Bu videolardaki suratimiz en fazla olsun 120-140. Eksigi vardir fazlasi yoktur. Birde
doblo vardi onden giden onu goremedim. O aractanda cekim yapilmistir
Printable View
Bu videolardaki suratimiz en fazla olsun 120-140. Eksigi vardir fazlasi yoktur. Birde
doblo vardi onden giden onu goremedim. O aractanda cekim yapilmistir
Ilhan abi bursaya gelmis bana bole bi teklifte bulunmus geri cevirmedim.ben mazeret olarak sunmuyorum ama goz var nizam var.sunu uzerine basark soyliyebilirim gaza ilk bastigimizda 2. Ve 3. Vites takriben 160 180 arasi oncede bassa ortada bassa sondada bassa ben onde oluyorum.neyse olayi cozdukten sonra birkere daha agirlariz ilhan abimi goruruz hep birlikte anlatmak istedigimi :)
Abi doblo dedigin arac bepperdi bu video da ondan geldi zaten
Ortaligi gericek msjlardan uzak durmazsaniz ciddi anlamda gerilicek ortalik.tir sokmak vs. ? Kendi aracin icin ayni seyi soyliyebiliyorsan hemen ankaraya cikip gelicem bana bi tir sokta gorelim cumbur cemaat.
Bu arada bagajim bos vs deil :) bi bunu duymadigim kalmisti onuda duydum :) stpnem ve 5 adet renk kartelasi vardi bagajimda keske acip ilhan abiye gosterseydim.ilhan abiyi asla gecemicegimde soylendi eyvallah o gun konusucam bugun degil :) keske videodan degilde orada olup izleseydiniz.
Semii dert etme olm yaw. Sen eğlendin mi gerisi koy gitsin ne takıosun olm. Önemli kısmı o.
beyler kısa bişeye deyinmeden edemiyeceğim,biz semihle kusana kadar denedik 2 de bastık top speede kadar 100-200 bastık vs vs arabaya bakım yaptık denedik cila attık denedik :) 245 kadar bastık hep kafa göz kol bacaktı arabamız, Semihle ilhan abi denedi İlhan abi önde olunca benle bi kontrol edelim dedik araçta varmı bi sıkıntı diye Gittim arabayı aldık dönüş yolunda 2-3 defa bastık İlhan abinin yüzü burda 4 e kadar kafa göz gidiyoruz 5de öne geçmeye başlıyorum ki hızmızı daha 210 civarı 6 da dahda açabilirim belki deneyemedik 6 sonuna kadar bişey diyemem .
Biz semihle 245 e kadar kafa göz gidiyorz normal şartlarda kısaca olay bu
ama İlhan abiyede arabasınada maşallah ayağında sağlık tekrardan her zaman deneriz arabaları
:):)
Ilhan abiye bir egzoz sart ama demi tren gibi gidiyor sessiz sakin:)
Gene denersiniz sonucda ahbab oldunuz oraya geldiginde ilhan abide hirs yapmaz
dener ama videolari aracin icinden veya duzgun cekin en azindan biz islerken
anlayalim boyle hicbir sey anlasilimiyor:)
Zor izlersin raşit video ... Cupra gelmemiş beeper mi ne ordan çekilmiş galiba.
Çok video meraklısı iseniz çekseydiniz beyler ....
Korkuyorum semih senin sonun da benim gibi olacak.
Ben seninle bir derdim yok anladın, bu topiği baştan sonra bir daha oku lütfen.
Geçince tebrik etmesini biliyoruz , tek taraflı mesajlar uçuşuyordu ilhan aga geçti biz yazdık birşeyler.
Ben hırs yapsam oraya kalkar gelirim ondan sonrasını sen düşün nasıl video çekildiğini.
Dedim benim mıntıkam değil orası diye ama ısrarla sen bana birşey yazıyorsun.
Adam gibi video koyun geçince koyduğunuz gibi diyorum.
Ayrıca Dengim değilsin ok :)
Bende sna israrla diorum ki video var nerden istersen var :) daha neyin pesindesin ?
Dengem evet degilsin ayrica ben kimseyle sidik yaristirmiyorum.dengin olmak gibi bi cabamda yok gerek yok cunku.senin yaptigin is bana komik geliyor.hizli olsun istesem daha fazla rocco R golf R alir binerim.ama illa bursada video cekicem dersen buyur gel dengin araclar cok bursada beraber uzun metrajli bi video cekeriz
Edit: sedar aracini bursaya cekiciyle gonderiyor gel madem hadi cekelim denginle bi video hakan abi :)
Geçilince su bidonu olur , peynir tenekesi olur semih abi :)