User Tag List

Sayfa 2/7 İlkİlk 1234 ... SonSon
128 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: UM 106 vs FOG S2000 --Percussionali--

Bayrampaşalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    masallah kardesım 3 te böleyse bide 2 de görmek lazım

UM1196 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İBRAHİM_MEY_GTİ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eger 210 210 lere kadar um 106 fog a tutunuyo bence cok basrılı olmus ahm& mami abi bu araba olmuş
    210 220 lere kadar tutnabilen bi 106 varmı fog s2000 karsı

percussionali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arenimo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yine utuyle cekmissiniz ilk videonun sonunda kamerayi netlestirseniz biseyler anlasilicak gibi ama gorunen ilk videonun basinda basildgi an net degil kim one cikiyo ama sanirim muharrem onune geciyo ve tiri solluyo UM frene bastimi net degil yazarsa daha iyi olur

2. Videoda basta UM onde sonda sanki FOG bir burun onde

Muharremin yukledigi videoda arka camurlugunds gibi gorunuyo ama bu yandan cekilen videolarda bisey anlamak zor bir arac onde bile olsa kafa burun gibi

Dun UM 106 yi maslakta gordum Mami abim emeklerinizin karsiligini almissiniz neticede FOG ciddi yuruyen bir S2K normal bir s2k ile su an kiyaslamak olmaz fog yine kondisyonlu ben encok cuk ve stock M3 videolarini merak ediyorum
    Muharremin koydugu videodada fren lambasina bakarsaniz dikkatli kamyonun dibine kadar yanyana mecburen frene basiyo

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bayrampaşalı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    masallah kardesım 3 te böleyse bide 2 de görmek lazım
    Aynen kardeşim 2 olsa zaten daha iyi olabilirdi ama sıkıntı yok bölesi bile iyi anlayan anlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı percussionali Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    UM 106 3. Viteste basmistir o ilk videda 210 220 fog girmek icin sinyal verdi oradada fren lambasina dikkat ederseniz frene basiyo um
    sizin kadranlar top speedde 20-30 km falan fazla gösteriyo . ben 200 olduğumda yanımda kimse yoktu ve 95 veya 90 da basmadık 2.vites 75-76- o sıralarda bastım.

UM frene basmadada rahat rahat girecek yer vardı orada.

3 de bastıysanız daha avantajlı olduğunuzdan basmışsınızdır o sizin seçiminiz birşey diyemem .
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Um 106 nin nasil hizli oldugunu gecmenin kolay olmayacagini gecen gun denedikten sonra soylemistim emegi gecen mami ve ahm ye bravo zevkli bir araba cikti piyasaya,masallah
    Fog da papucu kolay birakmayacagini gostermis onada masallah,muharremde onune gelene sıkıyo

Evet Selcuk Reg in yeni halini bilmeyenler, fog s2k nin nasil hizli oldugunu bilmeyenler bizim senle denemerimize "abi biz cok fark bekliyoduk" diye burun kiviriyo reg kadar hizli 106 ve white rs gibi giden rs yapan olursa onlarada simdiden helall diyorum
    eyw kadir abi teşekkür ederim.

reg um den benim görüşüm net 3 boy hızlıdır şuan , denedim gördüm zaten.
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı _muhaRRem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sizin kadranlar top speedde 20-30 km falan fazla gösteriyo . ben 200 olduğumda yanımda kimse yoktu ve 95 veya 90 da basmadık 2.vites 75-76- o sıralarda bastım.

3 de bastıysanız daha avantajlı olduğunuzdan basmışsınızdır o sizin seçiminiz birşey diyemem .
    Yanında kımse yokmuydu biz yanlış gördük heralde senın devrın 75 76 iken bızımkı 85 86 ya gelıo olabılırmı ? 3 de basmak cok avantajlı haklısın 106 2.viteste öle zaten bi işe yaramıo , gerek yok böle şeylere 2 de basılsa daha farklı olucanı bılıosunuz sız 80 den baska basmam dedınız bızde ona uyduk bızım devremızde basalım muhabbetı olmadı olsa zaten nolcanı sızde bılıosunuz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    106:reg um ng arnavut cigeri dd

ep3:dbs ygz bk

s2k:cuk fog

306 gti :ss gfj

klansmanlarındaki isim yapmıs akla ilk gelen araçlar hangisi diğerinden hızlı konusulur ama isimleri efsane olmus forumda
    Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eyw kadir abi teşekkür ederim.

reg um den benim görüşüm net 3 boy hızlıdır şuan , denedim gördüm zaten.
    Keşke bizde deneyıp gorseydık burda konusmak yerıne daha mantıklı olurdu dıye dusunuyorum

BMK TypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah Muharrem güzel yürütüyosun 106da başarılı olmuş

percussionali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cupra ile arkanizdaydim surekli cupranin sahibide yazar km de oldugumuzu biz cuprada 220 dik sana yol verduginde

angry28 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    UM 106'ya kocaman maşaallah...
    TÜRK MİLLETİ SENSİZ ASLA !

mtcvtc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    um 106 maşallah böyle yürüyen bir s2000 ile 200üstü yanyana yürümek bile çok güzel maşallah kardeşim allah kaza bela göstermesin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı UM1196 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yanında kımse yokmuydu biz yanlış gördük heralde senın devrın 75 76 iken bızımkı 85 86 ya gelıo olabılırmı ? 3 de basmak cok avantajlı haklısın 106 2.viteste öle zaten bi işe yaramıo , gerek yok böle şeylere 2 de basılsa daha farklı olucanı bılıosunuz sız 80 den baska basmam dedınız bızde ona uyduk bızım devremızde basalım muhabbetı olmadı olsa zaten nolcanı sızde bılıosunuz
    bak 1.si ben seninle veya um ile deneme gibi bi durumumuz sözleşmemiz ,yoktu otobanda geldiniz yanıma deneyelim dedi ustanız sizde ne var ne yok bilmeden etmeden kırmadım denedim sorun değil , kendi devrime aldım normalde 80 dir 75-76 falan o civarlarda bekledim bastık.

Kendi kadranıma göre konuşuyorum.

170 e kadar hemen hemen yan yana yürüdük sonrasında ben ufak ufak çıkmaya başladım kadranımda 190 ı gördüğümde 1 boy arkamdaydı UM siz kadranda 220 yi görmüş olabilirsiniz onu ben bilmem.

s2k nin kadranı yüzde 0.8 hata ile çalışıyor sizin kadranlar orjinalden fabrikasyon yüzde 8 ve 10 sapma ile çalışır üstüne fd takıyorsunu lastik ebatları falan derken kadranın gerçekliği iyice şaşırıyor o yüzden benim kadranımdaki hız reel yani gerçek km yi gösterir.

benim 200 dediğim sizin kadranda 220 olabilir onu bilemem ama gerçek olanı s2k nin kadranıdır.

Alaycı tavırla konuşmayınki deneyecek araba bulabilesiniz , seviyeyi bozmayın . zaten video koyuyoruz diyede bana sormadınız hertürlü konuyu kaldırtmak hakkım ona göre yorumlara dikkat edelim.
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mtcvtc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    um 106 maşallah böyle yürüyen bir s2000 ile 200üstü yanyana yürümek bile çok güzel maşallah kardeşim allah kaza bela göstermesin.
    Eyvallah cok tesekur ederım AHM nin ve Mami Makinenin eline koluna saglık

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bak 1.si ben seninle veya um ile deneme gibi bi durumumuz sözleşmemiz ,yoktu otobanda geldiniz yanıma deneyelim dedi ustanız sizde ne var ne yok bilmeden etmeden kırmadım denedim sorun değil , kendi devrime aldım normalde 80 dir 75-76 falan o civarlarda bekledim bastık.

170 e kadar hemen hemen yan yana yürüdük sonrasında ben ufak ufak çıkmaya başladım kadranımda 190 ı gördüğümde 1 boy arkamdaydı UM siz kadranda 220 yi görmüş olabilirsiniz onu ben bilmem.

s2k nin kadranı yüzde 0.8 hata ile çalışıyor sizin kadranlar orjinalden fabrikasyon yüzde 8 ve 10 sapma ile çalışır üstüne fd takıyorsunu lastik ebatları falan derken kadranın gerçekliği iyice şaşırıyor o yüzden benim kadranımdaki hız reel yani gerçek km yi gösterir.

benim 200 dediğim sizin kadranda 220 olabilir onu bilemem ama gerçek olanı s2k nin kadranıdır.

Alaycı tavırla konuşmayınki deneyecek araba bulabilesiniz , seviyeyi bozmayın . zaten video koyuyoruz diyede bana sormadınız hertürlü konuyu kaldırtmak hakkım ona göre yorumlara dikkat edelim.
    Bu şekilde anlatırsanız zaten bı problem olmaz bizde bizim kadranımıza göre konsuyoruz bence fazla irdelemek yerıne vıdeolar ortada ıkı aracta guzel gıdıyor bızım ıcın bı sıkıntı yok maşallah dıyıp gecelım ıkı aracta gerektıgı gıbı yurumus uzatmanın manası yok ben aracımdan fazlasıyla memnunum bi 106 nın en ıyı gıtmesı gerektıgı buysa benım aracımda öle gıdıyo ben memnunum gerısı cok onemlı degıl

siyahinci34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

ilk olarak 2 aracada maaşallah diyorum.aracın gerçekten güzel gidiyor allah nazardan saklasın.benim anlamadığım cupra ve 106 nın kadranları yanlış gösteriyorda sadece seninkimi doğru gösteriyor.cuprayı kullanan benim.benim kadranım tam 220 gösteriyordu.hadi hata payı var diyelim 10 km olsun.bastığınza ise benim araç 85,86.87 hadi 90 olsun.şunu söylim 3 vitesde denemesine rağmen yanyana gidebilen bu 106 ya bence kimse laf atmasın.

Selcuk_RoL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı UM1196 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selcuk kardesım deneme konusundada belırttım aracın ıle ılgılı yorumları sildim burda muharrem öle dedi böle dedi biliosun önemi yok video ortada kıyaslamayı burdan degılde yanyana gelındıgınde yapılırdı denemek istemedın saygı duyduk oldu bıttı artık bı kıyaslama yapılmassa sevınıcem.Başka denemelerden pay cıkarılmasın sürekli aynı seyler burda UM nın vıdeosu var gidişi ortada
    neyse bi sen gel dedin bi ben falan filan uzar gider ben taktiri teche bıraktım herkez baksın keyfine iki aracada maşşallah

life is life - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Deneyen iki aracada maşallah.. Fog izlemesi keyifli..
    Unutan iyileşir...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)