2 aracada maşallah.
Printable View
2 aracada maşallah.
maşallah emrah harika olmuş araban birgün çık gel şu sıfırdan kaldırma olayını çözelim :)
sagol serdar tesekkur ederim derse gelecegm bi gun oralara :)
Emrah araban çok güzel olmuş biliyosun onurun gti güzel giden bi araç maşallah diyelim aracına vteclerin canı na okursun bunu böyle bil
sagolasin ali abi onurun arabasi gercekten cok guzel yuruyen bir gti
Maşallah pampaaa zalım ayesss gecelerdeee
Bir ara çatırdama sesi geldi o senden mi geliyo ? :hehe:
ayipsin jonturk pampam sesler zalimdan geliyo fena alevli meyve oldu :)
bu civic sohc vtec değil mi ?
sohc vtec evet
niye her videosunda ies yazılıyor öyleyse
model olarak haklısınız lakin ben modelden ziyade motor kasıtlı yazdım.sohc vtec fabrika çıkışlı civicler var öyle değil mi ? sonuçta bir motor modifikasyonu mevcut bu araçta
iyide araç sahibi motor stock yazmamış zaten specler belli
motor stock demedim zaten ben anlatmak istediğim şeyi anlamadınız sanırım.ies dediğiniz zaman tr'de d16'dır değil mi.lakin araç sohc vtec.söylemek istediğim bu yani.ies yazınca d16ymış gibi algılanabilir.kaldı ki araçı biliyorum yakından zaten her sanayiye gidişimde gördüğüm araç
bak kardeşim sohc vtec dünyadaki çoğu sohc hondada bulunan bi özellik ies non vtec 120 hp d16z6 sohc vtec 125 hp yani vtec açtı diye aman aman bişey olmuyo yani aynı egzantiriği direk i es kapağa da taktığında aynı sonucu alırsın bişey değişmez haa emraha bunu söylemiştim ama abi ben vtec açma keyfini yaşamak istiyorum dedi bu yüzden ona bi kapak hazırlayıp yolladım yani aynı speclerde yine aynı sonuç oluyo d16y4 d16z6 kapak flowları aynı neredeyse sadece vtec kapaklarda rolanti daha düzgün :)
detaylı bilgi için
http://www.techturkey.com/forum/atmo...-bilgiler.html
ben bi yanılgıyı düzeltmek istedim çünkü insanlar bu şekilde yürümesi için illa vtec kapak gerekli sanıyolar sen de öyle düşünüyodun sanırım ies motruna piston egz ecu kısa bu kadar yürür
arkadaş gibi bende düşündüm pek hondadan anlamam ama ies ile vti arasında sonuçta Hp ve tork farkı var diye biliyorum ben ies i yüklemişler sandım açıkcası Vti desenize şuna yaf anlayan var anlamayan var benim gibi peugeot desen anlarımda hondaları b si d si bitmiyo motor seçeneği çok
arkadaşın anlatmak istidiğini anladım ve aynısını düşündüm videoları izlerken ies i doldurmuşlar diye ies vti dan yavaş olduğunu biliyoz kasıtı odur;)
bu arada egzantirikli 106 ya neden sona susturucu taktınız o şekilde sıkarsanız kırıcaksınız haberiniz olsun bu arada eğer orjinal son susturucu varsa
Maşşallah araçlara bu arada
Bu arada 106 nın bi kadran videosunu izlemek isterim düz yolda bizimkilerle bikarşılaştıralım ;)
Egzantirik var chip yok, egzoz orjinal ??
Bence 106'yi yapan usta ya kor olmus yada okadar şey yok o arabada...
Neyse araçlara maşallah harcanan paralar hakkini versin o yeter.