bu wosvagen dayanışması artık ölemi..
Printable View
Madem korna muhabbeti var birde sıfırdan dikin bakalım ozaman nolcak :)
Benim hiçbi markayla dayanışmam olmaz, VW'i benim babam mı üretiyo ki onun dayanışmasını yapiyim. Videoda gördüğümü söylüyorum, sen aksini mi görüyosun videoda. Sonuçta orada değildim ne oldu ne döndü bilmiyorum, videoyu izledim gördüğümü yazıyorum. Gördüğüme yalan-yanlış görmüşün diyen varsa gelsin saniye saniye anlatayım. Ne kafamdan hayali birşey yazdım, ne bir yorum yaptım.
Tekrar soruyorum ve merak ediyorum, 1. kornada 2-3 kere basılmasının nedeni ne, rolling artık şekil mi değiştirdi. Ayrıca hoparlörün sesini açın izleyin, 2.korna sesinde CRXin sesi kornayı bastırıyor :)
Ne bi oyun-ne bi düzmece diyorum. gereksiz deneme 1 videosunda da crx başlangıçta geride kalınca devam etmiyor. Eğer devam etse büyük ihtimalle geçilmiş olacak(eğer vites kaçırma filan gibi bir sorun olmadıysa). Akıllılık edip gazı bırakıyor ;) Valla sabaha kadar da bu roll yapılsa, hep biri diğerinden önce basıcaktı. Anlattığınıza göre de o gergin ortamda gaza geç basan hemen bırakırdı. Ben olsam, roll esnasında 2 kere 1.kornada rakip bastıktan sonra sağa çeker dörtlülerimi yakar, araçtan iner teşekkürlerimi sunar yoluma devam ederdim. Hadi 2.korna neyse de, 1. kornada basmak cidden küfür etse daha iyiydi.
Bence en sağlıklısı bi pbox bulun, 2 aracında aynı gün ve aynı yerde sürelerini alın. Bakalım kimin süresi daha iyi olacak. Bu durumda kimse kalkıpta sen erken bastın, ben şunu yapmadım, kıl tüy demez.
Tekrar söylüyorum hiçbir şekilde dayanışmam olmaz ne VW, ne başka birşey. Gördüğümü yazıyorum. Sizden daha objektif olduğuma da eminim. ;)
polo gti stage 4 müymüş ajsşdklgjaskdga :D :hahaha:
poloya stage 4 diyip ATMAYI biliyosunuz.
crx'in specler nedne sölenmiyo ?:icon_wack
ayrıca konuyu açan kişi KENDİ CRX'İ ile gecicegini sölemiş. baskasının crx'i ile degil.
baskasının .. ile gerdek... muhabbeti vardır ya aynen öle :icon_tup:
Gereksiz deneme 1 - YouTube ozaman dostum sen şu videoyu bi izle polo ekibi niye salıyo diye çok üzülmüş..önden nasıl basılırmış gör bak crx önden basınca devam etmemiş madem polo niye rex basınca devam etmiş geçilince şu oldu bu oldu falan filan ..4 boy yiyen araba yarım mtreylemi geçecek 15 senedir araba yarıştırıyorum ben tarafsız bakın olaya...
rex te r yok maşallahh ıkı aracada :D
abi ölçü kaçırmış olabilirim tamam.
ama stage 4 polo ben bilmiyorum. polonun speci söleyip crx'inki sölenmiyo. bakın diyolar baktım da görmedim ama vardır neyse.
konunun sahibi kendi aracımla demiş. baskasının aracla roll yapılmış.
haksız bişey yazmadım ölçü kaçmıstır kusura bakmayın
Forumda yaş düştükçe böyle yorumlar normal idare edicez büyükleri olarak.onlarda zamanla saygıyı öğrenicekler inşallah.
crx önce basmış aga !