User Tag List

Sayfa 7/12 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
214 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Revo İbiza Cupra vs Evotech Polo GTI son Final @ Kayseri

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kimileri ona yıkıyordu raşit abi revo şöyle böyle,bkr7 aldırıyor falan filan diye bazılarına karalama için gün doğdu,senin revo zamanı 3 senesi var heralde.sen bizzat yaşamış görmüşsün ama alakası olmayıpta b.k atanlar vardı
    herkes yaptığını veya yaptırdığını övmek zorunda çünkü Tr de kural böyle işliyor sanırım iyi de olsa kötü de olsa böyle.İnternette orada burada kötü şeyleri yazan sayısı yok denecek kadar az.
    insanlar yesyeni araçları alırlar ve bazıları ne yazık ki içine ederler bu revo olmus evo olmus memo olmus farketmiyor keske bunlar iyi olduğunda her türlü övüldüğü gibi yazılsa çizilse.

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Onur,dogru yazmıssın.
    En buyuk sıkıntı kotu yada olumsuz tecrubeler cok az dıle gelıyor,getırılıyor...
    Buarada lafına bayıldım "Evo olmus,revo olmus,memo olmus"

hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne marka olursa olsun..aracınıza yazılım yaptırdığınız zaman stock değerlerinden daha verimli bir hal almıyomu??? dibine kadar limitleri zorlamak bence mantıksız arkadaşlar..araçtan verim alındığı kadar stabilde olması gerekir..basıncı tam acıp sanayiden çıkmıycaksam,orasında boru patlayıp şurasında arıza vericekse,ben x markanın daha ıyı yuruyen ama cok sorun cıkaran yazılımındansa,y markasının bir bacak boyu daha az yürüyüp en az sorunla karsılasacagım yada hiç sorunsuz kullanabileceğim yazılımını tercih ederdim..

tabi bu, rolling vs şeylere çıkmayan benim yorumumdur..bu işi kovalayan arkadaşlarımızın fikirlerine sonsuz saygım vardır..ancak rolling olayını bukadarda ölüm kalım meselesi haline getirmeyin arkadaşlar..neticede siz arabanızı kosturursunuz para harcarsınız emek verirsiniz..ne için birtakım insanların vuuuu geçti laa ebe demesi için... ''ben kendimi tatmin için bukadar yapıyorum ediyorum'' vs..sözlerine inanmıyorum..saplamak için yapıyorum diyemiyo kimse..

neyse seviyorum sizleri,Allah c.c'a emanet olun
    İNSTAGRAM KULLANICI ADIM : h.a.k.a.n.s.g.r

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu tsi ler çıktı mertlik bozuldu

Rabbit33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yasin_38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu tsi ler çıktı mertlik bozuldu

Rabbit33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim iridyumlari takma sebebim tamamen psikolojik , deneme amacli taktim zaten 15 binde bir deistiriyorum ,ben ole aman aman bir fark göremedim, ama dayanikli mi ? Kesinlikle

BlackEmperor
    Misafir
    Alıntı imprez30r Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kim demis hikaye diye yaw. araba otomatik olarak avans acmaz yazilimdaki maksimum avansi car. knock algilarsa avansi geri ceker safe moda alir. madem bu kadar iyi biliosun yazilim isi yap kardesim. ozgun baycu dyno uzerinde bilmem kac saat bosuna ter dokuyolar. mantiga bak filtre koyarsan cooler koyarsan yazilim guncellemeye gerek yok araba o kadar akilli ki hemen kendi harita ciziyor. hemen afryi zengine cekio avansi kisio gaz kelebeginin tepkisini ona gore ayarlio. vatbe hangi araba bu merak ettim o oem beyiini. bilelim ona gore bizde bosuna beyine para vermeyelim.

ne cok biliosunuz yaw. tamamen kulaktsn dolma okuyup arastirmadan yaziosunuz. cunku yazilimi yaptirdiginiz adamlar size soyluyor sizde dogru abi deyip inaniyorsunuz.
    Bırak şimdi sen özgünü onu bunu , suan forumdaki yazılım atılmış arabaların kaçı limittte tune edilmiş kaçı na wideband bağlanıp saatlerçe uğraşılmış,kacı hard tune araçlar?yazdıklarımı iyi oku

hadi kolay gele...

imprez30r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet böyle birşey mümkün ,aynı yazılımda sadece filtre değiştirnce bg artıyorsa cooler değiştirincede bg artması normal hatta ve hatta egzoz değiştirincede bg artar hepsine göre yazılım mı ayarlanıyor ?

kaç tane araca wideband bağlanıp yazılım atılıyor ??????? güncellemeye gerek yok bu bg lerde sen aracın beyninne değerleri veriyorsun oda en optimum duruma göre yanmayı sağlıyor avansı otomatik ayarlyıor hava sıcaklığna göre sensörden okudğu değere göre yakıtı ayarlıyor. Güncellemeymiş felan hikaye bu güçlerde
    Techturkey.com Post 92

bu yazı senin değil mi. Bana anlatsana hangi beyin otomatik olarak avans açıyor. Tamam avans kısan biliyoruz daha doğrusu safe mode a geçen biliyoruz ama avans açan bilmiyoruz. Yazılım içerisinde avans hangi derecedeyse araba orada ateşler. Hiç bir beyin aaa yazılımda avans bu afr bu ama ben daha iyi hissediyorum diye yazılımdan farklı hareket etmez. Kısma anlamında evet safe mode a düşer ama performans anlamında olması gerektiğinden yukarı arabayı götürmez. Zaten öyle bişey olsaydı hiç bir yazılımcı bu işten para yiyemezdi bütün arabalar maximumda yürürdü. Yazılım yapmana gerek kalmazdı. Ya da sana şöyle soriimm eğer dediğin doğruysa neden arabana yazılım yaptırdın. Sence bu büyük bir çelişki değil mi. Yazılımda sadece boost mu açıldı. AFR düzenlenmedi Boosta göre avans ayarlanmadı mı?Bana bunları açıklasana.

BlackEmperor
    Misafir
    Avansa takıldın nedense ama ana noktayı atlıyorsun ne demişim ben ? bu güçlerde bu modifikasyonlarlka kısaca bi filtre taktın bi coolerı büyüttün diye arabanın kimyası o kadarda değişmiyor. Aractaki sensörler yeni duruma göre afr nıde ayarlıyor mapdeki değerine göre avansını da. takarsın egzantirik piston enjektör vs wideband bağlamadan adam gibi yürütemezsin ,bahsi geçen arabaların ne limitlerde olacağı belli artık yazılım yapan kişi ezberklemiş bunu toplasan 5 dk sürmez yapacağı değişiklik, sen filtre taksanda cooler büyütsende pek bişeyi değiştirmeyekcek.

RedLine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gti yada cupra icin filtre kiti cok degistiriyor emin ol

BlackEmperor
    Misafir
    Alıntı RedLine Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gti yada cupra icin filtre kiti cok degistiriyor emin ol
    filtre takınca fakire mi düşüyorsun ? hadi düştün diyelim araç nasıl daha hızlanıyor bg kazanıyorsun ? o zaman map yanlış sen filtre takınca işler düzeliyor, yada benim dediğim gibi ecu kendini ayarlıyor

neyse beyler herkeze iyi iftarlar

hepimizin aracı uçsun kaçsın isteyen güncellemesini yapsın gönlü rahat olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Stok aracda,MAHA dyno uzerinde,X marka filtreyle 11,6hp guc cikti...
    Tekrar ediyorum; Stok Polo Gti...

DK2692
    Misafir
    Masallah Araclara

imprez30r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BlackEmperor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    filtre takınca fakire mi düşüyorsun ? hadi düştün diyelim araç nasıl daha hızlanıyor bg kazanıyorsun ? o zaman map yanlış sen filtre takınca işler düzeliyor, yada benim dediğim gibi ecu kendini ayarlıyor

neyse beyler herkeze iyi iftarlar

hepimizin aracı uçsun kaçsın isteyen güncellemesini yapsın gönlü rahat olsun
    Ne çok biliosun arkadaş. Çık yap o zaman kendi yazılımını.
    AFR değişmiyor mu filtre takınca. Cooler ı neden takıyorsun motor soğuk hava girsin diye. filtreyi neden takıosun hem daha fazla hemde uzattığın boru ile soğuk hava çeksin diye. AFR değişiyor map değişiyor buna göre. Sensör fakirliği algıladığı zaman otomatik olarak benzin besliyor. Ama sen zaten 10 AFR de güç almıyorsun 11 12 13 afrlerde güç alıyorsun motora göre. Bi kerede tükürdüğünüzü yalayın bişey bilmediğinizi kabul edin.

TYPERHAKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya murat benim anlamadığım,bu revo yu yapanlar senin arkadaşın değilmi?,senin hemşehrin değilmi??? köpeğin hatırı yoksa sahibinin hatırı var derler.sen neden bu kadar çamurluyosun bu firmayı! bu adamlar hiç senin yaptıklarını çamurluyomu? ben şaşırıyorum sana ,başka ne diyim senin gönlün rahatsa gerisi teferruat zaten,yolunuz açık olsun ,
    zd9000 cupra

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hakan,hayretle okuyorum son postlarını,yuzyuze konustugun ınsan bu olamaz dıyorum. Artık bu yazıları maksatlı yazdıgını dusunyorum!
    Demogojı yetenegıne ve ajıte becerıne hayran oldum. Baycu benım arkadasım,hemsehrım,sınıf arkadasım,aıle dostum,cocukluk arkadasım ve akrabagım taa Uğuzlu ovasından,eee?? ne alaka sımdı?
    Bu konuda,Hangı postumda camurladım Hakan?Ozellıkle Revoyu belırterek nerede kotuledım?
    Sen ıyıce kendını kaptırmıssın bazı seylere ve gozlukle bakıyorsun herseye!
    Bu adamlar camurlasın yada camurlamazsın yada benım kardesım olsun farketmez,dogruları herzaman soylerım. Kayırmam ahbabımsa. Da bu konuda yada baska bır seyde,nerede kotuledım?
    Senınle Shell'de konusurken anlatmadım mı? PBox dedıkodusunu atan ****** Agızlı kısılerden bahsederken,kımın ne yaptıgını bılıyoruz demedık mı?
    Ayrıca bu konuda Revo yada Powershop ıle ılgılı ne dedım? Sen hızını alamadın,bana tosladın ama yanlıs adres Hakan(Efendı mı demelıyım?)
    Bu adamın arabasında Meth Kıt ve cooler hatta DV var ıse,70 kılo agılık avantajına ragmen daha ıyı yurumelı dedım. Sımdı buradan hadı cımbızla secıp-kesıp bırlestırsek bıle kotulemek nerede?
    Dogru yu soylemek kotulemek olduysa,hata benım kendımı acıklamaya calısmakta. Patınaj cekıyoruz....

zafa38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu ayni speclerde bundan daha iyi yuruyen ibiza cupra varmi neden degerlendirmeyi poloya gore yapiyosunuz anlamadm. Istanbuldaki rolling gecesinde bende filtre kiti ve meth kit olmamasina ragmen sadece milltekin 70 lik avantajiyla geciyodum hemde 95 modunda( karsidaki cupra benden arti filtre kitli ve 63 luk iskender egsozlu kirmizi apj plaka mert abinin arac). Ozamankine gore aracim 5 6 boy civari hizlandi meth kit ve filtre ile bazi seyleri bilip bilmeden karsilastiriyosunuz yahu neye gore daha iyi yurumesi lazim varsa daha hizli tsi bekliyorum kimse bana meth kitle coolerin bi ise yaramadgni solemesin bos konusmus olur...

zafa38 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ornegin bu videoda ben tek kisinin avantajiyla kirmizi cupradan ondeyim teke tek denedgmizde 1.5 boy civari onde oluyorum ve speclerimiz ayni sadece ekstra filtre kiti artisi var kirmizi cuprada bnde orj filtre kiti bu denemeden sonra bana meth kit ve itg takildi 5 6 boy arabayi ileri tasidi biraz karsilastirma yapilirken kiyaslanan araci dikkate alin lutfen...
    BORKED

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zafa,kendı adıma konusayım;
    Ben ıse yaramamıs demedım kı? Daha ıyı yurumesı gerek dedım... Yanı bu artılarını daha ıyı yola aktarmalıydı dedım Polo GTI ıle denemelerınızde...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)