Sanirim duzeldi
Printable View
Sanirim duzeldi
Masallah gayet guzel olmus arkadan cekimlerde daha net gozukur bence..
Rocco da sıkinti oldugu acık
1,5 2 boy one atlayan araba bi anda geriliyor
Film muhabbetine gelirsek benim videolarimi biraz izle bas rolde hep benim basida sonuda ayni
Madem boyle ornek verdin ilk filmi cok keyifle izledik bundan sonraki filmlerde hardcore olur kosesinede +18 yazarim
Beyler arabınaza birşey dediğim yok ama rocco da sıkıntı var bu bariz açık ve net
Aracın dumpvalve. Üstlerde cayır cayır kaçırıyor ..
Arkadasim bu iki deneyen adam abi kardes denemisler sen hardcore falan girmissinde neyi ne kadar biliyorsun sorun varsa Semih cozer tekrar denerler hardcore filmi sen kendine sakla .
Buradaki denemelerde Semihin soyledigine gore ilk basmada 1 boy onde olup 160 dan sonra ilhan abi gecip gidiyormus 2 boy one atlamada yok oyle.
Sorun olup olmadigina bakiyoruz varsa cozer tekrar denerler ortami germenin rencide edici yazmanin manasi varmi?
Sen denemek istiyorsan hakan la gider denersin veya o geldiginde denersiniz filmi cekiyorsun tiyatromu cekersin izleriz ilhan abi tanimadiklari ile denemez...
Hadi selametle..
Yaaa ben hep diyorum 29/30 Haziran motor yarışları var oraya gelicem ama siz daha iyi gittiğini düşüyorsanız ben Afyon teklifim 1.4 TSİ gurubuna halen geçerlidir istediğiniz zaman gelirim deneriz ama burda semii birşey yazmıyor diye biz birşey yzmıcakmıyız arabadan hepimiz anlıyoruz araba üstlerde basınç kaçırıyor 2 boy önde olan araba gerimi düşer
Ya iste ben Semihin arabayi siz olarak gormuyorum.Bu iki tane adam gibi adam guzelce denediler dun gece bizde orada olmasakda semih olsun Ilhan abi olsun anlatti dinledik kim gecerse gecsin kimsenin uzuldugu yok ilk denemelerindede semih gecmisdi ne var bunda?
Dump valve manuel arabada kacirma yapmasi en duusk ihtimal buji ve baska seylere bakicak insallah cozuldugunu dusundugu zaman tekrar denerler ama hirs yapmadan..
30 hazirandaki yarislarda hakan ile gorus eger musaitse her zaman dener o sever yarisma islerini ama bence denedigin arabalarla alakasi olmayan bir tsi deneyince goreceksin...
Düşmemesi için sebep var mı? Ben 2 boy geriden gelip 3-5 boy öne çıktığım çok roll oldu. Semih zaten yazmış dv kaçırıyor diye, kimse birşey dememiş, onaylamışlar, sorunu halletsinler tekrar denerler yazmışlar, herkesin onayladığı şey üzerinde niye ille sıkıntı yaratma derdine girdiniz ki? Semih birşey yazmıyor demişiniz gerekeni gayet güzel yazmış, daha başka ne yazabilir ki?
Semih sorunu halleder tekrar denerler çok zor birşey değil, kimse seviyesiz yorum yapmamış. Ama şaşırdım, o kadar roll yapıyorsunuz, hiç mi 2 boy geriden gelip geçmediniz yada 2 boy geriden gelip biri sizi geçmedi. Öne çıkan hep öyle önde mi kalıyor.?
Kimseye kötü bir laf ettiğim yok kimseye birşey demedim tamam sorunu halletsinler tekrar denerler ben hiç bir TSİ arkada kalıp öne geçtiğim olmadı önde kalktıysam önde gittim yan yana kalktıysak yan yana gittik tekrar denersiniz kimseninde arabasına birşey dediğim yok herkes emek harcıyor
Semih Oguzhan ve Sinan ile denedik. Buraya tek kelime onu bu kadar oburunu su kadar gectim yazmadim. Video vs cekmedim. Sadece muhabbet edip aracimizin gidisini gormek icin denedik. Benim ailem Bursada oturuyor her ay gelirim. Bir sonraki gelise tekrar cikariz. Ama rica ediyorum beni veya bahsi gecen diger arkadaslari rencide edici kirici seyler yazmayin.
ya biri de deseki bu dsg araç nasıl oluyor da ilk basmada 1-2 boy geride kalıyor.
daha önceki denemede ilhan abi one çıkıyodu 200 de rocco onde oluyodu da nasıl oldu şimdide dv si kaçıran araba ilk basmada 2 boy one çıkıyor ? :)
ya ilhan abi anlıyorum kavga gürültü sevmiyosun, milletle didişmezsin de şu roll cinliklerini ögrenemdin gitti ya.. normalde rahat geçeceğin arabaya nerdeyse geçilcen :)
Ben biraz gec basiyorum. Ama sozunu etmeyi sevmiyorum. Bu kadar kullanabiliyorum ne yapayim .
Selamlar ,
Subaru içinden olanlar var mı ?
Bunlar ne anlamadım , kameranın önünden kaçla geçiliyor birisi birşey soylesin.
Semih kardeş bu soylediklerimini lütfen kötü niyetli olarak alma lütfen , ama arabada sorun varsa denemeseydiniz keşke.
Kendimi örnek vereyim herkes beni geçerken ben his sesimi çıkartmazdım , hep karşı taraf konuşurdu , şimdi ben geçiyorum yine karşı taraf konuşuyor anladın mı ? Ben hala konuşmuyorum.