User Tag List

Sayfa 7/11 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
206 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: Semii rocco vs ilhan golf 6 (1.4 tsi)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu videolardaki suratimiz en fazla olsun 120-140. Eksigi vardir fazlasi yoktur. Birde
    doblo vardi onden giden onu goremedim. O aractanda cekim yapilmistir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Semii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Su yorumu biraz daha acsana ? Anlamadim.
    sana yazmadımki nie açayım?
    anlayan anladı zaten

Dr.Ecu Chiptuning Semii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı penguinhakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selamlar ,
    Subaru içinden olanlar var mı ?
    Bunlar ne anlamadım , kameranın önünden kaçla geçiliyor birisi birşey soylesin.

Semih kardeş bu soylediklerimini lütfen kötü niyetli olarak alma lütfen , ama arabada sorun varsa denemeseydiniz keşke.

Kendimi örnek vereyim herkes beni geçerken ben his sesimi çıkartmazdım , hep karşı taraf konuşurdu , şimdi ben geçiyorum yine karşı taraf konuşuyor anladın mı ? Ben hala konuşmuyorum.
    Ilhan abi bursaya gelmis bana bole bi teklifte bulunmus geri cevirmedim.ben mazeret olarak sunmuyorum ama goz var nizam var.sunu uzerine basark soyliyebilirim gaza ilk bastigimizda 2. Ve 3. Vites takriben 160 180 arasi oncede bassa ortada bassa sondada bassa ben onde oluyorum.neyse olayi cozdukten sonra birkere daha agirlariz ilhan abimi goruruz hep birlikte anlatmak istedigimi
    Alıntı ilhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu videolardaki suratimiz en fazla olsun 120-140. Eksigi vardir fazlasi yoktur. Birde
    doblo vardi onden giden onu goremedim. O aractanda cekim yapilmistir
    Abi doblo dedigin arac bepperdi bu video da ondan geldi zaten
    Alıntı Arasts61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sana yazmadımki nie açayım?
    anlayan anladı zaten
    Ortaligi gericek msjlardan uzak durmazsaniz ciddi anlamda gerilicek ortalik.tir sokmak vs. ? Kendi aracin icin ayni seyi soyliyebiliyorsan hemen ankaraya cikip gelicem bana bi tir sokta gorelim cumbur cemaat.
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ilhan abi bursaya gelmis bana bole bi teklifte bulunmus geri cevirmedim.ben mazeret olarak sunmuyorum ama goz var nizam var.sunu uzerine basark soyliyebilirim gaza ilk bastigimizda 2. Ve 3. Vites takriben 160 180 arasi oncede bassa ortada bassa sondada bassa ben onde oluyorum.neyse olayi cozdukten sonra birkere daha agirlariz ilhan abimi goruruz hep birlikte anlatmak istedigimi

Abi doblo dedigin arac bepperdi bu video da ondan geldi zaten

Ortaligi gericek msjlardan uzak durmazsaniz ciddi anlamda gerilicek ortalik.tir sokmak vs. ? Kendi aracin icin ayni seyi soyliyebiliyorsan hemen ankaraya cikip gelicem bana bi tir sokta gorelim cumbur cemaat.
    düzelttim dostum, sıkıntı yok..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada bagajim bos vs deil bi bunu duymadigim kalmisti onuda duydum stpnem ve 5 adet renk kartelasi vardi bagajimda keske acip ilhan abiye gosterseydim.ilhan abiyi asla gecemicegimde soylendi eyvallah o gun konusucam bugun degil keske videodan degilde orada olup izleseydiniz.
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Semii dert etme olm yaw. Sen eğlendin mi gerisi koy gitsin ne takıosun olm. Önemli kısmı o.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Semii dert etme olm yaw. Sen eğlendin mi gerisi koy gitsin ne takıosun olm. Önemli kısmı o.
    Yok abi dert edicek bi mevzu ama az cok aracimi sen biliyosun bunu kimseye dil dokerek deil video olarak anlaticam artik
    Dr.Ecu

BlackEmperor
    Misafir
    beyler kısa bişeye deyinmeden edemiyeceğim,biz semihle kusana kadar denedik 2 de bastık top speede kadar 100-200 bastık vs vs arabaya bakım yaptık denedik cila attık denedik 245 kadar bastık hep kafa göz kol bacaktı arabamız, Semihle ilhan abi denedi İlhan abi önde olunca benle bi kontrol edelim dedik araçta varmı bi sıkıntı diye Gittim arabayı aldık dönüş yolunda 2-3 defa bastık İlhan abinin yüzü burda 4 e kadar kafa göz gidiyoruz 5de öne geçmeye başlıyorum ki hızmızı daha 210 civarı 6 da dahda açabilirim belki deneyemedik 6 sonuna kadar bişey diyemem .

Biz semihle 245 e kadar kafa göz gidiyorz normal şartlarda kısaca olay bu

ama İlhan abiyede arabasınada maşallah ayağında sağlık tekrardan her zaman deneriz arabaları

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BlackEmperor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyler kısa bişeye deyinmeden edemiyeceğim,biz semihle kusana kadar denedik 2 de bastık top speede kadar 100-200 bastık vs vs arabaya bakım yaptık denedik cila attık denedik 245 kadar bastık hep kafa göz kol bacaktı arabamız, Semihle ilhan abi denedi İlhan abi önde olunca benle bi kontrol edelim dedik araçta varmı bi sıkıntı diye Gittim arabayı aldık dönüş yolunda 2-3 defa bastık İlhan abinin yüzü burda 4 e kadar kafa göz gidiyoruz 5de öne geçmeye başlıyorum ki hızmızı daha 210 civarı 6 da dahda açabilirim belki deneyemedik 6 sonuna kadar bişey diyemem .

ama İlhan abiyede arabasınada maşallah ayağında sağlık tekrardan her zaman deneriz arabaları
    sen ilk basmadan itibaren ilhan aga ile kafa burun mu gidiyosun? yani gaza ilk oturur oturmaz?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BlackEmperor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ilhan abiye bir egzoz sart ama demi tren gibi gidiyor sessiz sakin

Gene denersiniz sonucda ahbab oldunuz oraya geldiginde ilhan abide hirs yapmaz

dener ama videolari aracin icinden veya duzgun cekin en azindan biz islerken

anlayalim boyle hicbir sey anlasilimiyor

penguinhakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zor izlersin raşit video ... Cupra gelmemiş beeper mi ne ordan çekilmiş galiba.
    1.4 TSI GTX28 Loading...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zor izlersin raşit video ... Cupra gelmemiş beeper mi ne ordan çekilmiş galiba.
    Bu kadar hirs yapma.onuda eklicem elimde deil suan video.subarunun hizina bak begenmessen bidahakini bazookayla cekeriz
    Dr.Ecu

SDR_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok video meraklısı iseniz çekseydiniz beyler ....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu kadar hirs yapma.onuda eklicem elimde deil suan video.subarunun hizina bak begenmessen bidahakini bazookayla cekeriz
    Bazoka yarim gazda tepenize coker valla 100-200 4 sn lik arabayla video cektirip adami intiharami tesebus ettirceniz

o degilde simdi dikkatimi cekti o avatar nedir Semih ya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Smile

Korkuyorum semih senin sonun da benim gibi olacak.
    Ben seninle bir derdim yok anladın, bu topiği baştan sonra bir daha oku lütfen.
    Geçince tebrik etmesini biliyoruz , tek taraflı mesajlar uçuşuyordu ilhan aga geçti biz yazdık birşeyler.
    Ben hırs yapsam oraya kalkar gelirim ondan sonrasını sen düşün nasıl video çekildiğini.
    Dedim benim mıntıkam değil orası diye ama ısrarla sen bana birşey yazıyorsun.
    Adam gibi video koyun geçince koyduğunuz gibi diyorum.
    Ayrıca Dengim değilsin ok
    1.4 TSI GTX28 Loading...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı audilover Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bazoka yarim gazda tepenize coker valla 100-200 4 sn lik arabayla video cektirip adami intiharami tesebus ettirceniz

o degilde simdi dikkatimi cekti o avatar nedir Semih ya
    Yok yani yavas gelirse abi baksana begenmicek gibi hakan bey.avatarim pasaport fotom abi

Ayrica neden bu kadar merak ediyor anlamiyorum.yalan soylicek hakimiz yok ilhan abi olayin direk icindeydi
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SDR_07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok video meraklısı iseniz çekseydiniz beyler ....
    Serdar video istemek suç mu allah aşkına. Benim daha önceki başka elemanlarla olan diyaloglarıma bakın orda da video istedim , kavga çıkarttılar
    1.4 TSI GTX28 Loading...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Korkuyorum semih senin sonun da benim gibi olacak.
    Ben seninle bir derdim yok anladın, bu topiği baştan sonra bir daha oku lütfen.
    Geçince tebrik etmesini biliyoruz , tek taraflı mesajlar uçuşuyordu ilhan aga geçti biz yazdık birşeyler.
    Ben hırs yapsam oraya kalkar gelirim ondan sonrasını sen düşün nasıl video çekildiğini.
    Dedim benim mıntıkam değil orası diye ama ısrarla sen bana birşey yazıyorsun.
    Adam gibi video koyun geçince koyduğunuz gibi diyorum.
    Ayrıca Dengim değilsin ok

Bende sna israrla diorum ki video var nerden istersen var daha neyin pesindesin ?

Dengem evet degilsin ayrica ben kimseyle sidik yaristirmiyorum.dengin olmak gibi bi cabamda yok gerek yok cunku.senin yaptigin is bana komik geliyor.hizli olsun istesem daha fazla rocco R golf R alir binerim.ama illa bursada video cekicem dersen buyur gel dengin araclar cok bursada beraber uzun metrajli bi video cekeriz

Edit: sedar aracini bursaya cekiciyle gonderiyor gel madem hadi cekelim denginle bi video hakan abi
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçilince su bidonu olur , peynir tenekesi olur semih abi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)