User Tag List

Sayfa 3/7 İlkİlk 12345 ... SonSon
128 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: UM 106 vs FOG S2000 --Percussionali--

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    digital kadranda hata payı her zaman daha azdır. Analog kadranlarda hata payı her zaman daha yüksektir. Bunun 106 ya ya da cupraya özgü bir hata değil. Analog kadrana bağlıdır. S2000 lerde tempra tipo Fn2 de durum farklı.
    IN BOOST WE TRUST

UM1196 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EK648 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    neyse bi sen gel dedin bi ben falan filan uzar gider ben taktiri teche bıraktım herkez baksın keyfine iki aracada maşşallah
    Taktiri bırakıcak durum yok denenmedı ortada kaldı bencede en mantıklısı maşallah dıyıp gecmek yapılan işe saygı gostreılmesınden baska derdım yok benım , zaten bız burda fog u 5 boy da gecseydık ben bılıorum bır grup ınsanın maşallah fog guzel yurumus dıyecegını Sıkıntı yok denemelere devam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı UM1196 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Keşke bizde deneyıp gorseydık burda konusmak yerıne daha mantıklı olurdu dıye dusunuyorum
    ne mantığı anlamadım. Muharrem heralde burada en fazla deneme yapan adamlardan biridir denediği arabalar arasındaki farkı anlayabilir heralde.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne mantığı anlamadım. Muharrem heralde burada en fazla deneme yapan adamlardan biridir denediği arabalar arasındaki farkı anlayabilir heralde.
    Ben denemeden gormeden o daha hızlıdır dıyemem kusura bakmayın deneseydık gecseydı seve seve vıdeoyu ben koyardım bırı benı gectı dıye arabamı silip atıcak halım yok benım arabamı yapanlar heralde bu işi bilmio olsa gerek onlar anlayamıolar sanırım , ben gidipte o fog la denedı dıye denemıyorum ben odaklanmadım yanı ondan hızlıyım o benden hızlı vs aracımızı yaptık denıoruz ısteyenle bunu herkes anlamak ıstemedıgı ıcın hep kıyas soz konusu

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Taktiri bırakıcak durum yok denenmedı ortada kaldı bencede en mantıklısı maşallah dıyıp gecmek yapılan işe saygı gostreılmesınden baska derdım yok benım , zaten bız burda fog u 5 boy da gecseydık ben bılıorum bır grup ınsanın maşallah fog guzel yurumus dıyecegını Sıkıntı yok denemelere devam
    bak ben uzamasın diyorum sen saygı sevgiden bahs ediyosun boş konuşmaya gerek yok ben sana gel dediğim postları atmıştım alt alta yaklaşık 5 tane fln sen gelmedin hatta o gece gittin dieselle denedin ölçü mölçü aldın ben sadece o gün için sadece çok sinir oldum gel deneyeceğim dedim denemiyeceğim dediğim garjın arabası ile deniycem dedim gel dedim yağmurda olsa karda olsa gel dedim ayarım kayarım yok dedin neyse inanıyorum ama ne diesel okan la ne fog s2000 muharremle le ne white rs kadir abi ile senin denemelerin gibi değil bnmkiler az çok mevzu belli hee sen değil diyorsun ben hızlımıyım diyorsun senin görüşün saygı duyuyorum onun için ben taktiri herkeze açık diyorum ben çok koştum REG le sen daha dün bir bugun 2 yanlış anlama az daha koştur arabanı yap denemelerini hak ettiği yere gelicektir inş araban denemelerdede belki kendin kullanıp o hazzı yaşarsın sana tavsiyem kesinlikle daha keyifli ben seni anlıyorum sende beni anla yazışmayalım daha fazla sonra ben farklı şeyler düşünüp kendimi kuruyorum iş keyif aldığımız bir şeyi yapalım derken tatsız yerlere gidicek onun için son postum bu konuya eyv

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkes takmış yok REG mı hızlı UM mı nedır yanı arac sahıbı sattım dedı REG konusu kapandı ben deneme konusu acmısım 1 hafta boyunca guncellemısım keske klasmanımızdakı araclar denemek ıstıyoruz deseydıde bazı ınsanlar boş konusmasaydı benım yapabılcem daha bısey yok yanı konumu actım beklıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Deneyelim dediği akşam sen çıkmadın şimdi de satılmış araba ile deneyelim diyorsun. Mamiye bişey demem ama senin ustaların daha önce yaptı gördü ne olduğunu.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bak ben uzamasın diyorum sen saygı sevgiden bahs ediyosun boş konuşmaya gerek yok ben sana gel dediğim postları atmıştım alt alta yaklaşık 5 tane fln sen gelmedin hatta o gece gittin dieselle denedin ölçü mölçü aldın ben sadece o gün için sadece çok sinir oldum gel deneyeceğim dedim denemiyeceğim dediğim garjın arabası ile deniycem dedim gel dedim yağmurda olsa karda olsa gel dedim ayarım kayarım yok dedin neyse inanıyorum ama ne diesel okan la ne fog s2000 muharremle le ne white rs kadir abi ile senin denemelerin gibi değil bnmkiler az çok mevzu belli hee sen değil diyorsun ben hızlımıyım diyorsun senin görüşün saygı duyuyorum onun için ben taktiri herkeze açık diyorum ben çok koştum REG le sen daha dün bir bugun 2 yanlış anlama az daha koştur arabanı yap denemelerini hak ettiği yere gelicektir inş araban denemelerdede belki kendin kullanıp o hazzı yaşarsın sana tavsiyem kesinlikle daha keyifli ben seni anlıyorum sende beni anla yazışmayalım daha fazla sonra ben farklı şeyler düşünüp kendimi kuruyorum iş keyif aldığımız bir şeyi yapalım derken tatsız yerlere gidicek onun için son postum bu konuya eyv
    Eyvallah tesekur ederım bende onu dıyorum zaten bı kıyaslama soz konusu degıl senle benden baskası anlamıyo bunu ben keyıf alıorum aracımdan yapılanlar ortada gerek REG gerek UM varsa benım ısytedıgım gıbı gıdıyo o konuda kapandı dedıgın gıbı 106 olayı boleymıs bbende yenı oldugum ıcın yenı anladım ınsanların cekememezlıklerı benı sıkıo maşallah demek varken sırf dıger tarafa yorum yapmak ıcın yazıyorlar neyse selcuk kardesım yazdıkların ıcıntesekur ederım UM koşturmaya devam edıcek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    .................................................. .................................................. .................................................. ....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Deneyelim dediği akşam sen çıkmadın şimdi de satılmış araba ile deneyelim diyorsun. Mamiye bişey demem ama senin ustaların daha önce yaptı gördü ne olduğunu.
    İyi okursanız deneyelım yazmıo selcugun ben denemem dedıgı gun ben saygı duydugumu ve konunun kapandıgını soledım ıstersenız o bızı ılgılendırsın , ben ustamdam memnunum dedıgım gıbı ısteyen dener ısteyen denemez cok umursamıyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı brs_odbs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    keşke adapazarındayken deneseydınız ozaman görürdü herkez REG 106 nın king olduğunu
    barış yazmayın abicim ordada denemem diyen bnm yazmayın abim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı brs_odbs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    keşke adapazarındayken deneseydınız ozaman görürdü herkez REG 106 nın king olduğunu
    Konu gene sapıyo baska yerlere vıdeo hakkında yorum yapılırsa sevınırım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekür ederim selcuk uzamaması en guzelı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuya siz mudahele etmessenız sevınıcem arac sahıbı harıcı konusmaması daha ıyı olur , keşke sizde ZP yi gecebılseydınız ama olmayınca reg uzerınden konusma olması normal
    sende sil o zaman şu yorumu alican alakasız olmuş bak ben dedim silindi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sende sil o zaman şu yorumu alican alakasız olmuş bak ben dedim silindi
    Tamamdır

BAR22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fog sikibine kocaman MaşAllah..

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dun aksam ki denemeler mi bunlar?
    Hepsine masallah,arac sahiplerine tebrikler...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dun aksam ki denemeler mi bunlar?
    Hepsine masallah,arac sahiplerine tebrikler...
    Teşekür ederiz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)