306 nos basmış yoksa gsi yı geçemezdi :icon_tup: nedir bu pug düşmanlığı anlamıyorum :)
Printable View
306 nos basmış yoksa gsi yı geçemezdi :icon_tup: nedir bu pug düşmanlığı anlamıyorum :)
Barışcım ben o gece orda kimseye deneyelim demedim herkes bana deneyelim dedi hatta sen orda konuşmuşun biz pr 306 ile er 306 yı denedik geçtik bide astrayla deniyelim sonra ben senin yanına geldim hoşgeldin beş gittin muhabbeti ettik sende dedinki ali deniyelim bende tamam deneriz barış sıkıntı yok dedim ama şuanda yol müsait değil trafik var biraz daha bekliyelim dedim sende dedinki ali senin eline vermeden lüleburgaza gitmicem dedin bende eyvallah barış dedim bişi demedim sonra çıktık denedik ve denemeden sonra yine konuştuk sen dedinki bu araba stock değil muhabbeti yaptın bende nerde istersen açtıralım dedim sıkıntı yok dedim
Birde kendi devrine çekip bekliyor demişsiniz beklediğim falan yok sadece önümüzdeki araçlarla mesafeyi birasdaha açmak neyi kastediosunuz anlamadım:soru:
video koyma muhabbetide sorma gereği duymadım çünkü benim öle bi sıkıntım olmadı gerek sizin 306 ile denediğim video olsun gerek beni geçen diğer araçlar olsun benim için geçmek geçilmek öenmli değil ben full gırtlak araba olsun yine denerim sadece aracımın giderini görmek için sizden sonra 600 lük motorla bile denedim motorun beni geçeciğini bildiğim halde deniyorum maksat muhabbet gerisi yalan bu kadar dert edeceğini bilseydim denemezdim
[QUOTE=peugeotefe;6081105]306 nos basmış yoksa gsi yı geçemezdi :icon_tup: nedir bu pug düşmanlığı anlamıyorum :)[/QUOTE
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::D
olayların farklı yerlere cekılmesıne gerek yok zaten barışla tanısıyor edıyorsunuz. ayrıca bız er 306 ıle gectık tarzı konusmaları barış yapmaz yanlıs anlasılma vardır kı o vıdeoları barış koymamıstı zaten sadece sökuk ve cok kısa vıdeo adam akıllı denense zaten kızmazdım dıye yazmıs barıs bırde sökuk olduğunu yazmaman olayları farklı yere getırmıs bence buyutmeye gerek yok herzmn arac denenır ama herzmn dost kazanılmaz ;)
herzaman başkan sıkıntı yok geçenlerdede BYP nin sahibi sölemişti deneriz dedim, biz ogün geldik ben deneylim diye bişi sölemedim ama bi yanlış anlaşılma olmuş demkki ama eğer bilseydim deniyeceğini denerdim çünkü baktık orda hareket yoktu bizim o tarafta hareket var diye geri geldik bu tarafa geçerseniz haberleşelim
denenir görülür arac denemede zaten barıştanda yana sıkıntı yok maksat huzurun kaçmaması
denemeden sonra Barış kendi ağzıyla söledi üstlerdede aynı olur diye 1 - 1.5 boy geçersin diye
uzerımde kahverengı tışört vardı
dikkatsızlık kötu hastalık:)