zengin çocuğu işi olm sizinki biz garibanız
Printable View
Kazanlar kaynamaya başladı :D
ender yanlış anladım kusura bakma çok özür dilerim hatta
Napalm kokusu alıyorum konudan :)
kuru *** a su dökerek iş yapmayın özgür faceden de kac defa yazım sana telefonlada aradım sorununuz varsa yüz yüze hal edin
1. olarak video konulurken karşılıklı olarak okeyleşerek atmak düzgün olur
2. olarak 284 hp konusunda deyinmek bile istemiyorum :) benim dynoda 276 gosteriordu hadi eksik ölcüyor diyelim en fazla 300 olur 325 world record diye gecmekte 350 360 hp dedigin facebookta hala duruyor forumlarda ama ben serdarla denedigimde daha fazla tutunuyordu ben senin yüzüne karşıda dedim araba 280 hp lerde degil senin dedim
3. olarak şuan icin sen crx le denesen polo ile cok fark olacak diceksin benim projem bitmedi yok şu olmadı eksik gedik tamamla tam 10 numarayim de dene ama iddalarla hayellerle yürümüyor.
Para teknik bilgi vs vs 10 ayrı şey yazarım buraya
Serdar ister dener ister denemez o onun bilecegi iş ama adam gibi davranıp denemek istersen serdar herkesle dener geçmek gecilmek umrunda olmaz
[QUOTE=SDR_07;6769505]Sende olmadığı kadar cesaret var bende beni daha oynatacak adam çıkmadı özgür azını topla birdaki Msj hiç hoşuna gitmez[/QUOT ne olur serdar yaz bı msj gorelım hadı..
cosworth tokatlayan polo degilmiydi bu? :D
Bana burda erkeklik yapma özgür varsa götün gel karşıma konuş birilerinin arkasına geçip atar yapma