burda olay sadece araçların biri sökük diğer değil bunun yazılmaması
birde videonun sanırım diğer araç sahibinin bilgisi olmadan buraya konulması
başka bir sorun yoksa anlaşılır konuşulur
Printable View
burda olay sadece araçların biri sökük diğer değil bunun yazılmaması
birde videonun sanırım diğer araç sahibinin bilgisi olmadan buraya konulması
başka bir sorun yoksa anlaşılır konuşulur
ben kapattım gitti konuyu ali tamam sen haklısın diyorum uzatmıyorum herkes kendi mekanında haklı olur laf kalabalgına gerek yok...
ben hep geliyorum zaten istanbula ibrahim sen rahat ol yanlıs yönlerdirme falan yok ben gördügümü sölerim uzatmayın konuyu aliyede söle bunu dostlugumuz bozulsun istemem
konuyu kafanıza göre yorumlamıssınız bişiy demiyorum üstüne üstüne gidip durmayın....
kapatalım gitsin..
yanlıs anlasılma oluyo kalpler kırılmasın hepimiz arkadasz...
kardeşim bizim konuyu kafamıza göre yorumledigimz yok ama gecilmek bukadar zoruna gittiyse kaldırtırım videoyu
uzatıcak hiçbişey yok.
sık sık geliyormuş gsi'cı arkadaş.
gene gelir denersiniz sonuna kadar, olur biter.
sonra kimin zoruna gidiyor kimin borusuna gidiyor cıkar meydana, ortada fol yok fos yok atışıp duruyorsunuz :)
ibrahim sana neolyo ben anlamadım aliye yazdıklarıma sen cevap atıyorsun????
Barış sende şu kadıköyden aldığın yazılımmı vardı üzerinde ? normalde arabanı düşürdüğünü biliyosun sanırım
neyse benim chıpı takar tekrar denersiniz yeterki dostluklar bozulmasın geçmek geçilmek hiiiçççç önemli değil birlik beraberlik gibisi yok beyler oturup 2 muhabbet gibisi gerisi yalan..
bugün 306 geçmiş yarın gsı geçer vsvsvs uzar gider...
saygılar
buragazdaki arkdaşlarda
ali ve iboda şuan konuşulan kişiler değil konuyu uzatmayın tekrar denersiniz olur biter
eşitlik istiyosanız iki araçta sökülür denenir kimn aracı hızlı belli olur
sizde ist a gelen misafirlerimizi rencide etmeyin ibo burgazdaki arkdaşlar
da mekandan flan bahsetmesin konu kapansın gitsin GSİ ve 306 rolling leri hep sıkntılıdır
zaten birbirlerine yakın araçlar olunca öyle oluyo ali arkdaşları misafir edersiniz ibo ile
araçlarınızı eşitlersiniz sonra denersiniz hem ist. olarak bize hemde burgaz olarak da onlara yakışmaz bu davranışlar..... hadi sizi selamlıyorum:heyoo:
ne 306 ymış be bi araç denedik video koyduk meydan muhaberesi ilan edilecek nerdeyse
maşallah iki aracada..