User Tag List

Sayfa 9/11 İlkİlk ... 7891011 SonSon
206 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: Semii rocco vs ilhan golf 6 (1.4 tsi)

penguinhakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Semii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim sorunum 160-180 sonrası baş gösteriyor.ayrıca sen nerden biliyorsun benim aracımın önceki setup'uyla aynı olduğunu ? egsoz güncellemem oldu mesela.astra ilhan abiye kafa çıkaramıyor 5. vitese kadar kafa göz gidiyorlar sonra çamurluk çıkarıyor astra.ama ben 160-170 e kadar ilhan abinin 1 1.5 boy önünde gidiyorum.tezat çok.benim anladım bu durumda ilhan abinin eski durumuyla gelmiş olsaydı geri 160-170 e kadar zaten 2-3 boy olurdu.önceki denemelerimizi zaten 190-200 e kadar yapmıştık.sonrasında ilhan abi gazı bırakıyordu hep aracı yüksek yol tutmuyor die.

neyse ben aracımı biraz daha inceliyim ilhan abi tekrar gelene kadar illa bulucam sıkıntıyı.ozaman hep birlikte görücez inşallah varsa sıkıntı çözücez yoksa zaten aynı sonucu tekrar alıcaz ve ben başlı başınca bi konu açıcam ozaman bu konu için sıkıntı yapma abi
    Eyvallah açıklama için ...
    1.4 TSI GTX28 Loading...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yahu sinir stresss yapmayın Tebrik etmeyide bilmek lazım sakin sesszi hepimiz kardeşiz tebrik ederiz güzel gidiyor muş golf 1-1 olmadımı tamama 1 kere daha denersinizzzzz

Ozgun senide tebrik ediyorum bu olgun davranisindan dolayi

Yoksa Firtina oncesi sessizlik mi bu hahaha

saka bir yana boyle olayin makarasinda olunsa su is hayat memat meselesine donmese ne guzel olur...

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sessizlikmi sessizlik için suan erken ondan once planlarım var ama sizle alakalı değil civicle alakalı

diger ewlat pompa bekliyor hala

olabilir geçilir baka geçilmiş eskidende geçmişti sorun olabilir sıkıntı olabilir hersey olabilir sıkıntı yok 1-1 olmuş işte denerler yeniden yahu sıkıntı yokk
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

cucu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iki aracada maşallahrekabetinde boylesı guzel

Dr.Ecu Chiptuning Semii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Skintim cozuldu

Istedigin an ve zaman deneyebiliriz tekrar ilhan abi
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Skintim cozuldu

Selam Semih. Bursaya haziran sonu gelecegim ama bagaj dalis malzemesi palet gozluk kursun agirlik vs. olacak. O sekilde denemek pek mantikli olmayacak. Ramazan ayinda iftara gelirim en kotu o zaman haberlesir deneriz artik musait olursan . Yada sizi istanbula bekleriz hem burada farkli araclar var. Arkadan cekim yapacak hizli camcar da var. Arac ici disi video vs.. Benim ayar ayni bu araci satana kadar boyle kullanirim sanirim. Gorusmek uzere.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ilhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Selam Semih. Bursaya haziran sonu gelecegim ama bagaj dalis malzemesi palet gozluk kursun agirlik vs. olacak. O sekilde denemek pek mantikli olmayacak. Ramazan ayinda iftara gelirim en kotu o zaman haberlesir deneriz artik musait olursan . Yada sizi istanbula bekleriz hem burada farkli araclar var. Arkadan cekim yapacak hizli camcar da var. Arac ici disi video vs.. Benim ayar ayni bu araci satana kadar boyle kullanirim sanirim. Gorusmek uzere.
    Abi onlari aliriz bi aracin bagajina 10 dk ben istanbula gelirsem hbr ederim tabiki.

Yada ben 2 kisi basarim agirlik esitleriz vs bulunur bi yolu abi.sen hbr ver yine geldiginde
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tamamdir. 22-23 haziran bir aksilik olmaz ise Bursadayim. Muhakkak telefon acarim. Uygun olabilirsek cikar deneriz. Gorusmek uzere.

i-vtec07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah. Kazasız belasız.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Skintim cozuldu

Eee artik sira sende Ilhan abinin gelmesini beklemeylim kop gel bir aksam ustu Caylar corekler benden Semihcigim

[QUOTE=ilhan;6837696]Selam Semih. Bursaya haziran sonu gelecegim ama bagaj dalis malzemesi palet gozluk kursun agirlik vs. olacak. O sekilde denemek pek mantikli olmayacak. Ramazan ayinda iftara gelirim en kotu o zaman haberlesir deneriz artik musait olursan . Yada sizi istanbula bekleriz hem burada farkli araclar var. Arkadan cekim yapacak hizli camcar da var. Arac ici disi video vs.. Benim ayar ayni bu araci satana kadar boyle kullanirim sanirim. Gorusmek uzere.

Atarini yesinlerHizli cam car benmi oluyorum Dun gece revonun onunde stage 38 e gecerken gormusler

Hep hayalimdir 160 lik yazilimlilar roll yapiyor bende gelip 122 lik buyuk turbolu arabamla iclerinden geciyorHatta diyorlar bana hoopp bilader sen cam carsin gecemezsin tam o sirada uyaniyorum iste

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Abi pazar istanbul parktaydim.yakin zamanda gelebilrmiyim tekrar bilmiyorum.ama ilhan abi gelmeden ben oraya gelirsem hbr vericem tabiki bu haftasonu yanimda esim olmasaydi aksam ciktiktan sonra ariyip gelme planim vardi ama olmadi
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=audilover;6838093]Eee artik sira sende Ilhan abinin gelmesini beklemeylim kop gel bir aksam ustu Caylar corekler benden Semihcigim

Alıntı ilhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Atarini yesinlerHizli cam car benmi oluyorum Dun gece revonun onunde stage 38 e gecerken gormusler

Hep hayalimdir 160 lik yazilimlilar roll yapiyor bende gelip 122 lik buyuk turbolu arabamla iclerinden geciyorHatta diyorlar bana hoopp bilader sen cam carsin gecemezsin tam o sirada uyaniyorum iste
    sen ilhan agayı biraz kıs.
    yoksa çok yazarız, çok uğraşırız buralarda.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ah ilhan abi ve rasit abi olmicakti bu isin ucunda seninle cok iyi anlasirdik

Gun gelir sabret biraz.fazla ugrasmicaksin merak etme
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ah ilhan abi ve rasit abi olmicakti bu isin ucunda seninle cok iyi anlasirdik

Gun gelir sabret biraz.fazla ugrasmicaksin merak etme
    işte bende onu diyorum tam. bir an önce diğer deneme olsa da sen de geçsen rahatlasan. ilhan abiye şöyle uzun tip bi tır koysan da her şey güllük gülüstanlık olsa.
    sen king olsan, ilhan abi forever looser olsa. rsa tırt olsa, senin araban aksa vs vs..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arasts61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işte bende onu diyorum tam. bir an önce diğer deneme olsa da sen de geçsen rahatlasan. ilhan abiye şöyle uzun tip bi tır koysan da her şey güllük gülüstanlık olsa.
    sen king olsan, ilhan abi forever looser olsa. rsa tırt olsa, senin araban aksa vs vs..
    Bunlar seni neden rahatsiz ediyor bu kadar ? Pm olarak yazma ama burdan yaz.

Rasit abiyi kizdirmiyorum suan o yuzden ben gecerim dimi kizdirmam gerekiyor.
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunlar seni neden rahatsiz ediyor bu kadar ? Pm olarak yazma ama burdan yaz.

Rasit abiyi kizdirmiyorum suan o yuzden ben gecerim dimi kizdirmam gerekiyor.
    ilhan agaya gıcığım, onun için boyle yazıyorum. cam carlı vs li organizasyonlarla ilhan abi ayıklanınca mutlu oluyorum. bunun geçmişe dayanan nedenleri var.
    biz o zaman genç ve hızlıydık. ilhan abi bizden yaşca büyük olduğu için bizden bi fırt daha akıllı idi. aynı zamanda daha da cindi. erken basma, akıtma, yakıt atma vs numaralarla bizi kandırıp kandırıp geçiyodu. sonrada biz biraz daha büyüdük, gözümüz açıldı. artık biz de benzer numaralar uygulamaya, tünel yapmaya filan başladık ve işi gücü bıraktık onun geçilmesi için uğraşıyoruz.
    ama o da raşiti buldu. yazılım yaptırıyor ama biz hala stoguz. paramız var ama bu raşit denilen adam yazılım yapmıo bize. ilhan agaya olan garezim ona sirayet etmi olmalı.
    seni euro manyağı yaparım lan, yazılımla beni, king of the king yap, söz yaşatcam seni, her gecen happy end olcak diyorum ama yine de kabul etmiyor.

gördüğün gibi konu biraz uzun ve çetrefilli. yani her yazdığımı üstüne alınmana, sana gıcıklık yaptığımı sanmana filan gerek yok. senle ortak bi yanımız yok.
    tek ortak noktamız, ikimizde ilhan aganın arabasına tır sokmak istiyoruz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ortak nokta kismindada yaniliyorsun.benim derdim kendi aracimla ilhan abiyle vs. Degil

Ben aracimi gormek adina son bi kez denemk istiyorum.bunun icin gerekirse rasit abiyi bile kizdirabilirim

Cocukluk doneminiz cok gel gitli gecmis artik size hak veriyorum.
    Dr.Ecu

BlackEmperor
    Misafir
    semih benim seninle beraber yürüdüğüm videoyu koy da arkadaşlar bi rahatlasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BlackEmperor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    semih benim seninle beraber yürüdüğüm videoyu koy da arkadaşlar bi rahatlasın
    Ole deme sinanim.benim aracim stabil gdiyor skinti yok.bizim dedigimiz skinti uydurmasyon bi skinti ya hani onu merak ediyorum sadece.ama abimiz biraz sabit fikirli
    Dr.Ecu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)