz açmış adam duramıcak bana vurucak diye cukura düşürüyorum arabamı diyebilirim.şimdi soruma gelelim motorsiklet sürücüleri sol şerit yada sağ şerit hangisi kullanılmalı ? emniyet şeridine dahamı yakın yoksa bariylerlermi bilmediğim için soruyorum.

kadioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir zaman sağ şeriti ortalamış bir motorlu trafik polisine rastladım.Sol şeritte beni geçen arabalarla doluydu.Polis arkadaşı bir süre takip etmek zorunda kaldım.Sonra motoru emniyet şeridine çekti ve geçtim.Daha sonra beni tekrar geçip durdurdu.Ve bana dediki motorda bir araçtır sana yol vermek zorunda değildir normal araç sollar gibi motoruda sollayacaksın.Ben de biliyorum ama solum doluydu dedim ve ha tamam o zaman millet motoru adamdan saymayıp illaki yol istiyor demişti.
    Şimdi motor önümüzdeyken standart bir araç gibi hareket etmemiz gerekiyor.O zaman motor da bizi geçerken standart araç gibi hareket edecek.Biz sağdaki önümüzdeki arkamızdaki araç falan filan uğraşırken 20 cm. sağımızdan cart diye geçmeyecek ki bizde kazara azıcık sapma yaptığımızda birbirimize dokunmayalım.Öndeki aracı geçerken arasında yeterli mesafeyi bırakacak ki hem o zarar görmesin hem bizler görmeyelim.Bunun yanında ana yoldan giderken ve tali yoldan bir araç çıkıyorken motorcu arabanın cam direğinin arkasında kalıp görünmediğini bilecek ki ona göre tedbir alsın.Adamı görmüyorsun bir anda dibinde bitiyor ve sonra sana kızıyor.Halbuki normal araçlar gibi şeriti ortalasa ya da sol şeritten gidiyor olsa göreceğiz.
    Nadide şeyler değerlidir.

despe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zaten bigün boktan kaçarken yandan geçen motorcunun birisi *** yoluna gitçek
    MTM-PROSTOCK GARAGE
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
    oynama olm arabayla oyuncak gibi turbo yap dedik garip garip ecu lar bağlıosun

ERTAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kacmaya calismis ama kaçmamış . Motorculara saygim sonsuz trafikte arkamda 2 serit arasinda sikismis motorculara bile yol verirdim ama taki aynami kokunden sokunceye kadar. Bundan sonra motorculara bakis açım degisti. Tabiki on parmağın hepsi bir degil ama yasadiktan sonra guvenin kalmıyor.

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ulan herkes kasapmış meğer işallah trafikte bana denk gelirsiniz. Son 1 haftadır dayanamadım beleş motor bulunca kullanmaya başladım. Sağ şeritte gidiyorum gayet şeridi ortalayıp adam bam diye makasa giriyo önüme rüzgarından sallanıyosun o derece yakın. Scooter da gitmiyo ki yakalıyayım plakaları trafiğe bildiriyorum sıkılmadan. Bende salak saçma araba kullanırım ama kimsenin hayatını tehlikeye atmam.

Şerit olayında da diğer şeride yakın gitmek tavsiye edilirki sadece orta ayna değil yan aynadan da görülebilin diye. Şeridin üstünden gitme gibi bi dünya yok, tahtanızdan element uydurmayın. Duran trafikte bende aralardan gidiyorum ama insan gibi gidiyorum. Bazı denyolar uçarak geçiyo o aradan ki çoğu paketçi ya da kuriye onlarda ayrı dayaklık.

Sonuç itibariyle trafikte motorsikletlere dikkat edelim ağızlarına kırmayalım saygı gösterelim. Çünkü motorsikletin tamponu yok, tıklarsanız uçar adam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    motorcular içinde pek çok polis ve asker var bunuda unutmamak lazım.. pek çok motorsikletli polisler normal hayatlarındada sivilde kendilerine ait motorları var sürüyorlar öyle her motorluyuda boş adam sanmamak lazım.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Şerit olayında da diğer şeride yakın gitmek tavsiye edilirki sadece orta ayna değil yan aynadan da görülebilin diye. Şeridin üstünden gitme gibi bi dünya yok, tahtanızdan element uydurmayın.
    iki şerit ortasından gitmek dedik millet bir tarafından öyle bir uydurduki görende git beyaz şeridin üstünden dedik sanır.. iki şerit ortasından gitmek ne demek belli onu bile anlayamayan ama araba süren insanlar var..

timucintt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yahu o kadar uzmanca yorumluyorsunuzda şu konuyuda... Ama Motosiklete neden motorsiklet diyorsunuz ?

motorsiklet değil Motosiklet onun adı !....
    1991 HONDA CRX - TOTALLED
    1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
    1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
    1990 HONDA CIVIC EF - SOLD

85-92 OLDSKOOL COMING SOON

DENON - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iki şerit ortasından gitmek dedik millet bir tarafından öyle bir uydurduki görende git beyaz şeridin üstünden dedik sanır.. iki şerit ortasından gitmek ne demek belli onu bile anlayamayan ama araba süren insanlar var..
    beyaz şeridin üstünden giderler dedin kıvırmaya gerek yok şimdi

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşım seninde motorlar hakkında gram bilgin yokmuş motorcu iki şerit arasından gider normal araba gibi şeritte gitmez iki şerit arasından giderki sağındaki ve solundaki araçları kendine siper eder doğru olanı budur zaten motor eğitimine gidersen ilk alıcağın eğitimde budur..

bir motorcu araba gibi şeritte giderse sen tümsekdden çukurdan hatta yoldaki taş hayvan leşi gibi şeyleri ortalayıp geçerken arkandaki motorcu direk o şeyle yüzyüze gelir ve motor araba gibi değildir öyle son anda kırıp kaçamassın.. birde arkadan gelen aracın vurma riski vardır sana 20-30 ile vursalar en fazla tamponun zedelenir motorcuya 20-30 ile vursalar adamın kırılmadık kemiği kalmaz..

o yüzden o motorcu sana demiş şeridinde gitki bende geçiyim..
    buyur senın yazından alıntı

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı DENON Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    buyur senın yazından alıntı
    bak kıvırtma mıvırtma gibi lafları sevmem ben düz yazarım yazdığım neyse odur ben nerde demişim beyaz şeritten gider bulsana bana almışın yazımı altını yapıyorsun orda nerde beyaz şeritten gider beyaz şerit üstünden gider yazmışım.

desem özürde dilerim bende hata yapmışım derim sorun yok ama demediğim bir şey için bana sakın iftira atıp beni yalancı yerine koymaya kalkma yazımı alıntı yapmışsın orda ne yazıyor iyi okudunmu alıntı yapmadan önce ik şerit arası demişim..

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Madde 1 _Motorcular haksızdır
    Madde 2 _Motorcunun haklı olduğu durumda 1.madde gecerlidir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bak kıvırtma mıvırtma gibi lafları sevmem ben düz yazarım yazdığım neyse odur ben nerde demişim beyaz şeritten gider bulsana bana almışın yazımı altını yapıyorsun orda nerde beyaz şeritten gider beyaz şerit üstünden gider yazmışım.

desem özürde dilerim bende hata yapmışım derim sorun yok ama demediğim bir şey için bana sakın iftira atıp beni yalancı yerine koymaya kalkma yazımı alıntı yapmışsın orda ne yazıyor iyi okudunmu alıntı yapmadan önce ik şerit arası demişim..
    beyaz çizgi iki şeritin arasında değil mi ?? hem kuralları kafana göre yorumluyosun , sonra yorumladıgın şeyın yanlış oldugunu sende anlıyosun ve en sonunda ben ööle demedim diyosun , bal gibide dedin işte ( türk dil kurumuna göre bunun adı sözünü geri almak, halk dilinde geri vites , benım lugatımda ise kıvırmaktır sen hangi terimi istersen onu anla motorcuların kafasına göre uydurdugu iki şerit arası motorlarındır kuralı gibi )

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı DENON Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyaz çizgi iki şeritin arasında değil mi ?? hem kuralları kafana göre yorumluyosun , sonra yorumladıgın şeyın yanlış oldugunu sende anlıyosun ve en sonunda ben ööle demedim diyosun , bal gibide dedin işte ( türk dil kurumuna göre bunun adı sözünü geri almak, halk dilinde geri vites , benım lugatımda ise kıvırmaktır sen hangi terimi istersen onu anla motorcuların kafasına göre uydurdugu iki şerit arası motorlarındır kuralı gibi )
    evet evet sende haklısın.. doğrudur.. iki şerit arası beyaz çizgidir doğrudur.. demek ki neymiş iki şerit arasında beyaz bir çizgi varmış... hatta tam üstünden gitsinler sektirmeden doğrudur doğrudur sen haklısın pardon özür dilerim çok fena beni yakaladın off çok pişmanım affet beni pardon tekrardan..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet evet sende haklısın.. doğrudur.. iki şerit arası beyaz çizgidir doğrudur.. demek ki neymiş iki şerit arasında beyaz bir çizgi varmış... hatta tam üstünden gitsinler sektirmeden doğrudur doğrudur sen haklısın pardon özür dilerim çok fena beni yakaladın off çok pişmanım affet beni pardon tekrardan..
    şimdi böyle yaparak bir yere varamazsın evet ben senı cok fena sıkıştırdım

bak yazından yıne bır cumle

''iki şeritin arasında gıderler kı sagındakı ve solundakı arabalar ona siper olsun dıye ''

iki şeritin arasında gidince şerit çizgilerinin üzerinde gitmiş olur ve sende bunu söylemedım demene ragmen söylemiş olursun ve R büyük olur

CNC MACHINE WORKS
    CUSTOM TUNE PARTS

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)