masallah 2 aracada pr herzamanki gibi formunda
Printable View
masallah 2 aracada pr herzamanki gibi formunda
her iki aracada maşallah...
roll de ne zaman görülmüş araç kilolarını eşitlemek ?
Araçlar deneniyorsa eşit şartlar olacaksa ya ikiside söker yada ikiside tam takım olur
benim aracım senden ağır o yüzden ben koltukları sökecem diye birşey yok
benim aracımda 1550kg ozaman 4-5 kişi koysun içine 306 gti deneyelim bakalım noluo
alicim tebrik edrim başta arkadasım gidisinden dolayı ynlız kafama bişiy takıldı bi hayli heyecan sarmıs seni bu denemeden dolayı sanki kaldırmıs bekler gibisin biz oraya dostane bi şekilde denemeye geldik denedik oldu bitti sen başlıkta yazdıgın gibi bi tavıra girmişşn bana göre konustugun kelime dogru deil yanlıs anlamıssın yanlısla buraya sormadan etmeden videoyuda atmıssın ben oraya sadece senin için veya herhangi bi arkadasın icin iddaalı bi sekilde gelseydim emin ol arabanın heryerini sökerdim sartları eşitlerdim bu konudan dolayı arkadaslıgımıza gölge düsürdün ali bilgin olsun....not 30 saniye lik bir videoda 15 sn ye senin kornaya basmanı bekledik diğer 15 saniyede denedik 1 boy cıkınca olayı koparıp atmıssın dogru dürüst bi deneme olaydı kızmazdım bunuda bil...
iki araçda maşallah baya güzelde o trafikde nasıl yürüdünüz yada yürümeye çalışdınız anlamadım baya bir trafik var gibi çünkü
barıs kardeşim yanlıs konusuyosun orda söyledigin kelimeleri hatırla hadi onuda gectim er 306 la pr denedi er sapladı gittinz cocugun bukadar zoruna gitmedi o gece videoyu attınz nete cocuk agzını acıp bsey demedi sende dememelisin sonucta hepimz arkadasız yuzyuze bakıcaz
MasAllah araclara :D gsi ecotec mi dhocmu :D
Maşallah Gti da Gsi da. Kilolar eşit olsaydı ve deneme yüksek süratlere kadar yapılsaydı Gsi geçer diye tahmin ediyorum.
maşallah araçlara.