İlhan abi bizi mahrum ediyorsun , roll yapıp video çekilmez mi yahu , ne kadar geçtin peki onu bari söyle de çatlatma adamı , tahmin ettiğim gibi mi oldu ne oldu.
Printable View
Eyvallah Sinan. Ben opc bu kadar iyi olacagini zannetmiyordum acikcasi. 220 gibi gorebikseydik daha saglikli olacakti. Kismet bir sonrakine umarim.
denendik kardeşim 5 biterken yarım boy öndeyim 6 ya atsak biraz daha açardık belki otobüs çıktı devam edemedik ama bu haliyle bile maşallahı var ilhan abinin ayağına sağlık gelenlerin.
Semihle normalde biz kafa göz gidiyorduk ama baınç kacırmaya başlamış forge alamk lazım eski haline gelmesi için
Masallah Semih kardesime oncelikle bu kadar stressiz guzel denemeler gorunce acayip mutlu oluyorum iste olayin zevki burada..
GTC ye masallah Ilhan abiyle kafa burun cok iyi bence ama sunuda unutmamak gerek 200 den sonrasi ilhan abinin arac gercekten efsane gidiyor yani 210 dan sonra deneseydiniz Ilhan abi acabilirdi arayi.
Kazasiz belasiz surusler tekrar herkese...
Hakan abi merak etme var videolar paylasicam.hemde bu sefer daha hizli aracla cupra degil subaruyla cektik skinti yapma bu kadar :)
Ozet geciyim hemen.ilhan abiyle 2. Vites ortlama 60-70 2 kere bastik.birinde o caldi kornayi dierinde ben.
2denemede de 2. Ve 3. Vites 1 boy 1.5 boy ondeyim ama nedense 4. Vitese aldigimda ilhan abi yanimdan gelip 2 2.5 boy oneme cikiyor 210 215 km hizlarda.aracimdan bi log alip ist. Park gunu kismet olursa ozgun veya alperle gorusucem.skinti varmi yok mu gorucez.bu arada sinan in opc ile her gun 7/24 basiyoruz son bi kac denemede problemi fark ettik zaten.onceleri sinana kafa cikaran, kafa burun giden aracim suan geriye dustu.vardir bi hikmeti diorum :) ilhan abi uzak degil sk sk geliyor tekrar deneriz.soz aldim zaten :) ama su bi gercek ilhan abi hizlanmis :)
@audilover
aynen üstat gayet keyifli denemelerdi dsg vs manuel devir ayarlamak zor oldu 55 gibi bastık diyelim genelde İlhan abi kendi söylesin ben yorum yapmiyim ama 4 e kadar kafa göz gittikten sonra 5 de öne cıkmaya başlıyorum 6 da da bence aynı şekilde biraz daha açardım,ama ailhan abi bi egzoz yapsın ciddi anlamda hızlanır
Yarin nekadar video varsa toplayip koyucam.gorursun net olarak :) gtc ilede gordugumuz uzere ve karsilikli soylenenlere gore 5. Vites sonlari 210 215 gibi ilhan abi gtc nin kapi hizasinda gidiyor. Benim kafa kafaya gittigim hatta bazen kafa cikardigim gtc ile ilhan abi camurluk farki geri kalirken beni 4. De yani 170 den sonra 1-1.5 boy arkamdan gelip 2 boy oneme gecmesi benim aracimda skinti olduguna artik net olarak karar verdirdi.bakip gorucez.bende hic bisi gizli kalmaz merak etme hakan abi :)
Ozgur cugum,
Bu adamlar profesyonel yarisci degil Ilhan abide belki biraz bu islere uzak ama sonucda zevk icin yapiliyor cinlige seytanliga gerek yok
ilhan abinin bu halini cok seviyorum onun o yarismadaki tavizkarligi bence onun klasi ayri onun yeride ayri bende.
Varsin yarisda 5 boy yesin seviyoruz kendisini...
ortada cin min yok olmasında zaten adamı çarpar :D beyler güzel ve sıkıntısız bi geceydi benim açımdan Semiihin arbayıda herkes biliyor üstüne ilhan abininde arabasını gördük hepsi canavar gibi zımba arabalar no stres no cin :D
Buyrun ilk video :)
http://youtu.be/7qZF_C1Sgzo
Kankacığım maşşalah arabamız çok güzel gitmiş nazar değmesin sezon açıldı güzel video lar bekliyoruz senden..golf'e yapılanları tekrar gözden geçirilmesi gerekiyor diye düşünüyorum daha iyi olabilir
Semihcigim video kapali ozel secilmis Bir daha bakarmisin?