Mert o arabayi hicbir pola arkasina alamaz 2 de gazlayip 4 e atsan 5 sonu yine yakalarsin ;))
Printable View
İnsan müdahil olmak taraf olmuş olmak gibi istemiyor ama neden bahsediliyor ağzımı bıraktım halen gülüyorum :)
Yok yarış arabası hafif olurmuş ta bilmem neymiş
Ne yarış arabası yahu neden bahsediyosun bunları pist aracı falan mı sandınız ?
Yıl 2013 Honda yapsın bakalım hafif 900-1000 kg ciğerli ( sizin deyiminizle ) bi araçta görelim
Ben söyliyim zor yapar çünkü böyle bişey imkansız artık Honda nın başarısızlığından değil güvenlik vb birçok etkenden dolayı olası şeyler değil bunlar
Yapsaydı FN2 Type R ı 1000-1100 kg neden 1400 kg a yakın yaptı ? hayırdır ?
Honda yıllar önce çözmüştü unuttu mu birden
Allah aşkına mantıklı yorumlar yapın boşuna yazdırmayın bize burda..
ha senın gıbı fanatıklerı gorunce yazmadan edemıyorum. adamı hondadan sogutursunuz. 2 dir aynı seylerı tekrarlıyosun.
honda neyı cozmus yııllar once. Tenekenın ustune motor koymayımı cozmus.
2012 yıllında 900 kılo arabayı kım yapıyo. ınsan hayatı guvenlık on planda artık. Fn2 lerı nıye 900 kılo yapmamıs honda.
ıkısıde stock cıksın bakalım hangısı başarılı.
burda başarı aracları tune eden kişilerin.
tek dert benmi oldum şimdi ne güzel. Bende az önce telefonda duyduğuma gülüyorum hala. Polonun benîm vti ımla denenmesi istendi çık yola dedi birisi :) gerçekten üzüldüm :)
Bakin arkadaslar bahane hazir serdar seni ben bidahaki sefere bisikletle gecicem stp tyoer geldi kpro yokken 3 araba geciyodum.. gecsen tebrik ederdim olmadi baska bahara. Mizmiz yapna artik arabam aksam baglandi cikariyorum bugun aksam cik gel kumlucaya vap 48 crx le de deneriz bekliyorum
emir gece de söyledim 2. deneme olsa olurdu fakat gerginlik hat safadaydı..kendi görüşüm crx 2.denemede de geçerdi..
Geçeni tebrik ederim. Ancak CRX ile videoyu izlerken dikkat ettiğim birşey vardı,
videoların ilk 50 saniyesinde 3-4 kere yan yana geliniyor ve CRX hep ilk kornada basıyor? Antalya'da ilk korna duyulunca mı roll'e başlanıyor? Hayır biz hep 3.de basıyoruz da.
Bide CRX 2. kornada bastığı videodan o kadar belli oluyor ki. Ve 3.kornada kafa kafaya çıkıp 150 sonrasında açmaya başladığım ve 220de 2-3 boy geçtiğim araç, ben 3, o 2.kornada basınca 220'ye kadar 1-2 boy önümde oluyor.
Gerginlik yaratmak için yazmıyorum, videolarda dikkati çeken o. Zaten olayda ne bir tanıdığım var ne taraf olabileceğim birisi ;)
sence dbs polo stockmu ...stage 4 diyo adamlar 250 hp düne kadar antalyada bizi geçcek yok diyolardı kprolu typerlar korkuyo gelmiyolar deniyodu ford coswortle denedi o maşallah ne gidiyo diğer illerde bi dünya araba geçti şimdi 1.6 litre ile bizim 250 hp lik poloyu geçmemiz dertmi oldu anlamış değilim..
ben cvp vereyim bizim sadece bi deneme yapalım di bi teklifimiz oldu ve karşıdan gelen cvp sikletimiz değilsiniz sizin aracınızla foto bile çekinmem boşa kontak açmam ve benzin yakmam oldu polo cephesinin cvp bizde bunun üzerine 100km yol kat edip..antalya merkeze geldik her ne söz konusu olursa olsun kimse kimseyi alçak göremez ..biz bu lafları duycak kişiler..değiliz bende şunu merak ediyodum noldu şimdi kontak açmıca arabadan temiz 3 boy yedi..he siz demişsiniz bırakın poloları 1.2 araba var niye kimseye durduk yere ne kızdık ne atarlandık .birgün kısmet olursa inşallah o araçlarlada denemek isteriz..:)
CRX orjınal B16 motor kodlu olanlardan arkadaslar.Türkiyede sayılı bulunan 1.6 vti motorlu olanlardan.Orjınalden kasıt bu.Swap felan yok yani.